Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Η απόλυτη εξαθλίωση - Μητέρα και γιος έκαναν αλλαγή φύλου και έγιναν ... πατέρας και κόρη (φωτό, βίντεο)

Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
Σαν ιστορία βγαλμένη από τα Σόδομα και τα Γόμορρα μοιάζει αυτό που ακολουθεί στις παρακάτω γραμμές που προκαλεί σοκ.
Ένας διεμφυλικός πατέρας και η επίσης διεμφυλική κόρη του μίλησαν πρόσφατα ανοιχτά σε αυστραλέζικη τηλεοπτική εκπομπή για το απίστευτο ταξίδι που τους οδήγησε στην υλοποίηση του ονείρου τους, που δεν είναι άλλο από τη μετάβαση στο φύλο της επιλογής τους.
Η 15χρονη Corey Maison, από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ αποκάλυψε για πρώτη φορά στους γονείς της ότι αισθάνεται κορίτσι (παρότι γεννήθηκε αγόρι) πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Έπρεπε όμως να περάσει ακόμη πολύς καιρός μέχρι να μάθει ότι και μητέρα της βίωνε τα ίδια προβλήματα, έχοντας από μικρή συνειδητοποιήσει ότι η ταυτότητα φύλου της δεν ταυτίζεται με την ανατομία της.
Πλέον, η μητέρα και γιος που έγιναν... πατέρας και κόρη, βασίζονται ο ένας στον άλλον για την υποστήριξη και την αγάπη που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους.
Η οικογένεια όπως ήταν κάποτε
Η έφηβη Corey, η οποία μοιράζεται το χρονικό της μετάβασής της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, εμφανίστηκε μαζί με την μαζί με τον Eric Maison (πρώην Erica) στην εκπομπή «60 Minutes», για να εξηγήσει πώς βιώνει τις αλλαγές στο σώμα της και πόσο δύσκολο ήταν να μιλήσει στη μαμά (και νυν μπαμπά) της.
Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
«Ήθελα οι γονείς μου να είναι περήφανοι για μένα, και φοβόμουν πως θα σταματούσαν να με αγαπάνε αν τους το έλεγα», εξηγεί η Corey στη συνέντευξη. Όσο για τον Eric Maison, αυτός τονίζει ότι ήταν η τόλμη της κόρης του εκείνη που τον ενέπνευσε να εγκαταλείψει τον ρόλο της συμβατικής μαμάς. «Αρχικά ένιωσα ανακούφιση με την απόφασή μου, μετά όμως ένιωσα τρόμο. Τρόμο για το τι επιφύλασσε το μέλλον για την οικογένεια και τα πέντε παιδιά μου, τρόμο για το πώς θα εξελισσόταν η ζωή μου».
Ο Eric Maison έχει υποβληθεί τους τελευταίους μήνες σε διπλή μαστεκτομή και εξηγεί ότι, παρά την προγραμματισμένη αλλαγή φύλου, δεν έχει καμία πρόθεση να χωρίσει από τον σύζυγό του και πατέρα της Corey, Les. Παραδόξως, ούτε κι αυτός έχει αντίρρηση να παραμείνει σε αυτόν τον γάμο.
«Ερωτεύτηκα τον άνθρωπο. Ήταν πανέμορφη ως γυναίκα, αλλά το εσωτερικό είναι αυτό που μετράει. Το μόνο που θέλω είναι ο Eric να είναι ευτυχισμένος», αναφέρει ο Les Maison.
Get the MailOnline App:
http://www.dailymail.co.uk/mobile

Eric Maison (left) had a double mastectomy last month to become a man, two years after his son Corey (right), 15, began transitioning into a girl
Eric as a woman Eric as a man now
Corey spoke about her transition to a girl using $21,000 puberty-suppressing implant, and plans to have genital surgery when she turns 18
Corey and Eric show photos of themselves before their transitionsχ
© pronews.gr 2017 - Ροή ειδήσεων RSS -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.