Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

ΘΑ ...ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΤΕ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΖΗΤΟΥΝ, ΣΕ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΝΑ "ΝΤΥΘΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ...ΧΤΕΝΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ...ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ...ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΤΕ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΖΗΤΟΥΝ, ΣΕ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

ΝΑ "ΝΤΥΘΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ...ΧΤΕΝΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ...ΑΦΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ!!!ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ΚΥΡΙΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ;;;
Το χαρτί που βλέπετε, το πρώτο, μοιράστηκε στα παιδάκια της Δ' δημοτικού, απο τις δασκαλες του 15ου Δημοτικού σχολείου Νέας Ιωνίας και αφορά την καθιερωμένη εορτή που γίνεται κάθε χρόνο για την λήξη της σχολικής χρονιάς.
ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΟΙ "ΟΔΗΓΙΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ...ΣΑΦΕΙΣ!

Tα κοριτσάκια πρέπει απο το προηγούμενο βράδυ να έχουν κάνει τα μαλλιά τους ...κοτσιδάκια(!!!)έτσι ώστε να μοιάζουν με Αφρικανακια!!!


Μετά, "οπωσδήποτε"(!) μαύρα ρούχα για να μοιάζουν στο χρώμα των Αφρικανών και απο ένα 'παρεο' τα κοριτσάκια όπως
φοράνε οι Αφρικανές!


Στο δεύτερο χαρτί που έχουμε βάλει κάτω, βλέπετε την ..."προσευχή"(;;;) που θα πουν τα παιδιά μας, την αφρικανική προσευχή, στη εορτή του σχολείου...


ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΚΑΤΑ ΦΙΛΗ, ΔΕΝ "ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ", ΑΣ ..."ΛΕΙΨΕΙ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Αυξάνουν οι Γερμανοί που μεταναστεύουν στην Ουγγαρία, την οποία θεωρούν ασφαλή χώρα και το τελευταίο προπύργιο της χριστιανικής Δύσης (video)Το βίντεο που ακολουθεί από γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι περιγράφει μια αυξανόμενη τάση: Γερμανοί μεταναστεύουν στην Ουγγαρία για να ξεφύγουν από τους "πρόσφυγες". Τα ακίνητα είναι φθηνά, η αστυνομία τηρεί την τάξη, και - το κυριότερο από όλα - δεν υπάρχουν παντού λαθρομετανάστες.
Ο δεύτερος από τους δύο άνδρες που ερωτήθηκαν δεν έχει ακόμη συνταξιοδοτηθεί, αλλά σχεδιάζει να φύγει νωρίς ώστε να μπορεί να μετακομίσει στην Ουγγαρία. Είναι ειδικευμένος επαγγελματίας, το είδος του πολίτη που η Γερμανία έχει ελάχιστα περιθώρια να χάσει, και οι οποίοι δεν μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν με Αφγανούς ή Σομαλούς.
Οι Γερμανοί θα συντηρούνται στην Ουγγαρία, πιθανώς με τις συντάξεις τους ή με άλλους πόρους από την πρώην πατρίδα τους. Θα επιδιώξουν άραγε οι γερμανικές αρχές να τους επιτεθούν φορολογώντας τα περιουσιακά τους στοιχεία; Ή ακυρώνοντας τις συντάξεις τους; Άλλωστε, κάποιος πρέπει να εργαστεί για να πληρώνει τους φόρους και να υποστηρίζει τους «Νέους Γερμανούς». Όσο πιο λίγοι Χανς και Φριτς υπάρχουν στη Γερμανία, τόσο μικρότερη θα είναι η φορολογική βάση.
Δείτε το βίντεο: 
 

(ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ) ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ «Συμβόλαιο Τιμής» θα υπογράφουν οι γονείς και τα παιδιά του Δημοτικού! Για… Μπάνιο ο εισηγητής!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ «56»!!
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΟΚ: Κατάργηση προσευχῆς, παρελάσεων καί ἐκκλησιασμοῦ προτείνει ἡ Ἐπιτροπή Ἐθνικοῦ (;…) Διαλόγου!
Τον τίτλο «Παιδαγωγικός Κώδικας Δημοκρατικού Ανθρωπισμού» φέρει ο νέος οδηγός συμπεριφοράς του καλού μαθητή, τον οποίο επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας. Μεταξύ άλλων, προβλέπει διάφορες καινοτόμες ιδέες, όπως τη θέσπιση ενός «Συμβολαίου Τιμής» που θα πρέπει να υπογράφουν τα παιδιά στο σχολείο, τη διαφώτιση γονέων και μαθητών από μαιευτήρες, μαίες, παιδιάτρους και λοιπούς «διαμορφωτές γνώμης», ένα «Μικρό Σχολείο» για παιδιά μεταναστών, καθώς και ιδιαίτερη έμφαση στην επισημότητα εκ μέρους των πολιτειακών αρχόντων. Για την επιτυχή εφαρμογή του «Παιδαγωγικού Κώδικα Δημοκρατικού Ανθρωπισμού», κατά τον συντάκτη του, απαιτούνται τακτικά διαγγέλματα του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, του υπουργού Παιδείας κ.ά. Επίσης, ένας νέος φορέας, το Εθνικό Συμβούλιο για τη Σχολική Ψυχολογία (ΕΣΣΨ), θα αναλάβει την ευθύνη υλοποίησης της όλης πρωτοβουλίας.
Το κείμενο του Κώδικα φαίνεται να εμφορείται από πνεύμα ενθουσιασμού για μια εκ βάθρων ανατροπή στην Παιδεία, καθώς στοχεύει στην ουσία και το περιεχόμενο της αγωγής που θα λαμβάνουν στο εξής οι ελληνόπαιδες. Καθόλου τυχαία, προφανώς, από τον Κώδικα απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά σε εθνική και θρησκευτική ταυτότητα, κάτι που συνάδει με την κατάργηση προσευχών, παρελάσεων και άλλων στοιχείων της δημόσιας εκπαίδευσης, όπως αυτή ήταν γνωστή έως σήμερα. Επίσης, στον Κώδικα υπογραμμίζεται σαφώς ότι οι γονείς θα πρέπει να πάψουν να θεωρούν -και βεβαίως να προσφωνούν αναλόγως- τα παιδιά τους ως «πριγκίπισσες» ή «βασιλόπουλα».
Ο «Παιδαγωγικός Κώδικας Δημοκρατικού Ανθρωπισμού» είναι ένα τμήμα από το πόρισμα του εθνικού διαλόγου για την Παιδεία, το οποίο παρέδωσε την Παρασκευή στον υπουργό Νίκο Φίλη ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής, Αντώνης Λιάκος. Μεταξύ των προτάσεων άμεσης εφαρμογής τις οποίες ο Αντώνης Λιάκος εισηγείται στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, καταδικάζεται «η κουλτούρα του καταναλωτικού ναρκισσισμού και η μετάλλαξη του σχολικού χώρου σε πασαρέλα ναρκισσισμού», ενώ γίνεται λόγος περί μιας -αθέατης διά γυμνού οφθαλμού- μάχης «για το Φαντασιακό της Παιδείας». Το τι σημαίνει αυτός ο ομιχλώδης όρος επεξηγείται ως εξής: «Η Πολιτεία μπορεί να επέμβει στη διαμόρφωση του παιδικού και σχολικού Φαντασιακού με πολλούς τρόπους: Ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας την κοινωνία, επιβάλλοντας εύλογους περιορισμούς στις διαφημίσεις και γενικά στα μηνύματα των ΜΜΕ που απευθύνονται στα παιδιά ή στους γονείς» κ.λπ.
Το «Συμβόλαιο Τιμής» του μαθητή

Βιομετρικά στοιχεία που υπερφακελώνουν τους ανθρώπους,τελικός στόχος το τσιπάρισμα

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ…


Επιστολή της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη


Δημοσιεύουμε την επιστολή που έστειλε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους στον  κ.κ. Βαρθολομαίο, σχετικά με την  Σύνοδο.
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Αποκλειστικές φωτογραφίες από αναπαράσταση στα οχυρά της γραμμής Μεταξά (Ρούπελ και Ιστίμπεη)

Πριν από 75 χρόνια, οι λιγοστοί υπερασπιστές των 21 οχυρών στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αντιστάθηκαν γενναία στις σιδηρόφρακτες ναζιστικές ορδές. Η απάντηση στους Γερμανούς εισβολείς, του διοικητή του Ρούπελ Α/νχη Γεώργιου Δουράτσου, εξακολουθεί να συγκινεί :
«Τα οχυρά δεν παραδίδονται αλλά καταλαμβάνονται».
Παρά το ανελέητο σφυροκόπημα το Ρούπελ δεν καταλήφθηκε από τον εχθρό.


Ευχαριστούμε πολύ τον φωτογράφο Γ.Κ., που μετά από παράκληση μέλους της ομάδος μας, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, δέχθηκε να μας παραχωρήσει άμεσα ολόκληρο το αρχείο του από την 2ήμερη αναπαράσταση των μαχών στα οχυρά του Ρούπελ και του Ιστίμπεη, της "γραμμής Μεταξά" (γράψαμε εδώ).

Επιλέξαμε τις παρακάτω φωτογραφίες να  παρουσιάσουμε στους αναγνώστες μας (περιλαμβάνονται φωτογραφίες από περιήγηση στην ευρύτερη περιοχή)

Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός":Μουφτής Κομοτηνής : "Να γίνει στη Θράκη, ό,τι έγινε στην Κύπρο" ! Και η υποτονική (φυσικά) "αντίδραση" του Ελλαδικού Υπ.Εξ.

