Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ" ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

Ο επικεφαλής της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ολλανδίας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» (ΦΩΤΟ)

Ο επικεφαλής της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ολλανδίας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» (ΦΩΤΟ)
Συνάντηση εργασίας με υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Π είχε ο Γενικός Διευθυντής της «» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.
Η ολλανδική αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Αιδεσιμολογιώτατο Δρ. René de Reuver, επικεφαλής Γενικό Γραμματέα της Γενικής Συνόδου της Προτεσταντικής Εκκλησίας της Ολλανδίας, τον κ. Laurens den Dulk, Υπεύθυνο Φυσικών Καταστροφών, και την κ. Geesje Werkman, Υπεύθυνη Προσφυγικών Θεμάτων.
Κατά τη συνάντηση εξετάσθηκαν ζητήματα διμερούς συνεργασίας με επίκεντρο την ελληνική οικονομική και κοινωνική κρίση, αλλά και το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα και τις πολλαπλές συνέπειες τους τόσο για την Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη γενικότερα.
Η ολλανδική αντιπροσωπεία εξέφρασε τις εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις, που απεκόμισε από την οργάνωση του φιλανθρωπικού έργου, που επιτελείται από την «Αποστολή» και γενικότερα από την Εκκλησία της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας συνάμα την ετοιμότητά της να συνεχίσει κοινά προγράμματα με την «Αποστολή» σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως οι ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες.
αναφέρθηκε στην ανάγκη να διατηρηθεί η συνοχή της ευρωπαϊκής οικογένειας, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη σημασία της χριστιανικής αγάπης και αρωγής ως παραδείγματος αλληλεγγύης στην Ευρώπη.
Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε προγράμματα και δράσεις της «Αποστολής».
 vimaorthodoxias.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ : ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .
ΕΡΧΕΤΕ ΕΔΩ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΘΕΝ [ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ] ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ- ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΚΟ [ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΑ] "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΥΤΗΣ κ. ΔΗΜΤΣΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ [ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ" ΜΚΟ ] ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!![βλεπε φωτο]

ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ....

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΠΟΣΗ ΧΑΡΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΒΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.