Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΗΠΑ: Ο αμερικάνικος στρατός τοποθετεί μουσουλμάνο εφημέριο ως «πνευματικό ηγέτη» 14.000 ως επί το πλείστον χριστιανών στρατιωτών!




Είναι άλλο ένα σύμπτωμα χριστιανοφοβίας και ισλαμολαγνείας; 

Δεν υπήρχαν χριστιανοί εφημέριοι διαθέσιμοι; Θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι ένας Χριστιανός ιερέας θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλος ηγέτης για ένα συντριπτικά χριστιανικό πληθυσμό στο στρατό; Εάν ένας Χριστιανός ιερέας είχε διοριστεί ως ο «πνευματικός ηγέτης» μιας συντριπτικά μουσουλμανικής στρατιωτικής δύναμης, δεν θα υπήρχαν διαμαρτυρίες; Πώς θα χειριστεί ο κύριος "Khallid Shabazz" «τις πνευματικές υποθέσεις» των 14.000 ως επί το πλείστον χριστιανών στρατιωτών; Αν ζητήσουν πνευματική τροφή από ποιο ιερό βιβλίο θα τους την δώσει; Αν ζητήσουν προσευχή για κάποιο πρόβλημα σε ποιον θα τους πει να την απευθύνουν και ποιον Θεό θα επικαλεστεί ο ίδιος; Αν κάποιος στρατιώτης επικαλεστεί την θεότητα του Ιησού Χριστού, δεν θα ακούσει να του λέει «Είναι άπιστοι πραγματικά, αυτοί που λένε ότι ο Αλλάχ είναι ο Χριστός, ο γιος της Μαρίας» (Κοράνι 5:17); Αν θέλει κάποιος στρατιώτης να τηρήσει την Μεγάλη Παρασκευή, δεν θα ακούσει να του λέει «δεν τον σκότωσαν, ούτε τον σταύρωσαν (τον Χριστό), αλλά έτσι τους φάνηκε» (Κοράνι 4: 157); Ποιος εγγυάται ότι τον περισσότερο χρόνο του ο Σαμπάζ δεν θα τον ξοδεύει υποστηρίζοντας το Ισλάμ, ώστε να αποτραπούν «αντι-μουσουλμανικά» περιστατικά στις στρατιωτικές βάσεις;

Φυσικά, είναι βέβαιο ότι δεν θα ακουστεί καμία κριτική εκ μέρους του Χριστιανισμού για το Κοράνι. Αυτό θα αποτελούσε"ισλαμοφοβία".

Η είδηση από την Daily Caller«Μουσουλμάνος στρατιωτικός εφημέριος τοποθετήθηκε να επιβλέπει 14.000 κυρίως χριστιανούς στρατιώτες»:

Ο αντισυνταγματάρχης Khallid Shabazz, ένας μουσουλμάνος ιερέας, έχει αποδεχθεί την θέση να χειρίζεται τις πνευματικές υποθέσεις των 14.000 ως επί το πλείστον χριστιανών στρατιωτών.

Ο Σαμπάζ εξηγεί την προσφορά που έλαβε για να συμβουλεύει περί πνευματικών θεμάτων τους στρατιώτες στην 7η Μεραρχία Πεζικού στην βάση Lewis-McChord.

«Τους είπα στο τηλέφωνο, σας ευχαριστώ, το εκτιμώ. Θα υπηρετήσω έντιμα», και μόλις έκλεισα το τηλέφωνο χοροπήδησα σαν μικρό παιδί,» είπε ο Σαμπάζ. «Έτρεχα γύρω από το γραφείο, λέγοντας al hamdulillahal hamdulillah, δόξα στο Θεό!»

Από τους 1.400 ιερείς στο στρατό, μόνο πέντε είναι μουσουλμάνοι. Και σε όλες τις στρατιωτικές υπηρεσίες, υπάρχουν μόνο δέκα μουσουλμάνοι εφημέριοι συνολικά ....

Ο Σαμπάζ, που το κανονικό του όνομα είναι Michael Barnes, γεννήθηκε Λουθηρανός χριστιανός στην Λουιζιάνα. Αργότερα εντάχθηκε στο στρατό στα 23 του και τοποθετήθηκε στηΓερμανία, όπου εργάστηκε με έναν μουσουλμάνο στρατιώτη. Λέει ότι γρήγορα βαρέθηκε την κομπορρημοσύνη για το Ισλάμ από τον μουσουλμάνο στρατιώτη και τον προκάλεσε σε δημόσια συζήτηση. Μέσα από την συζήτηση που ακολούθησε, ο (μετέπειτα) Σαμπάζ επαναξιολόγησε τη θρησκεία του, με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψει και να ασπαστεί το ισλάμ, αλλάζοντας και το όνομά του. Αργότερα, έγινε στρατιωτικός εφημέριος.

Υπηρέτησε ως εφημέριος για 18 χρόνια, πηγαίνοντας στο Ιράκ, στο Κοσσυφοπέδιο και στο Γκουαντάναμο.

Ο Σαμπάζ ισχυρίζεται ότι δεν ενδιαφέρεται να προσηλυτίσει κανέναν στο Ισλάμ.

«Η δουλειά μου δεν είναι να προσηλυτίσω κανέναν στο Ισλάμ», δήλωσε. «Ο Θεός καθοδηγεί τους ανθρώπους. Ο μόνος μου στόχος είναι να όταν οι άνθρωποι φεύγουν από το γραφείο μου, να φεύγουν ισχυρότεροι από ό, τι όταν μπήκαν».

Σύμφωνα με επίσημη αναφορά του υπουργείου άμυνας, στον αμερικανικό στρατό υπάρχουν περίπου 6.000 μουσουλμάνοι, σε έναν συνολικό αριθμό 1.3 εκατομμυρίου ενεργών στρατιωτών.

Τα τελευταία χρόνια ο αμερικάνικος στρατός γίνεται ολοένα και πιο αφιλόξενο μέρος για χριστιανούς. Πολλοί χριστιανοί εγκαταλείπουν την στρατιωτική καριέρα ή αποθαρρύνονται να την ακολουθήσουν, λόγω του «εχθρικού περιβάλλοντος εργασίας» που δεν τους αφήνει να εκφράσουν τις πεποιθήσεις τους ανοιχτά.

Ο Michael Berry, ανώτερος σύμβουλος του Ινστιτούτο Ελευθερίας, μιας νομικής εταιρίας με έδρα το Τέξας που είναι αφιερωμένη στην υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας στην Αμερική, μίλησε πρόσφατα για περιπτώσεις υψηλού προφίλ στρατιωτικών ιερέων που αντιμετωπίζουν «τιμωρία» επειδή σε ιδιωτικές συνεδρίες συμβουλευτικής εξέφρασαν τις απόψεις τους που εναρμονίζονται με τις διδασκαλίες της θρησκείας τους! Ιδιαίτερα «ενοχλητικές» τελευταία, είναι οι χριστιανικές απόψεις για την ομοφυλοφιλία και τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώεδώ κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.