Ο γνωστός φανατικός φασίστας ψευδομουφτής Αχμέτ Μέτε, έκανε μια δήλωση , που αν είχαμε ελάχιστη εθνική αξιοπρέπεια ως χώρα, θα τον οδηγούσε ισόβια στα κάτεργα: εκθειάζοντας στη Θράκη (που είναι ακόμη ελληνική) τον πρόεδρο του κόμματος DEB Αλή Τσαβούς, του ευχήθηκε να
γίνει ο "Ντενκτάς της Θράκης".

Για όσους δεν καταλαβαίνουν, του ευχήθηκε να γίνει ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη Θράκη υπό τουρκική κατοχή, όπως ο Ντενκτάς, οδήγησε τους τουρκοκύπριους στην αγκαλιά της "μητέρας Τουρκίας".
Ακόμη πιο απλά ήταν σαν να έλεγε 
"ήρθε η ώρα να εισβάλει η Τουρκία στη Θράκη και να κάνει τη Θράκη τουρκική".

Η αντίδραση του Ελληνικού Υπεξ (ο υπουργός δεν τοποθετήθηκε, η αντίδραση ήρθε με ...non paper "κύκλων", μη θυμώσουν οι τουρκαλάδες):


Την αντίδραση κύκλων του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε ευχή του ψευδομουφτή της Θράκης Αχμέτ Μέτε προς τον πρόεδρο του Κόμματος «Ισότητα, Ειρήνη, Φιλία» (ΚΙΕΦ) να γίνει ο «Ντενκτάς της Θράκης». Η εν λόγω δήλωση έγινε σε συνέδριο του ΚΙΕΦ στην Κομοτηνή.
«Το παραλήρημα και οι εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Μέτε δεν δείχνουν να έχουν τέλος», αναφέρουν οι κύκλοι του ΥΠΕΞ.
«Η Θράκη», τονίζουν, «είναι και θα είναι πάντα
ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή, εγγενές μέλος μιας δημοκρατικής Ελλάδας που σέβεται, προασπίζεται και αναπτύσσει τα δικαιώματα ειδικών ομάδων, όπως είναι η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Μιας Ελλάδας που διασφαλίζει την κοινωνική, οικονομική και επενδυτική ανάπτυξη της Θράκης, η οποία θα παραμείνει γέφυρα φιλίας και συνεργασίας σε πείσμα όσων μάταια επιδιώκουν να την καταστήσουν εργαλείο εντάσεων».


ΟΛΌΚΛΗΡΟ το βίντεο με την επίμαχη δήλωση (στο 8.22') :

Παράνοια από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Εκκλησία στο Αμβούργο κηδεύει "Γερμανό" μαχητή του ISIS που σκοτώθηκε στη Συρία

 Σε μια εκκλησία στο Αμβούργο, ένας προτεστάντης πάστορας και ένας ιμάμης χοροστάτησαν σε μια «διαθρησκευτική» λειτουργία για να τιμήσουν έναν νεαρό άνδρα ο οποίος προσχώρησε στην τζιχάντ και πέθανε στη Συρία πέρυσι.

Η ιστορία περιγράφεται από την προτεσταντική Evangelische Zeitung.

Ο FlorentBilalK. μεγάλωσε στο Αμβούργο και ριζοσπαστικοποιήθηκε. Το 2015 πέθανε στη Συρία. Τώρα οι φίλοι του και η οικογένειά του τον αποχαιρετούν με μια λειτουργία σε εκκλησία. Η μητέρα του λέει: "Ακόμα κλαίω".

Στην φώτο: Ο πάστορας Sieghard Wilm και η Florence K., μητέρα του Florent 'Bilal' K.

Ο  "Μπιλάλ" σκοτώθηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Συρία σε ηλικία 17 ετών.

Η νέα διαστροφή ομοφυλόφιλων ανδρών που εξαπλώνεται: Τα «ανθρώπινα κουτάβια»


1700
Ο “Spot” στο σπίτι με την πρώην αρραβωνιαστικιά του Ρέιτσελ.
Είναι πολύ ενοχλητικό όταν βλέπεις ανθρώπους με εμφανή ψυχοπαθολογία που εμπίπτει στην καθαρή διαστροφή, να προβάλλονται ως φυσιολογικοί. Και είναι εξίσου ενοχλητικό όταν για να συμβεί αυτό γυρίζονται ολόκληρα ντοκιμαντέρ που απενοχοποιούν αυτή τη διαστροφή και επιστρατεύονται μεγάλα μέσα ενημέρωσης όπως η Guardian, η οποία με ένα πρόσφατο άρθρο της παρουσιάζει και παίρνει σαφώς θετική στάση για το θέμα παρουσιάζοντάς το απλά ως «παιχνίδι».
Το άρθρο της Guardian έχει τίτλο: “Οι άνδρες που ζουν σαν σκυλιά: «Είμαστε ακριβώς το ίδιο όπως κάθε άτομο στο δρόμο”. Μας πληροφορεί ότι το ντοκιμαντέρ “Η Μυστική Ζωή των Ανθρώπινων Κουταβιών” (Secret Life of the Human Pups) είναι μια συμπαθητική ματιά στον κόσμο του σκυλίσιου παιχνιδιού (puppy play), ένα κίνημα που γεννήθηκε μέσα από την σαδομαζοχιστική κοινότητα BDSM και έχει εκραγεί τα τελευταία 15 χρόνια, καθώς με το διαδίκτυο γίνεται ευκολότερο να φτάσει στους ομοϊδεάτες ανθρώπους. Ενώ η κοινότητα κουταβιών είναι ευρεία, τα ανθρώπινα κουτάβια τείνουν να είναι άνδρες, γκέι, έχουν ένα ενδιαφέρον στο να ντύνονται με δέρμα, φορούν σκυλίσιες μάσκες, απολαμβάνουν το τρίψιμο στο στομάχι ή το γαργάλημα στο αυτί, παίζουν με παιχνίδια, τρώνε από κύπελλα και βρίσκονται συχνά σε σχέση με τους ανθρώπους «χειριστές» τους.
Δεν χρειάζεται να διευκρινιστεί περαιτέρω ότι δεν μιλάμε σαφώς για μια φυσιολογική ανθρώπινη συμπεριφορά αλλά για μια άρρωστη ψυχική κατάσταση, τόσο για τα «ανθρώπινα κουτάβια» όσο και γι’ αυτούς που τα «χειρίζονται».
Επίσης η λέξη και μόνο «χειριστές» όταν αναφερόμαστε σε ανθρώπους παραπέμπει από μόνη της γενικά σε μια κατάσταση σκλαβιάς και πολύ ειδικά σε ορολογία πειραμάτων ελέγχου της ανθρώπινης συμπεριφοράς όπως το MK Ultra.

Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ….Ο Μ Ο Φ Ω Ν Η Σ …. ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Μετά από την προδοσία της πατρίδος, που συντελείται από αυτά τα αποβ@@@σματα της Βουλής, που έπρεπε κανονικά να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού και της Ελλάδος, βλέπουμε τώρα μπροστά μας, να σχεδιάζεται και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ορθόδοξης Εκκλησίας, από κάποια άλλα αποβ@@@@σματα, που κανονικά και αυτά θα έπρεπε να υπηρετούν τον ΧΡΙΣΤΟ και τα συμφέροντα του Ορθόδοξου λαού.
Αλλά όπως οι πολιτικοί που άλλα λένε και άλλα κάνουν, έτσι και αυτοί ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και προδίδουν τον Ορθόδοξο λαό.
‘Ο ισαπόστολος άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός γράφει: «οί κληρικοί τών εσχάτων καιρών θα γίνουν οί χειρότεροι καί ασεβέστεροι όλων» ‘Ο Άγιος Κύριλλος λέει: «Θα ξεσηκωθούν επίσκοποι κατά επισκόπων καί κληρικοί κατά κληρικών». Ο ξεπεσμός τών κληρικών θα είναι τόσο μεγάλος, ώστε μόνον ελάχιστοι άπό τούς Ιερείς θα διατηρήσουν ακμαία τήν πίστιν των. ”Θα τρέχωμε χιλιόμετρα νά συναντήσωμε καλό κληρικό”.
Τους χειρότερους λοιπόν και τους ξεπεσμένους, προσωπικά τους αποκαλώ αποβράσματα και κατακάθια της κοινωνίας.
Αυτοί λοιπόν, που έχουν σήμερα με δόλιους Σιωνιστικούς τρόπους διεισδύσει μέσα στην Εκκλησία μας και έχουν φορέσει το τιμημένο ράσο, αυτοί ετοιμάζονται να προδώσουν εκ των έσω την Ορθοδοξία.
Αυτό που θέλουν να κάνουν στην Σύνοδο της Κρήτης, που την ονόμασαν και «ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ», είναι σχεδόν το ίδιο, με την προδοσία της Ορθοδοξίας, που είχαν προσπαθήσει να κάνουν στην Σύνοδο της Φερράρας Φλωρεντίας το 1439.!!!!!!!
Αυτό το θυμίζω, για να γνωρίζουμε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και για να μην ξαναζήσουμε τα ίδια, πρέπει να την θυμόμαστε και να προσέχουμε.
Τότε λοιπόν, προσπάθησαν και πάλι σε εκείνη την Σύνοδο, να προδώσουν την Ορθοδοξία και να παραδώσουν τα πρωτεία της στον πάπα, με αντάλλαγμα την βοήθεια του Βατικανού στην Κωνσταντινούπολη, για να μην πέσει στους Τούρκους.
Ήταν και τότε πουλημένοι και διεφθαρμένοι, οι περισσότεροι Επίσκοποι της Ορθοδόξου Εκκλησίας και πήγαν στην Σύνοδο, με σκοπό να υπογράψουν για την “ένωση” των Εκκλησιών.
Και τότε η Ορθόδοξη Εκκλησία είχε χωριστεί σε ενωτικούς και αντι-ενωτικούς, όπως σήμερα σε οικουμενιστές και αντι-οικουμενιστές, αλλά στην Σύνοδο, ο Αυτοκράτορας είχε φροντίσει να πάρει μαζί του τους ενωτικούς, όπως σήμερα στην Σύνοδο της Κρήτης, φροντίζουν να πάνε μόνο οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.
Ο λόγος ήταν, επειδή για να βγάλει απόφαση η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Σύνοδος, πρέπει να υπάρχει ….. ΟΜΟΦΩΝΙΑ.!!!!!!
Ο ΘΕΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ και έπεσε μεγάλη επιδημία πανούκλας στην Φερράρα, που τους ανάγκασε όλους, να τα μαζέψουν άρον άρον και να μεταφέρουν την Σύνοδο στην Φλωρεντία. Γι’ αυτό ονομάστηκε σύνοδος της Φερράρας – Φλωρεντίας. Γιατί ξεκίνησε στην Φερράρα και τελείωσε στην Φλωρεντία.
Με πιέσεις λοιπόν τότε του Αυτοκράτορα Ιωάννη Η’ Παλαιολόγου, συντάχθηκε βιαστικά ένα κείμενο ένωσης των Εκκλησιών, που υπογράφτηκε στις 8 Ιουνίου 1439. Ήταν και πάλι….. ΙΟΥΝΙΟΣ.!!!!!!
Η απόφαση τότε θα είχε βγεί …ΟΜΟΦΩΝΗ.. και θα είχαν παραδώσει οι προδότες τα πρωτεία της Ορθοδοξίας στον πάπα, αλλά μεταξύ των προδοτών, υπήρχε και ένας ΑΓΙΟΣ. Ο Μητροπολίτης Εφέσου, και σήμερα ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, που ΔΕΝ υπέγραψε τη συμφωνία.
Αν ο άγιος Μάρκος τότε, είχε “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ” και δεν είχε πάει να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία μέσα στους λύκους, η απόφαση τότε, θα είχε βγει ….ΟΜΟΦΩΝΗ.!!!!
Το κατάπτυστο συμφωνητικό της Ένωσης των Εκκλησιών, δεν έγινε δεκτό στην Κωνσταντινούπολη και κηρύχθηκε άκυρο.
Ο τότε Οικουμενικός Πατριάρχης Ιωσήφ ο Β’ που ήταν στον Οικουμενικό θρόνο 23 χρόνια και ΥΠΕΓΡΑΨΕ την ένωση των Εκκλησιών, ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, στη Φλωρεντία.

-Ολα τούτα μετά τη σύνοδο θα γίνουν, καθαιρέσεις, αφορισμοί διωγμός όλων των Γνησίων ......

-Ολα τούτα μετά τη σύνοδο θα γίνουν, καθαιρέσεις, αφορισμοί διωγμός όλων των Γνησίων Ορθοδόξων Εσφιγμενιτων Μοναχών καθως επίσης και των λαϊκών οικογενειών φιλαδελφικως προσκειμενων γύρω από αυτων...και γιατί όχι, με τη βοήθεια του αντιρατσιστικού νόμου φυλακίσεις, εξουθενώσεις και εξευτελισμοί...
Τα δύσκολα λοιπόν έρχονται, είναι μπροστά μας. Ευχόμαστε να επέμβει ο Θεός και να αποτρέψει μια σύνοδο, που δε θα υπηρετήσει τον δικό Του νόμο...
Ο οικουμενισμός επέβαλλε την μετατροπή του ημερολογίου.
Ο οικουμενισμός επεκράτησε στους καθολικούς μετά τη Β’ Βατικανή σύνοδο.
Σήμερα ο οικουμενισμός επιχειρείται να επιβληθεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία, μετά την Πανορθόδοξη σύνοδο.
Αλλα υπαρχει παντοτε ο νόμος του Θεού που διέπει το πρόβλημα...
Σε κάθε πρόβλημα που απασχόλησε ιστορικά την Ορθόδοξη εκκλησία μας, η λύση που επικράτησε ήταν ο νόμος του Θεού. Η αλήθεια έλαμψε… στο τέλος.
Αν πάλι είναι θέλημα Του να μας δοκιμάσει στην πυρά της επικράτησης των αιρετικών οικουμενιστών στη μιαρη ψευδοσύνοδο, ευχομαστε τότε να αναδείξει ο Κύριος και να αξιώσει πνευματικούς πατέρες απλανείς, που θα σηκώσουν το βάρος των διωγμών και θα κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα της ορθοδοξίας.
Μετά την επιβολή του νέου ημερολογίου, τις αποφάσεις συνόδων και τις εγκυκλίους, τις θεολογικές μελέτες και τα άρθρα, τα διαδέχθηκαν οι διώξεις και τα βίαια επεισόδια. Τα έκτροπα που ακολούθησαν, ήταν ντροπιαστικά και πλήγωσαν το σώμα της εκκλησίας, με πληγές που πονάνε μέχρι και σήμερα, σχεδόν ένα αιώνα μετά. Ή επερχόμενη μεγάλη θλίψη στην εκκλησία που έρχεται θα είναι ανώτερα χειρότερη...
Ευχομαστε ο Αναληφθεις Κυριος να αξιώσει και εμάς και τον πιστό λαό του Θεού, να μείνουμε σταθεροί στην πίστη μας,θα είμαστε μέχρι τελους στο πλευρό τους.
Οὐκ ἀρνησόμεθά σε, φίλη Ὀρθοδοξία·
οὐ ψευσόμεθά σου πατροπαράδοτον σέβας·
ἐν σοὶ ἐγεννήθημεν, καὶ σοὶ ζῶμεν, καὶ ἐν σοὶ κοιμηθησόμεθα·
εἰ δὲ καλέσει καιρός, καὶ μυριάκις ὑπὲρ σοῦ τεθνηξόμεθα.
Ορθοδοξία ή Θάνατος...
...Όσο για εμάς τους γνησίους Εσφιγμενιτες Μοναχους μην ανησυχείτε...
έχει ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει..
Ας μη ξεχνάμε ποτέ τα αδιαψευστα Λόγια Του Κύριου μας:
18 Εἰ ὁ κόσμος ὑμᾶς μισεῖ, γινώσκετε ὅτι ἐμὲ πρῶτον ὑμῶν μεμίσηκεν.
19 εἰ ἐκ τοῦ κόσμου ἦτε, ὁ κόσμος ἂν τὸ ἴδιον ἐφίλει· ὅτι δὲ ἐκ τοῦ κόσμου οὐκ ἐστέ, ἀλλ' ἐγὼ ἐξελεξάμην ὑμᾶς ἐκ τοῦ κόσμου, διὰ τοῦτο μισεῖ ὑμᾶς ὁ κόσμος.
20 μνημονεύετε τοῦ λόγου οὗ ἐγὼ εἶπον ὑμῖν· οὐκ ἔστι δοῦλος μείζων τοῦ κυρίου αὐτοῦ. εἰ ἐμὲ ἐδίωξαν, καὶ ὑμᾶς διώξουσιν· εἰ τὸν λόγον μου ἐτήρησαν, καὶ τὸν ὑμέτερον τηρήσουσιν.
21 ἀλλὰ ταῦτα πάντα ποιήσουσιν ὑμῖν διὰ τὸ ὄνομά μου, ὅτι οὐκ οἴδασι τὸν πέμψαντά με.
22 εἰ μὴ ἦλθον καὶ ἐλάλησα αὐτοῖς, ἁμαρτίαν οὐκ εἶχον· νῦν δὲ πρόφασιν οὐκ ἔχουσι περὶ τῆς ἁμαρτίας αὐτῶν.
23 ὁ ἐμὲ μισῶν καὶ τὸν πατέρα μου μισεῖ.
24 εἰ τὰ ἔργα μὴ ἐποίησα ἐν αὐτοῖς ἃ οὐδεὶς ἄλλος πεποίηκεν, ἁμαρτίαν οὐκ εἶχον· νῦν δὲ καὶ ἑωράκασι καὶ μεμισήκασι καὶ ἐμὲ καὶ τὸν πατέρα μου.
25 ἀλλ' ἵνα πληρωθῇ ὁ λόγος ὁ γεγραμμένος ἐν τῷ νόμῳ αὐτῶν, ὅτι ἐμίσησάν με δωρεάν.
26 ὅταν δὲ ἔλθῃ ὁ παράκλητος ὃν ἐγὼ πέμψω ὑμῖν παρὰ τοῦ πατρός, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας ὃ παρὰ τοῦ πατρὸς ἐκπορεύεται, ἐκεῖνος μαρτυρήσει περὶ ἐμοῦ·
27 καὶ ὑμεῖς δὲ μαρτυρεῖτε, ὅτι ἀπ' ἀρχῆς μετ' ἐμοῦ ἐστε.
..απόψεις που διατυπωθηκαν τηλεφωνικά ύστερα από φιλαδελφικη συζήτηση με Αγιορειτη γνήσιο Εσφιγμενιτη μοναχό με αντιπρόσωπο της φιλικά προσκειμενης στην Ιερά Μονή Εσφιγμενου σελίδας μας..facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ…

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα είναι ο πιο καταστροφικός από όλους τους άλλους στην ανθρώπινη ιστορία ...(;;;)
Ένα τρομακτικό ερώτημα που αιωρείται πάνω από την συριακή τραγωδία, από την κρίση στην Ουκρανία και γενικότερα. Η ομιλία του Ρώσου προέδρου από την Αθήνα ήταν σαφής στις προθέσεις των δυτικών να εγκαταστήσουν τα πυραυλικά τους συστήματα στα σύνορα της Ρωσίας στοχεύοντας την.

