Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μήνυμα Πανθρησκείας από τους θρησκευτικούς ηγέτες - "Κάντε φίλους από όλες τις θρησκείες"

Τέρμα τα ψέματα, όλοι οι κορυφαίοι θρησκευτικοί ηγέτες, συγκεντρώθηκαν και έστειλαν μήνυμα στους πιστούς τους, που λέει «να κάνουν φίλους» από τις άλλες θρησκείες. Θα πει κανείς που το κακό, ειδικά τώρα που οι σκοτωμοί λόγω θρησκευτικών ακροτήτων μαίνονται σε όλο τον πλανήτη.
Αλήθεια, πριν συνεχίσω, σκεφτήκατε γιατί σκοτώνουν όλοι οι τρελοί για την θρησκεία τους και όχι για το χρήμα που τόσο μα τόσο λατρεύουν;
Με πρωτοβουλία λοιπόν του εβραϊκού Elijah Interfaith Institute, (Διαθρησκειακό Ινστιτούτο Ελιγιάχ [που σημαίνει ο θεός μου είναι ο Γιαχβέ]), δημιουργήθηκε η κίνηση make friends και πήγανε όλοι οι πρωτοκλασάτοι θρησκευτικοί ηγέτες να καλέσουν τους πάντες να κάνουν φίλους.
Σκοπός του Ινστιτούτου, είναι να αμβλύνει τις αντιθέσεις και τις διαφορές μεταξύ των θρησκειών, να τις "γυαλοχαρτάρει" δηλαδή και να δείξει ότι στο πολύ βάθος, όλες θέλουν να κάνουν τους ανθρώπους να ζουν ειρηνικά εδώ στον κόσμο αυτό.
Να που μας καλεί, η κεφαλή της θρησκείας μας, να αγνοήσουμε τον Χριστό και να αναζητήσουμε την αλήθεια στο σύνολο των θρησκειών.
Δείτε το μήνυμα
Και επειδή δεν μπήκανε στο facebook, κάνανε σελίδα στο YOUTUBE. Τα σχόλια δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.