Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Επιστρέψαμε σήμερα στους Τούρκους σκάφος και πλήρωμα που είχαν συλληφθεί στην Αστυπάλαια!

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιστρέψαμε σήμερα στους Τούρκους σκάφος και πλήρωμα που είχαν συλληφθεί στην Αστυπάλαια!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ......ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .....ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!!

Την ώρα που αναμένουμε τις εξελίξεις στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, οι ελληνικές αρχές επέστρεψαν στην Τουρκία τουρκικό τουριστικό σκάφος, το οποίο μαζί με το πλήρωμά του κρατούνταν στην Αστυπάλαια!
Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Ναυτιλίας στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 “απαγόρευση απόπλου για παράνομη ναύλωση επεβλήθη,  στο σκάφος αναψυχής ”H-TEMEL” σημαίας Τουρκίας, κατόπιν διενεργηθέντα ελέγχου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αστυπάλαιας στην περιοχή λιμένα Σκάλας Αστυπάλαιας.
Ειδικότερα, διαπιστώθηκε η εκτέλεση σύμβασης ναύλωσης στην οποία ο τόπος επιβίβασης και τελικής αποβίβασης των επιβατών βρισκόταν στην Ελληνική επικράτεια. Το ανωτέρω σκάφος είχε εκναυλωθεί σε δέκα πέντε (15) αλλοδαπούς και δύο (02) ημεδαπούς για τη χρονική περίοδο από 16-09-2017 έως και 30-09-2017, χωρίς τo σκάφος να διαθέτει την προβλεπόμενη άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής.
Από το Λιμενικό Σταθμό Αστυπάλαιας του Λιμεναρχείου Καλύμνου, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών και ποινικών κυρώσεων, ενώ στο πλαίσιο εφαρμογής του Νόμου 4487/2017, απαγορεύτηκε ο απόπλους του παραπάνω σκάφους”.
Το δικαστήριο της Κω είχε επιβάλλει στον καπετάνιο του σκάφους πρόστιμο 110.000 ευρώ . Σχεδόν επτά μήνες μετά  τους επιστρέφουμε το σκάφος σε μια συγκυρία μάλλον παράδοξη…
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.