Η ρωσική απάντηση θα είναι ανάλογη.
Η όλη ιστορία της σύγχρονης παγκόσμιας κρίσης άρχισε με την μεγάλη άπατη της λεγόμενης και αμερικανοκίνητης Αραβικής Άνοιξης, το 2010 η οποία είχε δυο συγκεκριμένους στόχους. Ο ένας ήταν τα ενεργειακά κοιτάσματα της ευρύτερης περιοχής με βασικό στόχο την ενεργειακή απεξάρτηση της Δύσης από την Ρωσία και το Ιράν και ο άλλος, ο ίδιος Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν.
Η πρώτη φάση ήταν να ακυρωθούν τα όποια σχέδια της ενεργειακής σύνδεσης Ιράν-Ιράκ και Συρίας και αφετέρου και κυρίως για να μεταφέρουν απρόσκοπτα με την μεσολάβηση των Κούρδων του βορείου Ιράκ και της Τουρκίας, το πετρέλαιο του Ιράκ στα τουρκικά λιμάνια της ανατολικής Μεσογείου και από εκεί στις ΗΠΑ και κυρίως στο Ισραήλ. Παράλληλα με τις επιχειρήσεις στην Μέση Ανατολή άρχισε να προχωρεί και το σχέδιο της άμεσης πλαγιοσκόπησης της Ρωσίας, η οποία είναι ο κύριος προμηθευτής της Ευρώπης σε φυσικό αέριο με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση εξάρτηση από ένα βασικό αστάθμητο παράγοντα, όπως είναι η Ρωσία του Πούτιν.

Παγκόσμιο ΣΟΚ! Η Ολλανδία θα επιτρέπει την “καλλιέργεια” εμβρύων για έρευνα…

ΕΥΡΩΠΗ Η ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ .
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ .


Το πράσινο φως για την «καλλιέργεια» ανθρώπινων εμβρύων εντός εργαστηρίου δίνει το δικαίωμα στις εταιρίες  να τα χρησιμοποιούν σε περιορισμένου ερευνητικούς τομείς. Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές βασίζονται σε παροχή μικρού αριθμού εμβρύων από κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης.
«Η απαγόρευση της “καλλιέργειας” εμβρύων έχει εμποδίσει αρκετά την έρευνα, τα αποτελέσματα των οποίων θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις για την αντιμετώπιση ασθενειών», υπογράμμισε η κυβέρνηση της χώρας σε ανακοίνωσή της.
Παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση τονίζει πως θα ισχύουν αυστηροί περιορισμοί και κανόνες σχετικά με την καλλιέργεια εμβρύων. Επιπλέον μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τις ιατρικές τεχνικές που έχουν σχέση με την τεχνητή αναπαραγωγή.
Μάλιστα μέχρι τώρα ισχύει στη χώρα ο κανόνας των 14 ημερών. Όλα δηλαδή τα καλλιεργημένα έμβρυα πρέπει να καταστρέφονται μετά από διάστημα δύο εβδομάδων.
Όλες αυτές οι πληροφορίες έχουν ανοίξει πολλές κουβέντες περί κανόνων ηθικής, οι οποίοι πρέπει να θεσπιστούν στα εργαστήρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα αλλάζουν ταχύτατα.
 http://voicenews.gr

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Απίστευτη κινέζικη διαφήμιση απορρυπαντικού

Τα λόγια είναι περιττά...Αυτοί οι Κινέζοι βρε παιδί μου, δεν λένε να συμμορφωθούν στην πολιτική ορθότητα... (εδώ κι εδώ) ... η οποία αποκηρύσσει το παραπάνω και επιτάσσει αυτό

 

ΚΟ

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Το χαστούκι του Αγίου Νικολάου στον Άρειο και ο δήθεν σκανδαλισμός!

Εάν αγαπούσαμε τον Άγιο Νικόλαο, θα συνεχίζαμε το παράδειγμά του. Είναι η μόνη λύση που φέρνει αποτελέσματα. Οι Οικουμενιστές είναι δειλοί και άνανδροι...
Το χαστούκι του Αγίου Νικολάου στον Άρειο και ο δήθεν σκανδαλισμός!
Πάντα μας κάνει εντύπωση ο δήθεν σκανδαλισμός, “ευσεβών” και μη, από το χαστούκι που έδωσε ο άγιος Νικόλαος στον Άρειο, μη ανεχόμενος τις βλασφημίες του, κατά την Α’ Οικουμενική Σύνοδο.
Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση μας κάνει όταν “ευσεβείς υπερασπιστές” απολογούνται για την πράξη του αυτή, λέγοντας ότι, ναι, ήταν απαράδεκτη και ότι μετανόησε δήθεν στην φυλακή στην οποία επέτρεψε ο Χριστός να μπει για να του δοθεί χρόνος να μετανοήσει!!!
Ο άγιος Νικόλαος ήταν ένας λεβέντης άγιος. Το ότι ήταν πράος δεν σημαίνει ότι δεν ήταν λεβέντης, αγωνιστής, εν γνώσει ζηλωτής και γνήσιος εκφραστής της θεολογικής ακρίβειας και αλήθειας. Το ότι ήταν ταπεινός, δεν σημαίνει ότι δεν θα πέθαινε αν χρειαζόταν για τον Χριστό και την ακρίβεια των δογμάτων της Πίστεως. Ακριβώς το αντίθετο.
Στην φυλακή μπήκε σιδηροδέσμιος. Όταν τον επισκέφτηκαν ο Χριστός και η Παναγία δεν τον επισκέφτηκαν για να τον “μαλώσουν” αλλά για να τον επιβραβεύσουν.
Ο Χριστός τον ρωτάει: γιατί Νικόλαε είσαι φυλακισμένος; Μήπως τον ρωτάει γιατί δεν γνώριζε τον λόγο; Όχι, βέβαια, αλλά για να μείνει σε μας ως μαρτυρία και ομολογία Πίστεως η απάντηση του Αγίου: Για την δική σας την Αγάπη, βρίσκομαι εδώ…
Και τότε του χάρισε ο Χριστός το Ιερό Ευαγγέλιο και η Παναγία ένα αρχιερατικό ωμοφόριο, αφού πρώτα τον ελευθέρωσαν από τα δεσμά του.

ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ


Η αγιοποίηση του ιερού μάρτυρος της Ορθοδοξίας, πρώην Μητροπολίτη Φλωρίνης Χρυσοστόμου, από μόνη της νοηματοδοτεί και αποφαίνεται για θεολογικές επισημάνσεις και πνευματικές προτροπές με αποδέκτες Γνησίους Ορθοδόξους, που περιχαρακώνουν την γνησία ταυτότητά τους με την αυτοτέλεια, ακεραιότητα και ενίσχυση της πνευματικής ζωής τους.
Τα Έργα και Ημέρες του μεγάλου αυτού Αγίου ανδρός διδάσκουν ανεπιφύλακτα, πως η κατά Θεόν ταπείνωση και πνευματική υγεία και ωριμότητα του ορθόδοξου ποιμνίου ίστανται ως ασφαλής τροχοπέδη στην οίηση και την μισαλλοδοξία, που τροφοδότησε ακραιφνώς ο κομπασμός, η οίηση κι η επηρμένη τέρψη του πεπλανημένου ματθαιικού σχίσματος.
Η εκ Θεού ένωση των Ενισταμένων με την μαρτυρική Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών κόσμισε και εμπλούτισε με πολλαπλά, πνευματικά οφέλη αμφοτέρους, ενίσχυσε, ενδυνάμωσε και εξωτερίκευσε δυναμικότερα τον ιερό αγώνα των Ορθοδόξων του Πατρίου Ημερολογίου. Απόδειξη αυτής της ηγιασμένης, ενωτικής συνοδοιπορίας ήταν και η σύγκληση του διορθοδόξου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε, ως η Ορθόδοξη Απάντηση του ακαινοτομήτου πληρώματος της Εκκλησίας, προς την Οικουμενιστική και Ληστρική Ψευδοσύνοδο της καινοτόμου Εκκλησίας.
Η απαρχή των αγιοποιήσεων του Οσίου Γέροντος Ιερωνύμου της Αίγινας, της Μάρτυρος της Ορθοδοξίας Αικατερίνης Ρούττη, του Ιερομάρτυρος Ιωσήφ εκ Δεσφίνης και τώρα του εν εξορίες και φυλακές Ιεράρχη πατρός Χρυσοστόμου κατέδειξαν, πως η Εκκλησία μας βρίθει από μυρόβλητες, αγιασμένες μορφές που κοσμούν δικαιολογημένα τον καλόν και ιερόν αγώνα των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών.
Η Εκκλησία μας δεν ανακηρύττει Αγίους προς άγρα τροφοδοτούμενου ποιμνίου και αριθμητικής εξασφάλισης ''οπλοστασίου'' Αγίων. Αντιθέτως αναδύει, αναδυκνείει και καταδυκνείει -από το πλούσιο σε αίμα και διώξεις- ιστορικό της παρελθόν, αυτές τις άγιες, πατερικές μορφές, όπως και άλλες που θ' ακολουθήσουν, που δεν είναι τίποτ' αλλο από την παραχομένη δωρεά του Αγίου Πνεύματος προς την αιματηρή θυσία των ακαινοτομήτων Ορθοδόξων των ιερών Παραδόσεων.
Τέλος δεν υπάρχει πιο θεολογικά ακέραιη, πνευματικά ιδεώδη και πατερικά ακριβέστερη τοποθέτηση περί της ταυτότητος του ακαινοτομήτου εκκλησιαστικού ποιμνίου, από τον ίδιο τον λόγο του εν Αγίοις πατρός Χρυσοστόμου του Νέου Ομολογητή: ''Αλλά ημείς οι παλαιοημερολογίται δεν αποτελούμεν ιδιαιτέραν και ανεξάρτητον Ορθόδοξον Εκκλησίαν εν Ελλάδι, διότι ουδεμία Εκκλησία μας ανεγνώρισεν ως τοιαύτην, αλλ’ είμεθα εντός της ανεγνωρισμένης Αυτοκεφάλου Ελληνικής Εκκλησίας, ως μία φρουρά, ήτις φρουρεί τον θεσμόν του ορθοδόξου Εορτολογίου, ον ηθέτησεν ως μη ώφειλεν η πλειοψηφία της Ιεραρχίας και ημείς ως αποτελούντες την φαεινήν και αλύμαντον πλευράν της Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Ελλάδος, συνεχίζομεν την ιστορίαν Αυτής υπό την ορθόδοξον έννοιαν''. Εύχεθε!
Γιώργος Δ. Δημακόπουλος
Δημοσιογράφος

