Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΡΤΕΣ !!!

Κάρτα υγείας από τους Δήμους για τους δημότες τους.



credit-cards-185069-640-780x358
Σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης
Κάρτα Υγείας θα διατίθεται από τους Δήμους στους δημότες τους σε λίγο καιρό.
Στην Κάρτα Υγείας του Δημότη-Πολίτη αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.) Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και Πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), κ. Γιώργος Πατούλης.Η αναφορά έγινε στο πλαίσιο του συνεδρίου CITY CONNECT – FORUM & EXHIBITION, που πραγματοποιείται σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι από τη Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη) και την PALLADIAN CONFERENCES, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε.Ε.).
Η συγκεκριμένη κάρτα σχεδιάζεται τους τελευταίους μήνες με τη συνεργασία της ΚΕΔΕ και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε δημότη-πολίτη, καθώς θα περιλαμβάνει το πλήρες ιατρικό ιστορικό του.
Στόχος της θα είναι να παρέχει γρήγορη και ακριβής ενημέρωση για το ιστορικό κάθε δημότη-ασθενή, επιτρέποντας σε κάθε πάροχο υγείας να μπορεί να το αξιοποιήσει προς όφελος του.
Ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι σε λίγο καιρό η Κάρτα Υγείας θα διατίθεται από τους Δήμους στους δημότες τους.
http://www.medicalland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.