Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ-ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ !!!

Συνδιοργάνωση σεμιναρίων ανταλλαγής καλών πρακτικών της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Αποτέλεσμα εικόνας για LGBTIΗ Γενική Γραμματεία Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης φιλοξενεί  τα σεμινάρια ανταλλαγής καλών πρακτικών που διοργανώνει η Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης και Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Αθήνα 25-26 Φεβρουαρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Electra Palace Athens).
Τα σεμινάρια ανταλλαγής καλών πρακτικών αφορούν στο πεδίο LGBTI και περιλαμβάνουν:
  • Εκτίμηση των επιπτώσεων της νομοθεσίας περί ισότητας στη χάραξη πολιτικής
  • Αποτελεσματική ενσωμάτωση της ισότητας και της απαγόρευσης των διακρίσεων στη χάραξη πολιτικής
Στα σεμινάρια συμμετέχει περιορισμένος αριθμός εκπροσώπων των κρατών μελών της Ε.Ε. Πρόκειται για εκπροσώπους ειδικευμένους στην καταπολέμηση των διακρίσεων για τους LGBTI.
Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα παρίσταται ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Κωστής Παπαϊωάννου, ο οποίος θα αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην ατζέντα προστασίας των δικαιωμάτων των LGBTI με εστίαση στο σύμφωνο συμβίωσης και στη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

 http://www.ministryofjustice.gr/site/el/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%97/tabid/64/ctl/details/itemid/2495/mid/797/.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.