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ: Κατάργηση προσευχής, παρελάσεων και εκκλησιασμού προτείνει η Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου


Η πρόταση 39 σημείων για τις αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση
Κατάργηση των παρελάσεων των μαθητών, του υποχρεωτικού εκκλησιασμού και της υποχρεωτικής προσευχής, είναι μεταξύ των προτάσεων για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που περιλαμβάνονται στην εισήγηση της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου, την οποία το esos δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα, και θα παρουσιαστεί στην τελική συνάντηση των Επιτροπών του Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, στο υπουργείο Παιδείας, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας.
Ειδικότερα η εισήγηση περιλαμβάνει τα εξής σημεία:
Ζητήματα Λειτουργικής Φύσης
1.Εξασφάλιση των συνεδριάσεων του Συλλόγου των διδασκόντων για την ενίσχυση των δημοκρατικών διαδικασιών του σχολείου.
2.Εξασφάλιση εντός του ωραρίου εργασίας των εκπαιδευτικών των ωρών για διοικητικό έργο, συνεδρίαση του Συλλόγου, συνάντηση με Συμβούλους και εξασφάλιση της συναίνεσης ως προς αυτό
3.Συγκεκριμενοποίηση των καθηκόντων των εκπαιδευτικών και του τρόπου άσκησης και ελέγχου τους.
4.Μείωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών σε σχέση με τις δράσεις του σχολείου.
5.Ενίσχυση των διοικητικών-γραμματειακών υποδομών των σχολείων.
6.Αποσαφήνιση του ρόλου των συμβούλων.
7.Ενίσχυση του εκπαιδευτικού ως προς την συμπερίληψη μαθητών με αναπηρίαΒκαι ειδικές παιδαγωγικές ανάγκες.
8. Εξίσωση των ευθυνών και υποχρεώσεων των διευθυντών α και β βαθμίδας.
9.Αποσαφήνιση και οροθέτηση των αρμοδιοτήτων των μονομελών και πολυμελών οργάνων.
10. Υποστήριξη των πρωτοβουλιών ανάληψης προγραμμάτων και αντίστοιχη αναγνώριση της προσφοράς εργασίας των εκπαιδευτικών, καθώς και αναγνώριση της διοικητικής εργασίας των εκπαιδευτικών.
11. Κατάργηση των παρελάσεων των μαθητών, του υποχρεωτικού εκκλησιασμού και της υποχρεωτικής προσευχής.
12. Κατοχύρωση της περιγραφικής αξιολόγησης των μαθητών σε όλη την υποχρεωτική εκπαίδευση, σε σύνδεση με τους μαθησιακούς στόχους των Αναλυτικών Προγραμμάτων.
Ζητήματα Σχολικής Μονάδας

Ο «ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ» ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝΑποδείχτηκε για μια φορά ακόμη, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος έχει το ακαταλόγιστον. Ευρίσκεται παρασάγγας πέρα και έξω από την Ορθόδοξη Δογματική, την Εκκλησίολογία, και την Κανονική ΤΑΞΗ και ΠΡΑΞΗ της κατά Ανατολάς Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας της Μίας, Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας.
«Μη ειδώς α λέγει», ο κ. Βαρθολομαίος, κόπτεται, και υποστηρίζει με πάθος, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες «του φρουρού της Ορθοδόξου πίστεως πιστού λαού του Θεού» (απάντηση Πατριαρχών της Ανατολής προς Πάπα Ρώμης). Υποστηρίζει τον διάλογο με τον αιρεσιάρχη, αβάπτιστο Πάπα, «Ματθ. 28,19», και τους άλλους αιρετικούς και αλλόθρησκους, αγνοώντας, με το έτσι θέλω, και τον λόγο του Θεού, «αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν παραιτού, ειδώς ότι εξέστραπται ο τοιούτος και αμαρτάνει ων αυτοκατάκριτος» (Τιτ. 3,10-11)
Ύστερα μάλιστα και από το θέατρο του παραλόγου που έπαιξε ο κ. Βαρθολομαίος στο Ιστορικό και ένδοξο Φανάρι, τον Φάρο της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας, στις 29 & 30 Νοεμβρίου 2014 στην Κωνσταντινούπολη, πέραν των ύβρεων του, κατά των Αγίων Πατέρων και των Οικουμενικών Θείων και Ιερών Κανόνων, με όλα αυτά και άλλα πολλά αποδεικνύει περίτρανα, ότι ο κ. Βαρθολομαίος, είναι, όχι μόνον αιρετικός, αλλά και Ο εχθρός της Ορθοδόξου Πίστεως μας, και ως εκ τούτου, δεν είναι μόνον αναθεματισμένος, αλλά και διαγεγραμμένος από τον κατάλογο των Χριστιανών. Και μαζί του όλοι εκείνοι οι Ιερωμένοι που τον αποδέχονται και τον μνημονεύουν. «Επίσκοπος, ή πρεσβύτερος, ή διάκονος αιρετικοίς, συνευξάμενος μόνον αφοριζέσθω, ει δε επέτρεψεν αυτοίς, ως κληρικοίς, ενεργήσαί τι, καθαιρείσθω», (Καν. 45ος, Αγ. Αποστόλων, και άλλοι).
Οι οικουμενικοί Θείοι και Ιεροί Κανόνες είναι λίαν σαφείς και κατηγορηματικοί σε τέτοιες θρησκευτικές αθλιότητες: «...Ει δε τις των απάντων μη τα προειρημένα της ευσεβείας δόγματα κρατοί και ασπάζοιτο, και ούτω δοξάζοι τε και κηρύττοι, αλλ' εξ εναντίας ιέναι τούτων επιχειροί, έστω ανάθεμα, κατά τον ήδη εκτεθέντα όρον υπό των προδηλωθέντων αγίων και μακαρίων Πατέρων και του Χριστιανικού καταλόγου, ως αλλότριος, εξωθείσθω και εκπιπέπτω...» (Καν. Α΄ παράβαλε και Καν. Β΄ της ΣΤ΄ Οικ. Συν.).
Ορθόδοξη κατά Ανατολάς Εκκλησίας του Ιησού Χριστού δεν ψάχνει για την Αλήθεια, την κατέχει και δικαιωματικά υποχρεούται να την κηρύττει, «πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα έθνη βαπτίζοντες αυτούς... διδάσκοντες αυτούς πάντα όσα εντειλάμην υμίν» (Ματθ. 28,18-20). Οι Διάλογοι απώτερο σκοπό έχουν, με εκατέρωθεν προτάσεις, να ψάξουν για την αλήθεια. Όμως, η ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία της Ανατολής κατέχει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, διο και δεν διαλέγεται για την αλήθεια των όσων κηρύττει και διδάσκει, αλλά μετά βεβαιότητος μαθητεύει και διδάσκει, και περιμένει, όσοι με την ελεύθερη και ειλικρινή έκφραση της πίστεώς τους στην χριστιανική αυτή μαθητειά και διδασκαλία, να τους κάνει μέλη της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, «και ο πιστεύσας και βαπτισθείς σωθήσεται...» (Μαρ. 16,16).
Ο Παπαφλέσσας
Εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα»
ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ (10571) 3971
ΣΕΛ. 7 (Ένθετο “Νέοι Άνθρωποι”)

