Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Εθνικιστές της Κορσικής εναντίον ISIS & προδότη Φ.Ολάντ

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΡΧΕΤΕ "Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ" !!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ [ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ] ΘΑ ΞΕΠΗΔΗΣΟΥΝ "ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ" ΝΕΕΣ Η' ΠΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ "ΤΟ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ" ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ !!!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΣΤΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΜΗ ΘΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΘΑ "ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ .
 
Η ομάδα 22 Οκτωβρίου του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου της Κορσικής έστειλε επιστολή σε τοπική εφημερίδα, στην οποία προειδοποιούσε ότι ενδεχόμενο χτύπημα από τον ISIS στο νησί θα προκαλέσει την ένοπλη απάντησή της.
Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για μία «αποφασιστική απάντηση χωρίς δισταγμό.»
Επίσης, η ομάδα προειδοποιεί ότι «αν μία τραγωδία συμβεί, (η γαλλική κυβέρνηση) θα έχει σημαντικό μέρος της ευθύνης, γιατί γνωρίζει ποιοι είναι οι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι στην Κορσική.»
Δύο μήνες πριν, η ομάδα 22 του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου της Κορσικής ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη στρατιωτική δράση για να δώσει την ευκαιρία στη Συνέλευση της Κορσικής, όπου κυριάρχησαν οι εθνικιστές, να πραγματοποιήσει απερίσπαστη τη θητεία της.
 euronews.com

 
 Η οργάνωση «22 Οκτωβρίου του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου της Κορσικής » είναι μια Εθνικιστική οργάνωση που μάχεται ανηλεώς για την ανεξαρτησία της Κορσικής από τη Γαλλία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.