Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Εκλεισε πριν καν σχεδόν λειτουργήσει,η παιδεραστική φωτογραφική έκθεση της Μόσχας..

Ρώσοι απόστρατοι αξιωματικοί επιτέθηκαν στην Lumiere brothers gallery,η οποία την φιλοξένούσε και πέταξαν περιττώματα ζώων με κουβάδες!!!
Παράλληλα ο γενικός εισαγγελέας της Ρωσίας,έκρινε παράνομη την εκδήλωση του Αμερικανού φωτογράφου Sturges.
Να πούμε πως στις ΗΠΑ,το FBI,είχε κατάσχει τα αρχεία του συγκεκριμένου παιδόφιλου καθώς και τον παρέπεμψε στην δικαιοσύνη.
Όμως, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αθώωσε τον Sturges δικαιολόγησε το "έργο"του και επέβαλε στο FBI να του ζητήσει συγνώμη!!!
Εύγε στους Ρώσους απόστρατους αξιωματικούς..εύγε στους εισαγγελείς της ρωσικής ομοσπονδίας..και δικαιωματικά να κάνουμε συγκρίσεις..όπου αγώνας κατά των αιρετικών στην Ρωσία ή των ανωμάλων,οι απόστρατοι των ενόπλων δυνάμεων είναι στην πρώτη γραμμή καθώς και οι ενώσεις αξιωματικών..σε αντίθεση με την πατρίδα μας,όπου οι απόστρατοι γαλουχημένοι με τις νατοικές αρχές,απασφαλίζουν όταν πρόκειται να διεκδικήσουν αναδρομικά ή να υπογράψουν μαζικά υπέρ της παραμονής μας στο ευρώ..άλλο Αγία Ρωσία..και άλλο νατοικό παραμάγαζο..
Φωτογραφία του Manolis Prasinos. 
 Μέλη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων,νεολαίοι άντρες και γυναίκες,έχουν φτιάξει φραγμό,μπροστά από την gallery Μόσχα όπου θα προβάλονταν σε φωτογραφίες,γυμνά σώματα ανήλικων παιδιών,εμποδίζοντας την πρόσβαση..λίγες ώρες αργότερα,οι ανώμαλοι εντός,τα μάζεψαν και έφυγαν για Νέα Υόρκη,καθώς υπήρξε απειλή και για την ζωή τους.
https://twitter.com/vguseynov/status/779971209958154241/video/1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.