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Γνώριζαν οι Αρχαίοι Ελληνες την έλευση του Ιησού Χριστού; Υπάρχουν κι αποδείξεις...Έχουν διασωθεί αρχαία κείμενα που το αποδεικνύουν.
Στην Πολιτεία του Πλάτωνα (B, V , 362) – βιβλίο που όλοι το αποδέχονται – περιέχεται μία προφητεία ισάξια μ’ αυτές των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης:
«Θα απογυμνωθεί απ’ όλα εκτός της δικαιοσύνης, διότι φτιάχτηκε αντίθετος στην ως τότε συμπεριφορά. Χωρίς να αδικήσει κανέναν θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη και θα γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας της κακοδοξίας αλλά θα μείνει αμετακίνητος μέχρι θανάτου και ενώ θα είναι δίκαιος θα θεωρείτε άδικος για όλη του τη ζωή. Έχοντας τέτοιες διαθέσεις ο δίκαιος θα μαστιγωθεί, θα στρεβλωθεί, θα δεθεί, θα ανάψουν τα μάτια του και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθεί πάνω σε πάσσαλο, και να ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο αλλά αφού έτσι το θέλει ας γίνει».
Στο έργο Προμηθεύς Δεσμώτης του Αισχύλου, ο Προμηθέας όντας φυλακισμένος στον Καύκασο προλέγει ότι ο λυτρωτής του θα γεννηθεί από την παρθένο Ιώ και τον Θεό (στ.772, 834, 848) θα είναι δηλαδή υιός Θεού και υιός Παρθένου. Αυτός ο Θεάνθρωπος θα καταλύσει την εξουσία των παλαιών θεών και θα αφανίσει αυτούς και την δύναμή τους (908,920). Ο Ερμής τότε σταλμένος από τον Δία προαναγγέλλει στον Προμηθέα τα εξής: «Τοιούδαι μόχθου τέρμα μη τί προσδόκα πριν αν θεός τις διάδοχος των σων πόνων φανή, θελήση τ’ είς αναύγητον μολείν ‘Άιδην, κνέφαια τ’ άμφί Ταρτάρου βάθη» μετάφραση «μην περιμένεις να λυτρωθείς από τους πόνους προτού θεός πάρει τα πάθια τα δικά σου πάνω του και με τη θέλησή του κατέβει στον ‘Άδη τον ανήλιαγο, στους άφεγγους του Ταρτάρου βυθούς» (στ. 1041-1043).
Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει τα ακόλουθα: «Θα μείνετε κοιμισμένοι σε όλη σας τη ζωή εάν δεν σας λυπηθεί ο Θεός να σας στείλει κάποιον άλλον» (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 18{31α}). Στο Άγιον Όρος υπάρχουν χειρόγραφα που διασώζουν προφητείες της Σίβυλλας –της ιέρειας του Απόλλωνα– για την έλευση του Χριστού π.χ σε χειρόγραφο με την ονομασία «Υπόμνημα εις τον Άγιον Απόστολον Φίλιππον» πού φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Δοχειαρείου αναφέρονται τα εξής: «Ύστερα από πολύ καιρό θα φθάσει κάποιος εις αυτήν την πολυδιηρημένην γη και θα γεννηθεί με σάρκαν αμόλυντον. Με ανεξάντλητα όρια ώς Θεότητα θα λυτρώσει τον άνθρωπον από την φθοράν των ανίατων παθών. Και θα τον φθονήσει άπιστος λαός και θα κρεμασθεί ψηλά ώς κατάδικος εις θάνατον. Όλα αυτά θα τα υποφέρει με πραότητα».

Το αίμα Του πάνω μας! ...


Ο Ιησούς μπροστά στον Πιλάτο ακούει την άδικη κατηγορία των Ιουδαίων και σιωπά. Ο ηγεμόνας, ενώ πείθεται για την αθωότητα του Ιησού, προτείνει την ανταλλαγή του με τον ληστή Βαραββά.
Αποτυγχάνει και νίβοντας τα χέρια του τον παραδίδει στους σταυρωτές του λέγοντας: «Αθώός ειμι από του αίματος του δικαίου τούτου· υμείς όψεσθε». Και αυτοί επίμονα κραυγάζουν: «Το αίμα αυτού εφ΄ ημάς και επί τα τέκνα ημών» (Ματθ. 27: 24-25). Η φράση αυτή έμελλε να αποδειχθεί προφητεία, που εκπληρώθηκε παράδοξα κατά διττό τρόπο. Το αίμα του Ιησού Χριστού πέφτει πάνω στους ανθρώπους και, ανάλογα με τη στάση τους απέναντί του, γίνεται γι΄ αυτούς κατάρα ή ευλογία, καταδίκη ή λύτρωση.
Όπως ακριβώς το πρόσωπο του Ιησού Χριστού είναι ο λίθος ο ακρογωνιαίος, που όσοι πέφτουν πάνω του συντρίβονται στα πέταυρα του άδη ή εκτοξεύονται στα ύψη του ουρανού, όπως όλος ο Κύριός μας είναι το αντιλεγόμενο σημείο, που ελέγχει και κρίνει τον άνθρωπο απέναντι στην υπόθεση της πίστεως και της σωτηρίας, έτσι και το αίμα του Χριστού σταθμίζει τη ζωή μας για τη λύτρωση ή όχι.
Στην περίπτωση που ταπεινά το δεχόμαστε, είναι το «λύτρον» και ζούμε τη λυτρωτική του δύναμη. Στην αντίθετη, ταυτίζεται με την καταδίκη και τον αιώνιο χαμό μας. Αν παρακολουθήσουμε την ιστορία των προσώπων, που άδικα και ανάλγητα έχυσαν το αίμα του Χριστού στο σταυρό, θα διαπιστώσουμε τα αποτελέσματα της εκούσιας σκληρότατης κατάρας, που οι ίδιοι επέσυραν στα κεφάλια τους και στα παιδιά τους.
Προτού ακόμα ο Διδάσκαλος υψωθεί στο σταυρό, ο Ιούδας κρεμόταν από τα κλαδιά ενός δένδρου «μεταμεληθείς». Έτσι φοβερά προαναγγέλλει σ΄ όλους τους ενόχους τη θεία τιμωρία. Ο Ηρώδης Αντύπας και ο Πιλάτος, που συμφιλιώθηκαν για το κοινό έγκλημα, περιφρονημένοι, δίχως εξουσίες και αξιώματα, που τόσο τα αγάπησαν, πεθαίνουν στην εξορία. Οι φοβεροί πρωτεργάτες της συνωμοσίας, οι αρχιερείς του Ισραήλ Άννας και Καϊάφας, συνεχίζουν να διώκουν τους μαθητές του Χριστού. Με μανία εναντιώνονται στους αποστόλους, εξαγγέλλουν διωγμό, θανατώνουν με ικανοποίηση τον Στέφανο. Τρία χρόνια, όμως, μετά τον σταυρικό θάνατο του Χριστού ο Καϊάφας καθαιρείται από το αρχιερατικό αξίωμα. Ο Άννας γεύεται μία μία τις πίκρες των συμφορών του· ο γιος του θανατώνεται από άγνωστο μέσα στα Ιεροσόλυμα. Αλλά και το τέλος του αλλοπρόσαλλου λαού οικτρό. Το αίμα του Χριστού τους έπνιξε με τη θέλησή τους.

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗΘΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ, ΕΚΕΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΦΥΣΙΚΆ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ...(!!!...καιρικές συνθήκες, σεισμούς κτλ.)


Προσευχή για το σεισµό ...(!!!)
Του Κυριου δεηθωμεν:
Κυριε Ελέησον ...
Ο επιβλέπων έπί τήν γήν, καί ποιόν αύτήν τρέμειν, ρυσαι ημάς τής φοβερας του σεισμού άπειλής, Χριστέ ό Θεός ήμων, και κατάπεµψον ήµίν, πλούσια τά έλέη σου, πρεσβείαις τής Θεοτόκου, μόνε ΦιλάνΘρωπε.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προειδοποίηση για τσουνάμι τοπικού χαρακτήα στην Κρήτη μετά το σεισμό
Προειδοποίηση για τσουνάμι τοπικού χαρακτήρα μετά τον ισχυρό σεισμό 5,5 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κρήτη το πρωί της Τετάρτης (25/05).
«Η χώρα μας είναι υποχρεωμένη να εκδώσει προειδοποίηση για τσουνάμι, όπως προβλέπεται από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς», ανέφερε ο Διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείο Αθηνών, Γεράσιμος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ, μετά τον ισχυρό σεισμό 5,5 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κρήτη.
Η προειδοποίηση σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο θα είναι τοπικού χαρακτήρα.
Αναλυτικά:
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Κρήτη το πρωί της Τετάρτης (25/05).
Ο σεισμός, που σημειώθηκε στις 11:36 σήμερα το πρωί, ήταν μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου.
Το επίκεντρό του εντοπίζεται 67 χλμ. νοτιοδυτικά του Αγίου Νικολάου ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 20 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 5,5 Ρίχτερ και το εστιακό του βάθος στα 10χλμ.
«Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα», δήλωσε στο newsbomb.gr, ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας λίγα λεπτά μετά το σεισμό, και τόνισε ότι πρόκειται για μια «περιοχή με πολύ υψηλή σεισμική δραστηριότητα».

Ο Πατριάρχης Μόσχας θα υποδεχτεί τον Β.Πούτιν στο Άγιο Όρος...


Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη θα υποδεχτούν τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν το Σάββατο, 28 Μαΐου 2016, στο Άγιον Όρος.
Ο λόγος της επίσκεψης στην αθωνική πολιτεία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν,αλλά και του Προκαθήμενου της Ρωσικής Εκκλησίας είναι η συμπλήρωση 1000 ετών Ρώσικης παρουσίας στο Περιβόλι της Παναγίας.
Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο «Περιβόλι της Παναγιάς» αποτελεί από μόνης της ένα ξεχωριστό γεγονός, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης με την παρουσία του, ανάμεσα στους ελάχιστους υψηλά προσκεκλημένους, αποδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς, που συνεχίζει να διατηρεί με τη ρωσική ηγεσία.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, ότι θα επιστρέψει στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, ενδεχομένως να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ, ενώ την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, θα συνοδεύσει τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλο για να υποδεχθούν μαζί την επόμενη μέρα τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα και με εφημερίδα.
Η Μονή Αγίου Παντελεήμονα έχει μετατραπεί σε φρούριο εν όψει της άφιξης Πούτιν, ενώ πληροφορίες από τη Μονή Βατοπεδίου κάνουν λόγο για περίπου 1.000 άτομα από τη Ρωσία που θα φτάσουν αυτές τις μέρες στο Άγιον Όρος.
Τα υπουργεία εξωτερικών Ελλάδας και Ρωσίας, βρίσκονται σε αλλεπάλληλες συζητήσεις για το καταρτισμό του προγράμματος, καθώς επίσης και τις ελληνικές παρουσίες στον Άθωνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Άγιο Όρος θα μεταβεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Γέροντας Σάββας Λαυρεώτης : ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΘΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ...


ΣΧΌΛΙΟ:
ΠΕΊΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΓΏΝΑ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ...(!!!)...ΓΙΑΤΊ ΦΟΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΒΆΣΤΕ
ΓΈΡΩΝ ΣΆΒΒΑ...;;;
ΜΑΣ ΛΈΤΕ:
Ἐνοχλοῦνται διότι, ὄχι μόνον δέν συμφωνοῦμε μέ τά πραττόμενα ὑπό τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου, ἀλλά καί δέν ἀποδεχόμαστε τίς κατά καιρούς αἱρετίζουσες θέσεις καί πρακτικές του. Πῶς ὅμως νά συμφωνήσουμε μέ τίς θέσεις καί τίς πρακτικές αὐτές τοῦ Πατριάρχη, ὁ ὁποῖος σέ μόνιμη βάση ἀποκαλεῖ τόν αἱρετικό Πάπα «ἀδελφό» του καί ἀναγνωρίζει στήν Παπική αἵρεση ἐκκλησιαστικότητα; Ὁλόκληρες Σύνοδοι, ὅπως Η’ ἐπὶ Μ. Φωτίου (879-880), οἱ Ἡσυχαστικὲς Σύνοδοι τοῦ 1341, 1347, 1451 (Θ΄ Οἰκουμενική), οἱ νεότερες Πατριαρχικὲς Σύνοδοι τῆς ΚΠόλεως (1722, 1727, 1838 κ.ἄ), ἀλλὰ καὶ οἱ θεοφώτιστοι ἅγιοι Πατέρες ἅγιος Μάρκος Ἐφέσου, ἅγιος Ἀθανάσιος Πάριος, ἅγιος Νικόδημος ὁ Ἁγιορείτης, ἅγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως μὲ εὐαγγελική, πατερικὴ καὶ ἁγιοσυνοδικὴ θεολογικὴ τεκμηρίωση καταδικάζουν ἀπερίφραστα ὡς αἱρετικούς τους Λατίνους ἢ τοὺς Λατινόφρονες.
Δέν εἶναι ἑπομένως ὁ Πατριάρχης ὑπόλογος ἐνώπιον τῶν Ἱερῶν Κανόνων τῶν Ἁγίων αὐτῶν Συνόδων; Δέν ὁμιλεῖ καί πράττει ἀντίθετα απ' ὅσα οἱ προμνημονευθέντες Ἅγιοι (καί πλῆθος ἄλλων) ἐδίδαξαν; Οἱ Ἱεροί Κανόνες δέν ἐπαπειλοῦν καθαίρεση πρός ὅσους συμπροσεύχονται μέ αἱρετικούς; Ἡμεῖς τί ἀπό αὐτά πράξαμε; Καταπατήσαμε μήπως κάποιον ἀπό τούς Ἱερούς Κανόνες καί δέν τό ξέρουμε; Αὐτοί πού τούς καταπατούν τυγχάνουν τιμῆς καί ἐμεῖς πού συμμορφούμεθα πρός αὐτούς (Ἱερούς Κανόνες) θά τύχουμε καταδίκης καί ὀνειδισμοῦ;
ΣΧΌΛΙΟ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ :
Υποβαλουμε μια ερώτηση στον αγαπητό μας Γέρων Σάββα Λαυριώτη:

ΘΡΑΚΗ ΚΑΛΕΙ ΑΘΗΝΑ .Ο Δούρειος Ίππος βρίσκεται εντός των τειχών με την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης.

Πλέον τα όσα ειπώθηκαν αποτελούν αφορμή να βγει αυτό το «κόμμα» εκτός νόμου! Πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του DEB το 4ο τακτικό συνέδριο του κόμματος όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr.
Να σημειώσουμε πως ακούστηκαν απίστευτα πράγματα όπως ότι «το DEB εντός τριών ετών θα είναι στην βουλή, έχουμε φίλους στην ενεργή πολιτική που βρίσκονται σε διαφορετικά κόμματα, αλλά οι καρδιές μας βρίσκονται εδώ. Μακάρι να γίνει ο Ντενκτάς της Θράκης, είμαστε η τουρκική κοινότητα δυτικής Θράκης, να πάρουμε στα χέρια μας την σημαία, είμαστε Τούρκοι».
Στο συνέδριο αυτό ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς ήταν ο μόνος υποψήφιος για την προεδρία και επανεξελέγη. Το συνέδριο σφραγίστηκε από την δήλωση του Μουσταφά Αλή Τσαβούς που είπε πως ¨Να πάρουμε στα χέρια μας την σημαία. Να κάνουμε τουλάχιστον μια πορεία από τα γραφεία μας ως τα νεκροταφεία. Μια πορεία περηφάνιας. Μια πορεία για την απόδοση των δικαιωμάτων μας. Μια πορεία με την οποία θα ζητείται πίσω το αυτοκίνητο του αείμνηστου ηγέτη μας¨.

Στο συνέδριο μετείχαν ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, η επίτιμη πρόεδρος Ιδίκ Σαδίκ Αχμέτ, ο Λεβέντ Σαδικ Αχμέτ-γιός του Σαδίκ Αχμέτ, ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο αντιπεριφερειάρχης Μουσταφά Κατραντζή, η αντιδήμαρχος Κομοτηνής Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Ριντβάν Μολλά Ισά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Οντέρ Μουμίν και Αχμέτ Ιμπράμ, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων ΕΠΑΘ Ροδόπης & Έβρου Σαλίχ Αχμέτ, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων ΕΠΑΘ-Ξάνθης Νουρετίν Κιγιτζί, o πρόεδρος της κοινότητας αποφοίτων και μελών μεντρεσέδων Ασίμ Τσαβούσογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Αχμέτ Καρά και ένα πλήθος ομογενών.
Στο συνέδριο με πρόταση του Ιμπραήμ Χαλίλ Χασάν στην προεδρία του συνεδρίου εξελέγη ο Σαμί Τοραμάν. Μετά από τήρηση ενός λεπτού σιγής για αυτούς που έφυγαν από ανάμεσα μας, άρχισε το στάδιο των ομιλιών.

Η δίψα των μυστικών υπηρεσιών CIA και NSA για πληροφορίες από το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία είναι ακόρεστη.

Όπως παραδέχεται ο τεχνικός διευθυντής της CIA (Central Intelligence Agency) Ira Hunt, η υπηρεσία του είναι σε θέση να επεξεργάζεται σχεδόν όλες τις πληροφορίες, τα ψηφιακά δεδομένα, που δημιουργούνται από ανθρώπους σε ημερήσια βάση. Στην ίδια ατραπό κινείται και η εταίρα υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ, η NSA (National Security Agency). Οι δυο αυτές μυστικές υπηρεσίες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν και να επεξεργάζονται σε ημερήσια βάση 50 δισεκατομμύρια e-mails και τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, χωρίς αυτός ο αριθμός να αποτελεί ανώτατο όριο των τεχνικών τους δυνατοτήτων.
Τα προσωπικά δεδομένα λοιπόν δισεκατομμυρίων ανθρώπων που κάνουν χρήση του διαδικτύου και της κινητής τηλεφωνίας είναι στην διάθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, τα ψηφιακά δεδομένα 50 δις e-mails και συνομιλιών τροφοδοτούν ημερησίως με καύσιμο την σιωνιστική μηχανή εξανδραποδισμού της ανθρωπότητας, κατά παράβαση κάθε νομιμότητας. Ουσιαστικά δηλαδή στο διαδίκτυο και στην κινητή τηλεφωνία δεν υπάρχει απόρρητο και καμία προστασία της ιδιωτικής ζωής. CIA και NSA και άλλες μυστικές υπηρεσίες διευκολύνονται στην παρακολούθηση και επεξεργασία των ψηφιακών δεδομένων του διαδικτύου και της κινητής τηλεφωνίας και από την απροσεξία των χρηστών, οι οποίοι είναι πεπεισμένοι ότι πρώτον δεν τους παρακολουθούν και δεύτερον ότι δεν έχουν να κρύψουν τίποτε.
Οι χρήστες τείνουν δυστυχώς να αγνοούν τους κινδύνους του διαδικτύου και της κινητής τηλεφωνίας και έτσι γίνονται βορά στην πολιτική της παγκοσμιοποίησης, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της οποίας είναι ο έλεγχος της ανθρώπινης συμπεριφοράς και ανεξαρτησίας, ακόμη και της υγείας. Η επεξεργασία και ο έλεγχος των ψηφιακών δεδομένων (data) θα προσδιορίσει και θα καθορίσει στο μέλλον σε μέγιστο βαθμό το τέλος της ιδιωτικής ζωής. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο επικεφαλής της Google Eric Schmidt « αν στο μέλλον κάνουμε κάτι που δεν θα θέλαμε να μαθευτεί, τότε θα είναι καλύτερα να μην το προσπαθήσουμε καν».

