Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ(!) ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)



ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ 

Λεωφορείο με έλεγχο επιβατών μέσω των βιομετρικών τους στοιχείων
Ο έλεγχος του ανθρώπου και μέσα από τα μέσα μαζικής μεταφοράς,θα ξέρουν που πήγες και πότε ταξίδεψες,όπως και με τις ηλεκτρονικες ταυτότητες αφού θα είναι και το πορτοφόλι σου θα ξέρουν τι πήρες που πήγες και άρα τι έκανες εκεί. Οταν κάποιος εναντιωθεί στην Ελίτ ή σε κάποιους από τους δικούς τους θα μαθαίνεται η ζωή σου και θα σε γελοιοποιούν οπότε θα σε εκβιάζουν με αυτό τον τρόπο,γι αυτό λέμε ναι στην ελευθερία και όχι στο φακέλωμα με την κάρτα του πολίτη.


Το σούπερ μάρκετ του μέλλοντος με RFID τεχνολογία
Το σούπερ μάρκετ του μέλλοντος με RFID τεχνολογία.Έτσι θα είναι όλα τα καταστήματα στο μέλλον με τεχνολογία RFID τσιπ και η πληρωμή θα γίνεται με την ηλεκτρονική ταυτότητα που ονειρεύονται να μας δώσουν για να ξεβαπτιστούμε και στο τέλος να σφραγιστούμε μέσω μικροτσίπ στο χέρι ή στο μέτωπο.Τι δεν καταλαβαίνουν όσοι ακόμα κοιμούνται ?



Ελεγχος διαβατηρίου με τα βιομετρικά μας στοιχεία
Μηχάνημα σάρωσης αναγνώρισης βιομετρικών στοιχείων και διαβατηρίων στην υπηρεσία της νέας τάξης πραγμάτων για τον έλεγχο των ανθρώπων.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ… Δείτε πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων προωθεί την καταστροφή της Χριστιανοσύνης και την Πανθρησκεία…(ΒΙΝΤΕΟ)
Η ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει ανοίξει για τα καλά και το τελευταίο διάστημα οι «άρχοντες» τρέχουν με δαιμονιώδεις ρυθμούς για την ολοκλήρωση του σχεδίου της Παγκοσμιοποίησης. Και μέρος αυτού του σατανικού σχεδίου αποτελεί και η εξαφάνιση της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης, της μοναδικής και αληθινής, μέσω της επιβολής της Πανθρησκείας… Και δυστυχώς το κακό αυξάνεται και οι Χριστιανοί ολοένα και δέχονται τα δεινά του…
Πως όμως προωθείται η επιβολή της Πανθρησκείας; Πέραν των φανερών πρωτοβουλιών του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο, η Νέα Τάξη Πραγμάτων ακολουθεί και άλλο πλάνο. Ας το αποκαλύψουμε… Μια μυστηριώδης οργάνωση γνωστή ως πρωτοβουλία των Ηνωμένων Θρησκειών (United Religions Initiative – URI) έχει αναλάβει να ενώσει τις θρησκείες του κόσμου σε μία. Έχει αναλάβει να πείσει εκκλησίες, ποιμένες και ηγέτες από όλες τις ηπείρους να ενοποιηθούν σε μια γροθιά, σε «One World Religion», παρόμοια με ότι προωθούν τα Ηνωμένα Έθνη για τα κράτη του κόσμου.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο και θα λάβετε όλες τις απαντήσεις…


Το τσιπάκι RFID μπορεί να σκοτώσει
Το τσιπάκι RFID μπορεί να σκοτώσει.Μπορεί εφόσον βρίσκεται στο σώμα να αποδεσμεύσει κυάνιο όταν θέλουν κάποιοι να μας σκοτώσουν.Η εφαρμογή αυτή βρίσκει έδαφος στους εγκληματίες οι οποίοι όταν θα αποδράσουν από τις φυλακές θα πεθάνουν.Ετσι λοιπόν θεωρούν ότι αυξάνεται η ασφάλεια του πλανήτη.Ανακοίνωση από το κανάλι FOX NEWS.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.