Μία ακόμα μεγάλη νίκη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με την εξαγορά της Monsanto από τον γνωστό Γερμανικό όμιλο φαρμάκων και χημικών Bayer

 Στα 62 δισ. δολ. φτάνει το ποσό που είναι πρόθυμη να προσφέρει ο γνωστός όμιλος.
Η Γερμανοαμερικανική αυτή σύμπραξη έχει σκοπό την κυριαρχία στην παγκόσμια γεωργία και την ύπουλη προώθηση των μεταλλαγμένων προιόντων στην Ευρώπη…

https://youtu.be/gVyQfM9EiRY

Ένας εφιαλτικός έρωτας στο Ισλάμ. Μια νέα Ελληνίδα σαγηνεύεται από μια επιφανειακή γοητεία και παντρεύεται έναν μουσουλμάνο Σαουδάραβα. Σύντομα κατάλαβε το λάθος της, και μας αφηγείται ..

Πολυπολιτισμός; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Οι προπάπποι μας που ζούσαν στον "οθωμανικό παράδεισο", όταν ένα κορίτσι το έπαιρνε ο Τούρκος, του έκαναν μνημόσυνο, γιατί το θεωρούσαν πλέον νεκρό.
Έκτοτε δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει πολλά.

Για όσους αφελώς επιμένουν στην συνύπαρξη των "πολιτισμών", ας δουν αυτό το βίντεο, και ας το ξανασκεφτούν. Μια νέα κοπέλα σαγηνεύεται από μια επιφανειακή γοητεία και παντρεύεται έναν μουσουλμάνο Σαουδάραβα. Σύντομα κατάλαβε το λάθος της, και μας αφηγείται, χρόνια μετά, μια απίστευτη ιστορία:
Πηγή
Σχόλιο:
Τελικά πόσο εύκολα την πατάει ένα εγωιστικό άτομο 
νόμιζε ότι αν παντρευτεί έναν πλούσιο νέο Σαουδάραβα θα ζούμε το όνειρο.. 
και το έζησε:

Αφιερωμένο σε όλους τους Οικουμενιστές του Νέου, αλλά ειδικότερα του παλαιού....(!!!).


Υπάγετε, ψηλαφήσατε εάν τι τοιούτον γέγονέ ποτε και μετά θάνατον απελύθη τις του περί την πίστιν εγκλήματος και του εξενεχθέντος κατ’ αυτού κατακρίματος.
Δεν πιστεύεις τον Αγιο Γερμανό που έλεγε :
"Εξορκίζω όλους τους λαϊκούς, όσοι είστε γνήσια τέκνα της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, να φεύγετε ολοταχώς από τους ιερείς που υπέπεσαν στην υποταγή στους Λατίνους, και μήτε σε εκκλησία να συγκεντρώνεστε μαζί τους, μήτε να παίρνετε οποιαδήποτε ευλογία από τα χέρια τους. Είναι καλύτερα να προσεύχεσθε στο Θεό στα σπίτια σας μόνοι, παρά να συγκεντρώνεσθε στην εκκλησία μαζί με τους Λατινόφρονες. Ει’ δ’ άλλως, θα υποστήτε την ίδια κόλασι μ’ αυτούς".
Ε ! Και να με συνπαθάς αλλα αυτό το “ Ει’ δ’ άλλως, θα υποστήτε την ίδια κόλασι μ’ αυτούς” σας αφορά όλους όσους μνημονεύετε τον Βαρθολομαίο όσο αφορά και τους τυμπανιαίους που μνημόνευαν Βέκο !
Ο Θεοκήρυξ απόστολος Παύλος γράφει: «στήκετε και κρατείτε τας παραδόσεις, ας εδιδάχθητε είτε δια λόγου είτε δι’ επιστολής ημών» (Β’ Θεσς. 2,15). Και πάλιν: «αλλά και εάν ημείς ή άγγελος εξ ουρανού ευαγγελίζηται υμίν παρ’ ό παραλάβετε, ανάθεμα έστω» (Γαλ. 1,8-9).
Ωσαύτως ο θεοφόρος Ιγνάτιος λέγει: «πάς αξιόπιστος ή, καν νηστεύη, καν παρθενεύη, καν σημεία ποιή, λύκος σοί φαινέσθω εν προβάτου δορά, φθοράν προβάτων κατεργαζόμενος».
Η δε Ζ’ Οικουμενική Σύνοδος ορίζει: «άπαντα τα παρά την εκκλησιαστικήν παράδοσιν και την διδασκαλίαν και καινοτομηθέντα ή μετά τούτο πραχθησόμενα ανάθεμα γ’» (Συνοδικόν της αγίας Οικουμ. Ζ’ Συνόδου υπέρ της Ορθοδοξίας. Τριώδιον Κυριακή της Ορθοδοξίας).
Ο δε σοφός Βρυένιος λέγει: «εί τι των δοκούντων τοις θεοφόροις Πατράσι σαλεύει τις τούτο ουκέτι οικονομίαν κλητέον, άλλα παράβασιν και προδοσίαν πίστεως και περί το θείον ασέβειαν».
Αφιερωμένο σε όλους τους Οικουμενιστές του Νέου, αλλά ειδικότερα του παλαιού....(!!!).
Τα πρόβατα φοβούνται τον λύκο, αλλά στο τέλος πάντα ο βοσκός τα πηγαίνει για σφάξιμο
Εννοώ αυτούς τους Θεομπαίχτες και Αθεολόγητους που κηρύττουν για έγκυρα μυστήρια των αιρετικών, για την εγκυρότητα του ποδόλουτρου ( γράφε Βάπτισμα) για άγιο πνεύμα στους αιρετικούς, ( γι' αυτό και δεν μυρώνουν κανέναν )
Διαβάστε μωρέ τους αποστολικούς κανόνες του Πηδαλίου, 31ος - 45ος -46ος -47ος - 50ος - 68ος και του Μ. Βασιλείου 1ος και 47ος επικυρωμένους απο την 6η Οικουμενική Σύνοδο.
Μή πρόσεχε αυτών (των αιρετικών) τη χρηστολογία, μηδέ τη νομιζομένη ταπεινοφροσύνη, όφεις γάρ εισί γεννήματα εχιδνών (Ματθ. Γ” 7) καί Ιούδας έλεγε «χαίρε Ραββί» (Ματθ ΚΣΤ’49) και προεδίδου. Μή τοις φιλήμασι πρόσεχε, αλλά τον ιόν φυλάσσου (Κύριλλος Ιεροσολύμων)
Ου συγχωρεί συγκατάβασις εις τα της πίστεως (Μάρκος Ευγενικός)
Μή μέταιρε όρια αιώνια, ά έθεντο οι πατέρες σου (Παροιμ. ΚΒ’28)
Επίσκοπος ή πρεσβύτερος ή διάκονος, αιρετικοίς συνευξάμενος μόνον, αφοριζέσθω, ει δέ επέτρεψεν αυτοίς ως κληρικός ενεργήσαι τι καθαιρείσθω (ΜΕ” Κανών Αγίων Αποστόλων)
Αιρετικόν άνθρωπον μετά μίαν και δευτέραν νουθεσίαν παραιτού (Τίτον Γ” 10)
Ουκ αρνησόμεθα σε φίλη Ορθοδοξία, ου ψευσόμεθά σε πατροπαράδοτον σέβας, εν σοι εγεννήθημεν, εν σοι ζώμεν και εν σοι κοιμηθησόμεθα, ει δε και καλέσοι καιρός και μυριάκις υπερ σου τεθνηξόμεθα (Ιωσήφ Βρυένιος)
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΣ.
ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ;;;
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ "ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ" ΠΑΤΡΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ;;;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΟΥΜΕ;;;
ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ;;;;
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Tραπεζα Πειραιώς: Είσοδος στο mobile banking με το αποτύπωμά σας

Αποτέλεσμα εικόνας για Tρ. Πειραιώς: Είσοδος στο mobile banking με το αποτύπωμά σας

Η Τράπεζα Πειραιώς εμπλουτίζει περαιτέρω τις δυνατότητες του winbank mobile banking App με τη νέα λειτουργικότητα one touch για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.


Τo one touch παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να συνδέεται στο winbank mobile banking App απλά με το δακτυλικό του αποτύπωμα διατηρώντας παράλληλα το επίπεδο ασφάλειάς του στο μέγιστο βαθμό.


Η εφαρμογή winbank mobile banking απευθύνεται τόσο στον ιδιώτη όσο και στην επιχείρηση παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα συναλλαγών και υπηρεσιών.


Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί το χαρτοφυλάκιό του ή να πραγματοποιεί τις τραπεζικές συναλλαγές του από την συσκευή του, απλά και γρήγορα όπου και αν βρίσκεται με την μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμα και εν κινήσει.


Επιπροσθέτως, με την εφαρμογή winbank mobile banking App τα έξοδα των συναλλαγών είναι χαμηλότερα απ' ότι εάν ο χρήστης επισκέπτεται τραπεζικό κατάστημα, ΑΤΜ ή μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών easypay.Οι συναλλαγές


Ειδικότερα ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει από το κινητό ή το tablet του πλήθος συναλλαγών όπως: