Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Ο Άγιος Βασίλειος και ο ύπαρχος Μόδεστος

ΕΤΣΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ...ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ !!!
-Ίσως δεν συνάντησες ποτέ επίσκοπο απάντησε ο Βασίλειος. Διότι αν συναντούσες πραγματικό επίσκοπο, ο οποίος αγωνίζεται για την πραγματική Πίστη, με αυτόν τον τρόπο θα σου απαντούσε. 

διαβαστε :
Πως σκέφτηκες εσύ (ανέφερε το όνομα του χωρίς να τον αξιώσει να τον ονομάσει επίσκοπο) και τολμάς να αντιστέκεσαι εναντίον τόσης εξουσίας , μόνος εσύ από όλους φέρεσαι με τόσην αυθάδεια;
-Γιατί η ερώτηση αυτή; απάντησε ο Βασίλειος. Ποια η απείθεια και η υπεροψία μου; διότι ακόμη δεν μπορώ να εννοήσω;
- Διότι δεν ακολουθείς την θρησκεία του βασιλέως, ενώ όλοι πλέον οι άλλοι υποτάχθηκαν και ηττήθηκαν, λέγει ο ύπαρχος.
- Δεν είναι αρεστά αυτά εις τον δικό μου βασιλιά , απήντησε ο Βασίλειος. Ούτε ενέχομαι να προσκυνώ κάποιο κτίσμα , εφ’ όσον είμαι του Θεού κτίσμα και έχω εντολή, ότι θα είμαι θεός.
- Αλλά εμάς πως μας θεωρείς; Δεν είμαστε τίποτε εμείς που διατάζουμε αυτά; Πως λοιπόν; Δεν θεωρείς μέγα και τιμητικό το να ταχθείς με το μέρος μας και να μας έχεις φίλους και συντρόφους;
-Αναγνωρίζω και δεν αρνούμαι, απάντησε ο Βασίλειος ότι εσείς είστε ύπαρχοι και επιφανείς , ουδόλως όμως ανώτεροι του Θεού. Και θεωρώ σπουδαία μεν τη φιλία σας (πως όχι; πλάσματα Θεού είστε και εσείς), αλλά θεωρώ σπουδαία τη φιλία και των άλλων Χριστιανών, που είναι ταγμένοι υπό την εξουσία σας. Διότι δεν είναι επίσημος ο Χριστιανισμός από την αξία των προσώπων που ανήκουν σ’ αυτόν, αλλά από την Πίστη.

Ἡ πλύση ἐγκεφάλου γιά τήν τσιπαρισμένη βιομετρική ταυτότητα (666) συνεχίζεται ἀπό τά Μέσα Μαζικῆς Ἐπιβολῆς!


Ἡ πλύση ἐγκεφάλου γιά τήν τσιπαρισμένη 666 βιομετρική ταυτότητα
Πρῶτα τήν εἶπαν ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, γιά νά μήν ἀντιδράσουμε στήν ἰδέα τῆς ταυτοποίησής μας μέ τό τσιπάκι 666, ὁ δυσώνυμος ἀριθμός μέ τόν ὁποῖο λειτουργεῖ ἀποκλειστικά τό παγκόσμιο ἠλεκτρονικό σύστημα! Ἀρχικῶς, γιά ἀρκετό χρονικό διάστημα κάποιων ἐτῶν μᾶς κρατοῦσαν σέ ἀνησυχία καί «προετοιμασία» σφυγμομετρώντας τίς ἀντιδράσεις μας,
ἀλλά κυρίως, καταστέλλοντας αὐτές μέσῳ τῆς φθορᾶς στήν ὁποία ὑπόκειται μία πληροφορία πού ἀναμασᾶται γιά μεγάλο χρονικό διάστημα, μέ ἀποτέλεσμα ἡ χρονοβόρα αὐτή φθορά (πλύση ἐγκεφάλου) νά μᾶς ὀδηγεῖ μεθοδικά στό νά «συνηθίσουμε» στήν ἰδέα της!

Ὡς συνέχεια, ἀφοῦ ἔκριναν ὅτι οἱ ἀντιδράσεις μας εἶναι ἐλεγχόμενες (under control), προχωροῦν στό νά μᾶς βομβαρδίζουν δυναμικώτερα μέ τό ἀκριβέστερο ὄνομα τῆς ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,
δηλαδή: ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

Μόλις δοῦνε ὅτι δέν ἀντιδροῦμε ὅπως θά ἔπρεπε οὔτε κατά τῆς ταυτοποίησής μας μέ τό τσίπ 666 καί τόν ἀπόλυτο ἔλεγχό μας μέσῳ αὐτοῦ, θά προχωρήσουν ἀκάθεκτοι γιά τό τέλος.
Τό τελικό βῆμα θά εἶναι τό πέρασμα ἀπό τό χάραγμα τῆς ἐπιβεβλημένης ταυτότητας στό σφράγισμα στό δεξί χέρι ἤ στό μέτωπο!
Ἡ Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων γνωρίζοντας ἄπτεστα τά ἐπικοινωνιακά τρύκ, ἔχει μετατρέψει σέ βόλτα, τήν ὁδόν πρός Ἀντίχριστον!
Καί ἐμεῖς, βέβαια, τήν συνδράμουμε δεόντως μέ τήν ἄγνοια, τήν ἀδράνεια καί τήν ἀμετανοησία μας!
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα …Υπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε…
στην περιοχή και μελέτησε τη διατροφή των Χούνζα.
Με έκπληξη διαπίστωσαν, ότι οι Χούνζα τρώνε πολλά βερίκοκα και τα κουκούτσια επίσης από τα βερίκοκα. Μάλιστα όσο περισσότερα βερίκοκα παράγει και καταναλώνει ένας Χούνζα, τόσο περισσότερο ανεβασμένη είναι η κοινωνική του θέση. Όταν ένας δυτικός γιατρός επισκέφθηκε τους Χούνζα, του προσέφεραν βερίκοκα και αυτός έφτυνε τα κουκούτσια. Έτσι του είχανε μάθει. Οι Χούνζα έκαναν όλοι έναν μορφασμό αηδίας. Πέταγε το καλύτερο.
* Θυμηθείτε. Το κουκούτσι από το βερίκοκο είναι πάρα πολύ πικρό.
* Θυμηθείτε! Το πικρό είναι αναγκαίο για τον καρκίνο.
* Θυμηθείτε! Το πικρό ανοίγει την όρεξη και πολλοί καρκινοπαθείς δεν έχουν όρεξη και πεθαίνουν από καχεξία (υπερβολικό αδυνάτισμα).
* Θυμηθείτε! Το κουκούτσι από το βερίκοκο έχει βιταμίνη Β17.
* Θυμηθείτε! τα παλικάρια των φαρμακευτικών έθαψαν την εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο πεδίο του καρκίνου και εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν άδικα.
Τι έγινε μετά; Ο Διευθυντής ερευνών του Μεμόριαλ (δεν μιλάμε για οποιοδήποτε νοσοκομείο – είναι η Μέκκα του καρκίνου) ο περίφημος επιστήμονας Κανεμάτσου Σιγκουίρα, έκανε πειράματα με ποντικούς. Η ουσία που ανακάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs έκανε τα πειράματα πάνω σε ποντικούς. Η ουσία που ανεκάλυψε ο βιοχημικός Ernst Krebs μέσα στα βερίκοκα, ονομάστηκε Λετρίλη ή αμυγδαλίνη ή βιταμίνη Β17. Ο Σιγκουίρα έμεινε έκπληκτος. Ήταν η δυνατότερη αντικαρκινική ουσία του κόσμου που είχε δοκιμάσει ποτέ, όπως δήλωσε. Τι θα κάνατε εσείς και εγώ αν ακούγατε τέτοια καλό νέο; Δεν θα πηδάγατε από τη χαρά σας; Αμ δε! Το χρήμα βασιλεύει. Πήγε λοιπόν στους ανωτέρους του και τους είπε τα ευχάριστα νέα. Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οποία βρίσκεται στα κουκούτσια από βερίκοκα. Τι θα κέρδιζαν αυτοί με την αντικαρκινική αυτή ουσία προσβάσιμη στον καθένα; Θα έχαναν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Αν τα κέρδη τους ανέρχονται σε πολλά δις μόνο από την Ελλάδα, φανταστείτε τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη. Άλλωστε τα μέλη του Δ.Σ. του Μεμόριαλ ήταν όλοι αντιπρόσωποι φαρμακευτικών εταιρειών.

«Οι τζιχαντιστές με βίαζαν με τρόπο που δεν χωρά το ανθρώπινο μυαλό»

«Οι τζιχαντιστές με βίαζαν με τρόπο που δεν χωρά το ανθρώπινο μυαλό»
Τη συγκλονιστική εμπειρία της ως αιχμάλωτη στα χέρια των τζιχαντιστών περιέγραψε η 21χρονη Κούρδισσα Γιαζίντι Νάντια Μουράντ Μπασέ Τάχα η οποία επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Η νεαρή κοπέλα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA αναφέρθηκε στις στιγμές φρίκης που πέρασε με τους τζιχαντιστές, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να αποδράσει.
«Όταν μας έβαζαν στο διοικητήριο μας βίαζε αρχικά ο πρώτος και μετά με τη σειρά μας βίαζαν και οι υπόλοιποι. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο δωμάτιο. Μας βίαζαν με τρόπο που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους» επεσήμανε η νεαρή κοπέλα, ενώ περιγράφει πως έπεσε αιχμάλωτη στα χέρια των αδίστακτων τζιχαντιστών:
«Για 10 ημέρες ήμασταν πολιορκημένοι στο χωριό μας. Μετά μας χώρισαν σε ομάδες. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά».
Οι τζιχαντιστές σκότωσαν τους ηλικιωμένους άνδρες και τις γυναίκες, μεταξύ τους και την οικογένεια της Νάντιας. Τους νεαρούς άνδρες τους πήραν να τους εξισλαμίσουν και τις νεαρές γυναίκες τις έκαναν σκλάβες του σεξ.
«Αυτός που με διάλεξε ήταν αξιωματικός και με πήγε στο διοικητήριο. Ήταν ο πρώτος άνδρας που με βίασε. Το πρώτο πράγμα που μου ζήτησαν ήταν να αλλαξοπιστήσω. Αλλά και να άλλαζα θρησκεία δεν θα με άφηναν. Χρησιμοποιούν το Ισλαμ για να κάνουν δολοφονίες, εισβολές και σκοτωμούς» αναφέρει και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ξέφυγε από τη φρίκη:
«Μετά από 12 βιασμούς, ο τελευταίος ο δωδέκατος ήταν οδηγός. Με πήγε σε ένα σπίτι που θα ήμασταν μόνοι μας. Μείναμε εκεί δύο μέρες, και μετά θα πηγαίναμε σε άλλη περιοχή. Εγώ κατάφερα να αποδράσω και βρέθηκα σε ένα σπίτι μουσουλμάνων στη Μοσούλη. Ζήτησα βοήθεια, έμεινα μαζί τους για δύο εβδομάδες μέχρι να μου βγάλουν χαρτιά. Με έντυσαν με μπούρκα και με πήγαν στα σύνορα με το Κουρδιστάν. Αυτό ήταν»…

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΟΜΑΧΩΝ -ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

http://afypnisiellinwn.blogspot.gr

Δεν είναι άνθρωποι οι Τούρκοι

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός – Βαλκανιολόγος
Αίτηση για να επιτραπεί η είσοδος στην Τουρκία της σωρού της ηρωίδας του YPJ που έπεσε στην Συρία πολεμώντας τους τζιχαντιστές (δείτε την αίτηση εδώ). Επί 47 ημέρες η οικογένεια της προσπαθεί χωρίς επιτυχία να θαφτεί η Meliha Curuk στο σπίτι της. Δεν υπάρχει όριο στην αθλιότητα των Τούρκων, δε σέβονται τίποτα, ούτε νεκροταφεία, ούτε μωρά, ούτε έγκυες γυναίκες, ούτε νεκρούς ήρωες, δεν σταματούν πουθενά!
Έτσι γεννήθηκε και το Ποντιακό αντάρτικο, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Δε σέβονταν ούτε τους ζωντανούς ούτε τους νεκρούς Έλληνες. Οι Τούρκοι ήταν και είναι ίδιοι από την στιγμή που ήρθαν στην Ανατολία μόλις τον 11ο αιώνα μχ.

Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγειο Τούρκοι
Δεν είχε προλάβει να τελειώσει το γυμνάσιο ο Παντελής Αναστασιάδης όταν ένα βράδυ είχε πάει βόλτα με άλλους τέσσερις φίλους του. Έξω από το δικαστήριο της Σαμψούντας ο θόρυβος των αλόγων τους ενόχλησε τους Τούρκους δικαστές, που έδωσαν εντολή ως το πρωί τα πέντε παιδιά να εκτελεστούν. Τρία από τα παιδιά ανάμεσα τους και ο Παντελής σώθηκαν, γιατί οι οικογένειες τους ειδοποιήθηκαν εγκαίρως, τα άλλα δύο εκτελέστηκαν. Ανέβηκε στα 18 του ο Παντελής στο βουνό και έγινε ο Παντέλ αγάς που έσωσε χιλιάδες γυναικόπαιδα στην μάχη του Αγιού Τεπέ.
Σήμερα δολοφονούνται Κούρδοι από τριών μόλις μηνών γιατί μπορούν και το θέλουν οι Τούρκοι.
Το Ποντιακό αντάρτικο προδόθηκε πρώτα από όλα από τις Ελλαδικές κυβερνήσεις, ο Κεμάλ το έτρεμε. Το Κουρδικό θα νικήσει γιατί οι διεθνείς ισορροπίες έχουν αλλάξει. Η στήριξη της Τουρκίας είναι απολύτως επιφανειακή, η συνεργασία της με την ISIS έχει αποκαλυφθεί, η διεθνής κοινή γνώμη είναι ενήμερη πια για τα διαχρονικά εγκλήματα της.
Το Κουρδικό αντάρτικο θα νικήσει και η ελευθερία των Κούρδων θα είναι η αρχή της ελευθερίας όλων των λαών της Ανατολίας και το τέλος του ιμπεριαλιστικού τεχνητού δημιουργήματος, που δημιούργησε ένας γενοκτόνος δικτάτορας το 1923, έχοντας την στήριξη του Δυτικού και του Σοβιετικού ιμπεριαλισμού.
Η δικαιοσύνη αργεί αλλά έρχεται.
freepen.gr

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Λειτουργία «Star Wars» σε προτεστάντικη εκκλησία

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ: ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΕ Ο Κ.ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ Ο Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ Η' ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ  ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ !!!

Μια προτεσταντική εκκλησία στη γερμανική πρωτεύουσα κάλεσε τους οπαδούς του «Star Wars» να παρακολουθήσουν μια «ειδική» Κυριακάτικη λειτουργία με θέμα την γνωστή sci-fi blockbuster ταινία σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους νέους ανθρώπους στα στασίδια της.
Περίπου 500 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρακολούθησαν την λειτουργία, κάποιοι έχοντας μαζί τους φωτεινά σπαθιά star wars ή φορώντας μάσκες του Darth Vader. Ήταν περισσότερο από τους διπλάσιους από όσους πηγαίνουν συνήθως στην Εκκλησία ‘Σιών’ την Κυριακή.  
«Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που είδαμε τόσους πολλούς ανθρώπους στην εκκλησία σήμερα», δήλωσε ο προτεστάντης πάστορας Lucas Ludewig μετά την λειτουργία. «Είναι υπέροχο ότι υπάρχουν θέματα που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους. Μας εμπιστεύονται για να γίνουν μέρος της λειτουργίας της εκκλησίας, χωρίς αυτή να είναι  πάρα πολύ χριστιανική ή πάρα πολύ Star Wars, αλλά να υπάρχει ένας καλός συμβιβασμός».
ΦΩΤΟ: Ο Lucas Ludewig και η Ulrike Garve, προτεστάντες πάστορες...
Με το μουσικό θέμα της ταινίας να παίζεται από το όργανο της εκκλησίας, ο 30χρονος πάστορας είπε ότι του ήρθε η ιδέα της "Star Wars" λειτουργίας, ενώ μιλούσε με την συνάδελφό του πάστορα Ulrike Garve, 29 χρονών, σχετικά με το πόσο πολύ περίμενε με ανυπομονησία ο κόσμος το "Star Wars: The Force Awakens," την Παρασκευή.

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ-ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

 
Σε περίπτωση που κάποιοι δεν πιστεύουν ότι ο Σιωνισμός νομοθετεί και οι ελληνόφωνοι κλόουν της Βουλής επικυρώνουν . Νομοθετούν κατ' εντολή ξένων κέντρων και μας υποχρεώνουν να αποδεχτούμε και να εφαρμόσουμε τα αρρωστημένα τους νομικά τερατουργήματα παριστάνοντας τους δικούς μας πολιτικούς αντιπροσώπους.
Ειναι ελληνόφωνοι γενίτσαροι...και πρέπει να τους ξεφορτωθούμε

 

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Σταχυολογήματα Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ


Ὅπου βρίσκεται ὁ Θεός, ἐκεῖ δὲν ὑπάρχει κακό. Ὅλα ὅσα προέρχονται ἀπὸ τὸ Θεό, ἔχουν μέσα τους τὴν εἰρήνη καὶ ὁδηγοῦν τὸν ἄνθρωπο στὴν αὐτοκατάκριση καὶ τὴν ταπείνωση.
«Ἡ πίστη χωρίς τὰ ἔργα εἶναι νεκρή» (Ἰακ 2:26). Ἡ ἀληθινή πίστη δὲν μπορεῖ νὰ ὑπάρξει χωρίς τὰ ἔργα. Ὅποιος πραγματικὰ πιστεύει, ἐκεῖνος ὁπωσδήποτε θὰ κάνει καὶ καλὰ ἔργα.
Ἂν ὁ ἄνθρωπος ἀπὸ ἀγάπη στὸ Θεό καὶ ἀπὸ ἀφοσίωση στὴ ζωὴ τῆς ἀρετῆς, δὲν πολυμεριμνᾶ γιὰ τὸν ἑαυτό του, πιστεύοντας ὅτι γι’ αὐτὸν φροντίζει ὁ Θεός, αὐτή του ἡ ἐμπιστοσύνη στὴν πρόνοια τοῦ Θεοῦ εἶναι καὶ γνήσια καὶ συνετή.
Ὅποιος πραγματικὰ ἀγαπάει τὸν Θεόν, θεωρεῖ τὸν ἑαυτό του ταξιδιώτη καὶ ξένο στὴ γῆ αὐτή. Στὴν ἐπιδίωξή του νὰ ἑνωθεῖ μὲ τὸν Θεόν, Αὐτὸν μονάχα ἀτενίζει συνεχῶς μὲ τὸ νοῦ καὶ τὴν καρδιὰ του.
Ὁ ἄνθρωπος ποὺ θ' ἀποφασίσει νὰ ζήσει τὴν ἐσωτερική ζωή, πρῶτ' ἀπ’ ὅλα πρέπει νὰ ἔχει τὸν φόβο τοῦ Θεοῦ ποὺ εἶναι καὶ ἡ ἀρχή τῆς σοφίας.(Παροιμ. 1:7)
Ὁ νοῦς τοῦ προσεκτικοῦ ἀνθρώπου μοιάζει μὲ ἄγρυπνο φύλακα καὶ φρουρὸ τῆς ἐσωτερικῆς Ἱερουσαλήμ. Ἀπό τὸ ὕψος τῆς πνευματικῆς ζωῆς, βλέπει μὲ τὸ καθαρό του μάτι τὶς ἐνάντιες δυνάμεις, γύρω του καί μέσα στὴν ψυχή του, σύμφωνα μὲ τὰ λόγια τοῦ Ψαλμωδοῦ: «Καὶ εἶδαν τὰ μάτια μου τὶ ἔπαθαν οἱ ἐχθροί μου» (Ψαλμ. 53:9).
Ὁ ἄνθρωπος, ὅσο ἔχει τὴν σάρκα του, μοιάζει μὲ ἀναμμένο κερί. Ὅπως τὸ κερί εἶναι προορισμένο νὰ λιώσει, ἔτσι καὶ ὁ ἄνθρωπος νὰ πεθάνει. Ἡ ψυχή του ὅμως εἶναι ἀθάνατη, γι’ αὐτὸ καὶ πρέπει νὰ μεριμνοῦμε περισσότερο γιὰ τὴν ψυχή παρὰ γιὰ τὸ σῶμα: «Τὶ ὠφελεῖται ὁ ἄνθρωπος, ἄν κερδίσει ὁλόκληρο τὸν κόσμο, χάσει ὅμως τὴν ψυχή του; Ἢ τὶ μπορεῖ νὰ δώσει ὁ ἄνθρωπος ὡς ἀντάλλαγμα γιὰ τὴν ψυχή του». (Ματθ. 16:26)
Ἂν ἐπιτρέψει ὁ Κύριος νὰ δοκιμάσει ὁ ἄνθρωπος ἀσθένειες, τότε Ἐκεῖνος θὰ τοῦ δώσει καὶ τὴ δύναμη τῆς ὑπομονῆς.

ΓεροντικόΕίπε ο αββάς Μωυσής:
“Εάν δεν συμφωνήσει η πράξη με την προσευχή, είναι χαμένος ο κόπος σου”.

Και τον ρώτησε άλλος αδελφός:
“Και τι σημαίνει να συμφωνεί πράξη και προσευχή;”

“Σημαίνει -είπε ο Γέροντας- αυτά για τα οποία προσευχόμαστε να μας απαλλάξει ο Θεός, να μην τα κάνουμε πια.
Γιατί όταν ο άνθρωπος παραιτείται από τα θελήματά του, τότε ο Θεός γίνεται φίλος του και δέχεται την προσευχή του”.

Από την "Χρηστοήθεια" του Αγίου Νικοδήμου

Το ά-γενον γένος ...

σχολιον ιστολογιου μας:παρατηρηστε οτι καθε νεο νομοθετημα που ψηφιζουν οι σκοταδιστες εναντιωνεται παντα στις εντολες που μας εδωσε ο Κυριος και Θεος μας ...τυχαιο λετε ;

Καθολου ισα ισα πρεπει να αλλαξει ολη η μορφη των ανθρωπων να υπαρξει πληρες ανωμαλια επι της γης ωστε να μπορεσει να ερθει ο Ανομος !!!

Women's Faces 
Το Ευρωπαϊκόν Κοινοβούλιον εψήφισε προσφάτως μια εκ μεν πρώτης όψεως παρανοϊκή, ουσία δε σημαντικωτάτη θέση: Τα γεννώμενο παιδί δεν θα πρέπει να δηλώνεται ως άρρεν ή θήλυ, αλλά ως τέκνον, μέχρις ότου το τέκνον αποφανθεί σε ποίον φύλον θα ανήκει. Η πολιτεία μάλιστα θα πρέπει να είναι έτοιμη να επεμβαίνει χειρουργικώς στην επιλογή φύλου, αν αυτό απαιτείται. Αναμφιβόλως αυτό ανατρέπει μιαν θέση χιλιάδων ετών, κατά την οποία το γένος καθορίζετο από την φύση. Και γεννάται το ερώτημα, είναι τούτο εκφυλισμένη επιλογή, αποκύημα εκφυλισμένων νοών; Ουδαμώς ήθελον απαντήσει, μα ούτε γέννημα συνωμοσιών κατά του ανθρωπίνου είδους ήθελον ωσαύτως ισχυριστεί.
Ως της Διαλεκτικής Φιλοσοφίας θεράπων και θιασώτης δύναμαι να είπω ότι η πορεία του ανθρωπίνου είδους νομοτελειακώς οδηγείται προς την άρνηση του ιδίου του είδους. Τουτέστιν, το δια της φύσεως καθοριζόμενον γένος των ανθρώπων οδεύει προς το α-φυσικόν γένος, δηλαδή στο γένος που αυτορρυθμίζεται μέσω της επιστημονικής παρεμβάσεως στην γενετική υπόσταση του ανθρώπου. Σε αυτή την περίπτωση η αναπαραγωγή του είδους, το γένος, η γενετική δόμηση και φυσικά η μορφή δεν θα είναι a priori δεδομένα —-ανεξάρτητες παράμετροι— ως τούτο συμβαίνει στο φυσικό γένος, αλλά καθίστανται εσωτερικές, εξαρτώμενες μεταβλητές σε ένα σύστημα. (Βεβαίως γεννάται μέγα θέμα ηθικής και ελέγχου….)

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

«Ζωντανά» τατουάζ - Το Χάραγμα της Αποκάλυψης;


http://www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/article/2015-12/vasiki_foto_0.jpg?itok=KXWbKGMeΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΑΛΟΥΠΗΣ


Τα βιομετρικά τατουάζ θα συλλέγουν πληροφορίες όπως θερμοκρασία σώματος, καρδιακός παλμός και άλλες ζωτικές ενδείξεις, όμως πρακτικά αυτή η τεχνολογία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού!

Η ιδέα πίσω από τις συσκευές τεχνολογίας wearable, όπως τα Fitbit και Apple Watch που καταγράφουν ζωτικές ενδείξεις κι όχι μόνο, είναι ότι παρέχουν μια μόνιμη ροή πληροφοριών με σκοπό την βελτίωση της ζωής αυτού που τις χρησιμοποιεί. Για παράδειγμα, να τον βοηθήσουν να χάσει βάρος ή να τηρεί ένα πρόγραμμα φυσικής εξάσκησης ή να κάνει ποιοτικότερο ύπνο.

Τα gadgets που κυκλοφορούν, όμως, αποδίδουν μόνο αν θυμηθείς να τα φορέσεις κάθε πρωί και το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι καταναλωτές συνήθως βαριούνται να τα χρησιμοποιούν μετά από κάποιο διάστημα και τα... ξεχνάνε.


 
Τα νέα κόλπα, όμως, είναι ήδη προ των πυλών. Μια startup εταιρία από το Όστιν του Τέξας, ονόματι Chaotic Moon Studios, ήδη πειραματίζεται με την συγκεκριμένη τεχνολογία και ισχυρίζεται ότι μπορεί να την πάει πολλά βήματα παραπέρα. Πως; Με την δημιουργία του πρώτου tech tattoo!

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα υβρίδιο μεταξύ τατουάζ - συσκευής που «φοριέται», ένα bio-wearable, που εφαρμόζεται στο δέρμα ως τατουάζ.

Αυτά τα βιομετρικά τατουάζ αποτελούνται από μικροσκοπικά μηχανικά εξαρτήματα, που συνδέονται με ειδική μπογιά (χρησιμεύει ως αγωγός ηλεκτρισμού). Το μικρό τσιπάκι θα βρίσκεται μόνιμα στο χέρι μας συλλέγοντας κι αποθηκεύοντας πληροφορίες όπως θερμοκρασία σώματος, καρδιακός παλμός και άλλες ζωτικές ενδείξεις. Αυτές οι πληροφορίες θα μεταδίδονται απευθείας σε έξυπνα κινητά, μέσω εφαρμογής (app).

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ......

ΗΠΑ: Οδυνηρές εμπειρίες παιδιών που μεγάλωσαν σε ‘οικογένειες’ ομοφυλόφιλων αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στο δικαστήριο
Όπως αναφέρουν οι Washington Times, σε άρθρο τους για τις μαρτυρίες παιδιών που  μεγάλωσαν σε ‘οικογένειες’ ομοφυλόφιλων, οι καταθέσεις των περισσοτέρων παιδιών ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών που βρίσκονται στις δικογραφίες δικαστηρίων σε περιπτώσεις «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου, αναφέρουν ότι η αδυναμία των ‘γονέων’ τους να παντρευτούν τους έχει στερήσει τη νομική προστασία και τους παρεμπόδισε να ζουν την διαφορετικά τυπική τη ζωή τους,.


Όμως, τέσσερα ενήλικα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων – που ενεργούν ως «κουαρτέτο της αλήθειας» - έχουν υποβάλει τις ένορκες καταθέσεις τους στο 5ο Εφετείο των ΗΠΑ, όπου δηλώνουν την αντίθεσή τους στους «γάμους» ατόμων του ιδίου φύλου, με αρκετά να λένε ότι το να μεγαλώνεις σε μια «οικογένεια ουράνιου τόξου» δεν είναι ούτε φυσιολογικό, ούτε ευχάριστο. Το δικαστήριο, το οποίο εξετάζει το ενδεχόμενο να διατηρήσει τη νομοθεσία για το γάμο μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας στο Τέξας, τη Λουιζιάνα και το Μισισιπή, θα ακούσει τα επιχειρήματα στη Νέα Ορλεάνη την Παρασκευή.


Υπάρχουν «δύο δικαιώματα» που έχει κάθε παιδί που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο, γράφει η Katy Faust, ένα από τα παιδιά. "Κατ’ αρχάς, το δικαίωμα στη ζωή. Δεύτερον, το δικαίωμα να έχει μια σχέση με τον πατέρα του / της και τη μητέρα».


Η Dawn Stefanowicz γράφει ότι ο «γκέι ο πατέρας της» ήταν τόσο ‘κολλημένος’ με το σεξ, ώστε όταν ήταν στο γυμνάσιο και έφερε στο σπίτι ένα συμμαθητή της, ο πατέρας της και ο εραστής του, του έκαναν συνεχώς προτάσεις για σεξ.


Η Β.Ν. Klein είπε ότι η μητέρα της και η λεσβία σύντροφός της περιφρονούσαν εντελώς τις ετεροφυλόφιλες οικογένειες και η ίδια δεν είχε ιδέα για το πώς συμπεριφέρονται καθημερινά μεταξύ τους ένας άντρας με την γυναίκα του μέχρι που πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.Η μαρτυρία μιας γυναίκας που ανατράφηκε από δύο ομοφυλόφιλες: «Δύο μαμάδες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν έναν μπαμπά»


Η Heather Barwick, που μεγάλωσε με δύο λεσβίες “μαμάδες”, αφηγείται την συναρπαστική ιστορία της και γιατί είναι εναντίον του «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου. Παντρεμένη με άνδρα και μεγαλώνοντας τα τέσσερα παιδιά της, η Heather λέει ότι κατάλαβε γιατί ο «γάμος» ατόμων του ιδίου φύλου είναι λάθος και γιατί βλάπτει τα παιδιά. Γράφει την συγκλονιστική ιστορία της στο ‘The Federalist’:
«Gay κοινότητα, είμαι η κόρη σου» ξεκινάει η Heather. Η μαμά μου με μεγάλωσε με την σύντροφό της, πίσω στη δεκαετία του '80 και του '90... Αυτή και ο μπαμπάς μου ήταν παντρεμένοι για λίγο. Ήξερε ότι ήταν ομοφυλόφιλη πριν παντρευτεί, αλλά τα πράγματα ήταν διαφορετικά τότε.. Εκείνη τον άφησε όταν ήμουν δύο ή τριών, επειδή ήθελε να είναι ευτυχισμένη με κάποιο πρόσωπο που πραγματικά αγαπούσε: μια γυναίκα.
"Θυμάστε εκείνο το βιβλίο, "Η Heather έχει δύο μαμάδες"; (Το πρώτο βιβλίο με ομοφυλόφιλους γονείς, από την εβραϊκής καταγωγής συγγραφέα Lesléa Newman, 1990) συνεχίζει η Heather. "Αυτή ήταν η ζωή μου. Η μαμά μου, η σύντροφός της, και εγώ ζούσαμε σε ένα άνετο μικρό σπίτι στα προάστια μίας πολύ φιλελεύθερης και ανοιχτόμυαλης περιοχής. Η σύντροφός της μου φέρθηκε σαν να ήμουν δική της κόρη".
Και συνεχίζει η Heather: "Δέθηκα με την γκέι κοινότητα... και εξακολουθώ να νιώθω τους γκέι ανθρώπους ότι είναι οι δικοί μου άνθρωποι. Έχω μάθει τόσα πολλά από εσάς. Μου διδάξατε πώς να είμαι γενναία, ειδικά όταν είναι δύσκολο. Μου διδάξατε την ενσυναίσθηση. Μου διδάξατε πώς να ακούω. Και πώς να χορεύω. Μου διδάξατε να μην φοβάμαι τα πράγματα που είναι διαφορετικά. Και μου μάθατε πώς να υποστηρίζω τον εαυτό μου, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην σταθεί κανένας μαζί μου.... Σας γράφω για να σας πω, ότι δεν υποστηρίζω τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Όχι όμως για τους λόγους που μπορεί να νομίζετε».

Στην συγκλονιστική ιστορία της, η Heather γράφει: "Καθώς μεγάλωνα και ακόμη και στα 20 μου, υποστήριζα και υπερασπιζόμουν τους ‘γάμους’ των ομοφυλοφίλων. Όμως αφού πέρασαν κάποια χρόνια και κάποια χρονική απόσταση από τα παιδικά μου χρόνια, άρχισα να προβληματίζομαι σχετικά με την εμπειρία μου και να αναγνωρίζω τις μακροπρόθεσμες συνέπειες της ανατροφής των παιδιών από άτομα του ίδιου φύλου, σε μένα την ίδια. Και είναι μόνο τώρα, καθώς βλέπω τα παιδιά μου να αγαπούν και να αγαπιόνται από τον πατέρα τους κάθε μέρα, που μπορώ να δω την ομορφιά και τη σοφία στον ‘παραδοσιακό’ γάμο και την ανατροφή των παιδιών".

Η Χέδερ, που ανατράφηκε από λεσβίες «μητέρες», γράφει ότι ο “γάμος” ατόμων του ιδίου φύλου αρνείται στο παιδί να έχει είτε μια μαμά είτε έναν μπαμπά. «Πολλοί από εμάς, πολλά από τα παιδιά σας, είναι πληγωμένα», γράφει. «Η απουσία του πατέρα δημιούργησε μέσα μου ένα τεράστιο κενό και πονούσα κάθε μέρα που δεν είχα έναν μπαμπά. Μου άρεσε η σύντροφος της μαμάς μου, την αγαπούσα, αλλά μια άλλη ‘μαμά’ δεν μπορούσε ποτέ να αντικαταστήσει τον πατέρα που έχασα».

Τι μας είπε ο Απόστολος Παύλος για την ομοφυλοφιλία;

Τι μας είπε ο Απόστολος Παύλος για την  ομοφυλοφιλία; Ας δούμε τι μας  έγραφε:Η ομοφυλοφιλία είναι συνέπεια της διαστροφής που υπέστη το ανθρώπινο γένος με το προπατορικό αμάρτημα· προέρχεται από την απομάκρυνση της θείας χάριτος απ’ την καρδιά του ανθρώπου, αφού οι άνθρωποι την έχουν διώξει ξεμακραίνοντας από το Θεό .
πηγη (Ρωμ. 1, 27, και […]
Τι μας είπε ο Απόστολος Παύλος για την ομοφυλοφιλία;

πηγη (Ρωμ. 1, 27, και  1, 18-32).

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!!


ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ !!!


Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015

Στα σκλαβωμένα αδέρφια μας... Τους κρυπτοχριστιανούς μέσα στην τουρκοκρατία που κρατάνε άσβεστο στα υπόγεια το καντήλι της πίστης και της συνείδησης!!!


Πολλοί οι κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία. Ένα άρθρο του Σπύρου Αθανασιάδη που προσπαθεί να μας παρουσιάσει την πραγματική εικόνα της Τουρκίας. Την ζωή των ανθρώπων αλλά και τους φόβους τους.

Κατά την τριήμερη επίσκεψή μου στην πρωτεύουσα του ελληνικού Πόντου, την Τραπεζούντα μου δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσω και να συζητήσω για ώρες με κρυπτοχριστιανούς. Η κωνσταντινουπολίτικη καταγωγή μου και η δυνατότητα που είχαμε να μιλούμε την τουρκική, συνετέλεσε στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης.

Με τον εντοπισμό του πρώτου κρυπτοχριστιανού το κουβάρι ξετυλίγεται μόνο του και εύκολα μπορείς να επεκτείνεις τον κύκλο γνωριμιών, με κάποιους να είναι αρκετά προσεκτικοί στις αποκαλύψεις τους και κάποιους άλλους λαλίστατοι. Σε κάθε περίπτωση εγκυμονεί ο κίνδυνος να έχεις πέσει σε παγίδα και ο συνομιλητής σου να είναι αστυνομικός υπό κάλυψη.

Οι περισσότεροι Ελλαδίτες που επισκέπτονται τον Πόντο και είναι αρκετές χιλιάδες βλέπουν με καχυποψία τους κρυπτοχριστιανούς που τους πλησιάζουν όταν ακούν ότι ομιλούν την ελληνική. Το παράπονο αυτό μου εξέφρασε ένα σοβαρός κρυπτοχριστιανός λέγοντας ότι ενώ οι ίδιοι προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τους ομόθρησκούς και ομοεθνείς τους Ελλαδίτες, οι τελευταίοι τους αποφεύγουν.

Διδαχές Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός


Εγώ εδιάβασα και περί ιερέων, και περί ασεβών, αιρετικών και αθέων· τα βάθη της σοφίας ηρεύνησα· όλαι αι πίστεις είνε ψεύτικες· τούτο εκατάλαβα αληθινόν, ότι μόνη η πίστις των ορθοδόξων χριστιανών είνε καλή και αγία, το να πιστεύωμεν και να βαπτιζώμεθα εις το όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Τούτο σας λέγω τώρα εις το τέλος· να ευφραίνεσθε οπού είσθε ορθοδοξοι χριστιανοί, και να κλαίετε δια τούς ασεβείς και αιρετικούς οπού περιπατούν εις το σκότος .
Ημείς, χριστιανοί μου, τι είμεθα, δίκαιοι η αμαρτωλοί; ανίσως και είμεθα δίκαιοι, καλότυχοι και τρισμακάριοι· ει δε και είμεθα αμαρτωλοί, τώρα είνε καιρός να μετανοήσωμεν, να παύσωμεν από τα κακά, και να κάμνωμεν τα καλά· διότι έως αύριον δεν ηξεύρομεν τι θα πάθωμεν. Προσέχετε λοιπόν, αδελφοί μου, να μη υπερηφανεύσθε, να μη φονεύετε, να μη μοιχεύετε, να μη κάμνετε όρκους, να μη λέγετε ψεύματα, να μη συκοφαντήτε, να μη προδίδετε, να μη στολίζετε το σώμα, διότι θα το φάγουν οι σκώληκες, αλλά να στολίζετε την ψυχήν, οπού είνε τιμιωτέρα από όλον τον κόσμον. Να προσεύχεσθε, να νηστεύετε, να δίδετε ελεημοσύνην, να έχετε τον θάνατον έμπροσθέν σας, πότε να φύγετε από τούτον τον ψεύτικον κόσμον, να υπάγετε εις εκείνον τον αιώνιον.
Ακούσατε, αδελφοί μου: Καθώς ένας άρχοντας έχει δέκα δούλους και σφάλλει ένας εξ αυτών τον διώκει και βάνει άλλον, ούτω και ο Κυριος, ωσάν εξέπεσε το πρώτον τάγμα των αγγέλων, επρόσταξεν ο Θεός και έγινεν ούτος ο κόσμος, και έκαμεν ημάς τούς ανθρώπους, να μας βάλη εις τον τόπον των αγγέλων. Ημείς, χριστιανοί μου, δεν έχομεν εδώ πατρίδα. Δια τούτο και ο Θεός μας έκαμε με το κεφάλι ορθούς, και μας έβαλε τον νουν εις το επάνω μέρος, δια να στοχαζώμεθα πάντοτε την ουράνιον βασιλείαν, την αληθινήν πατρίδα μας.
Όθεν, αδελφοί μου, να σας διδάσκω και συμβουλεύω, πλην τολμώ πάλιν και παρακαλώ τον γλυκύτατον Ιησούν Χριστόν να στείλη ουρανόθεν την χάριν Του και την ευλογίαν Του εις αυτήν την χώραν, και όλους τούς χριστιανούς, άνδρας και γυναίκας, νέους και γέροντας, και τα έργα των χειρών σας. Και πρώτον, αδελφοί μου, άμποτε να σας ευσπλαγχνισθή και να συγχωρήση τας αμαρτίας σας και να σας αξιώση να διέλθετε και εδώ καλήν και ειρηνικήν αυτήν την ματαίαν ζωήν, και μετά θάνατον εις τον παράδεισον, εις την πατρίδα μας την αληθινήν, να χαιρώμεθα πάντοτε, να δοξάζωμεν και προσκυνώμεν την Αγίαν Τριάδα εις τούς αιώνας των αιώνων. Αμήν.

Παρακαλώ σας, αδελφοί μου, να ειπήτε και δι’ εμέ τον αμαρτωλόν τρεις φοράς: Συγχωρήσατέ με και ο Θεός συγχωρήσοι σας. Συγχωρηθήτε και μεταξύ σας.

Βέλγιο - Σε Παπικό ναό θα γιορτασθούν ΜΑΖΙ η Γέννηση του Σωτήρος Ιησού Χριστού και του Μωάμεθ

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ !!!

Εδώ οδηγεί ο οικουμενισμός. Στον Παπικό ναό των Βρυξελλών, Béguinage, και σε διάφορες αίθουσες εκδηλώσεων θα γιορτασθούν στις 19 & 26 & 27 /12/2015 η Γέννηση του Σωτήρος Ιησού Χριστού και του Μωάμεθ. Ιδιαίτερα μάλιστα προκλητικό είναι  και το θέμα των εκδηλώσεων «Ιησούς και Μωάμεθ, δύο ακτίνες φωτός στην ανθρωπότητα».

Ο συγκεκριμένος ναός έχει γίνει καταυλισμός μουσουλμάνων μεταναστών από Αφγανιστάν και  Πακιστάν (δείτε παρακάτω φωτογραφίες).
Τους εορτασμούς διοργανώνουνδιάφορες ΜΚΟ όπως οι « Les Amis de l’Islam, Ensemble pour la Paix et la Fraternité et AISA Bruxelles (Association Internationale Soufie Alâwiyya)». 

Η ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΠΟΧΙΚΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ


Εκ προοιμίου,ο τίτλος του άρθρου μπορεί επιφανειακά ν'αναιρεί την όποια πνευματική τομογραφία του,όμως συχνά λέξεις μπορούν να επιδαψιλεύουν ρεαλιστικά και μαξιμαλιστικά την ασύλληπτη γιγαντοποίηση μιας πάσχουσας και νοσηρής ιδεοληψίας.
Άλλωστε,η εξομοίωση των δύο φύλων,η ουδετερόποιησή τους και η ''τεχνητή'' δημιουργία τρίτου και τέταρτου είναι νεοποχίτικες,δαιμονιώδεις ''ονειρώξεις'',προκειμένου να προσβάλλουν πάνδημα και επιδημικά την ετερόφυλη δημιουργία του πλάσαντος Θεού μας.
Οι ομοφυλόφιλοι προτάσουν ανέξοδα,υποκριτικά και ''εφευρετικά'' στους ετεροφυλόφιλους τον απαξιωτικό τίτλο του ''ομοφοβικού'',στην ουσία όμως αυτοί είναι-δυστηχώς-τα πλέον ομοφοβικά,ψυχονευρωτικά και καταθλιπτικά δημιουργήματα του οικείου δαίμονος.Άλλωστε ο κιναιδισμός,ως πάθος,δεν είναι τίποτ΄άλλο από έναν πανίσχυρο και υπεροπλισμένο δαίμονα,που σουλατσάρει άτσαλα,ασύστολα και παρεμβατικά στο πνεύμα και την καρδιά του πάσχοντος,πείθοντάς τον πως είναι ''ιδιαίτερος'' και ως εκ τούτου οφείλει ν΄απαιτήσει τα δικαιώματά του ως ένας ευπαθές και εύθραστο Αμέα.
Ο αξέχαστος Κώστας Σημίτης (αξέχαστος δίκην της κυβερνητικής κακοσμίας και της πολιτικής οσφυοκαμψίας που κληροδότησε) στις εκλογές του 2000 βροντοφώναζε-σχεδόν-υστερικά προς τις οχλαγωγούσες αγέλες μετακινούμενων ψηφοφόρων στο Σύνταγμα:''Εμείς είμαστε που θα εγκαινιάσουμε την Νέα Εποχή.Εμείς θα εγκαινιάσουμε την αλλαγή των πάντων!''.Χειροκροτήματα χαοτικά από τα συναγελάζοντα αρνία στην πλατεία...Η Νέα Εποχή επιβάλλει σταδιακά την ομοφυλοφιλία,ως συστρατευμένο,μαζικό και καθολικό τρόπο ζωής για Όλους,απλά,γιατι στόχος της είναι ν΄αντιστρατευθεί τον ίδιο τον άνθρωπο,ως εικόνα του πλαστουργού Θεού.Αντρικό ντύσιμο για τις γυναίκες,γυναικείο για τους άντρες,προσύμφωνα και...προφωνήεντα συμβίωσης,μαλαματένια ''στέφανα'' της μαύρης ώρας,εγκληματικές υιοθετήσεις βρεφών κι έπονται κι οι γάμοι...Σε όλα τούτα,επιφανείς,κατασταλτικοί χορηγοί των ειωθότων είναι οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας,από την Gabrielle Coco Chanel,ως τον Christian Dior και τον Pierre Cardin,τα μεγάλα διαφημιστικά trast και φυσικά ο Τύπος,κυρίως ο ηλεκτρονικός.Ο γράφων γνωρίζει εξαιρετικά από την εργασιακή του ταυτοποίηση στην δημοσιογραφία είκοσι οκτώ χρόνια τώρα,πως το-κλειστό-κάποτε συνάφι μας γέμισε από λογής-λογής ευδοκιμούντα εσπεριδοειδή και άλλα εγγενή μεσογειακά και ενχώρια φρούτα,που το κατέστησαν μια οπωροφόρα αγορά αρωματικών και πλαστικοποιημένων προιόντων!

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ


Κατά το έτος 1718 ο Γενικός Καπιτάνος Ανδρέας Πιζάνης,
υποκινούμενος από τον θεολόγο του, λατίνο ιερέα Φραγκίσκο
Φραγγιπάνη, θέλησε να ιδρύσει ειδικό θυσιαστήριο (αλτάριο) στον
Ναό του Άγιου, δια να τελείται καθ’ εκάστη και λατινική Λειτουργία,
και ν’ αποδώσει κατ’ αυτό τον τρόπο ευχαριστίες στον Θεό και τον
Άγιο για την σωτηρία της πόλεως από τους Τούρκους, γενομένη κατά
το έτος 1716. Η απόφαση του Βενετού άρχοντος καταλύπησε τους
ορθοδόξους, οι οποίοι παρακαλούσαν τον ηγεμόνα να μη
πραγματοποίηση αυτήν. Ο Άγιος επί δύο φοράς κατά συνέχεια
φανερώθηκε στον ύπνο του Πιζάνη και τον συμβούλευσε να
ματαίωση την απόφαση. Ο άρχων ταράχθηκε, αλλά ο θεολόγος του
τον καθησύχασε και του είπε, ότι το όνειρο ήταν έργο του διαβόλου, ο
οποίος θέλει να τον αποτρέψει από ένα έργο θεάρεστο. Ενθαρρυνθείς
ο Πιζάνης διέταξε την μεταφορά του υλικού στον Ναό και μετέβη και
εκείνος, για να προσκυνήσει αλλά και, συνοδευόμενος από τους
μηχανικούς και την ακολουθία του, να συζητήσει τα της εργασίας.
Τότε οι ιερείς του Ναού ταπεινότατα και με δάκρυα προσπάθησαν να
τον μεταπείσουν, ματαίως όμως. Εκείνος οργίσθηκε και τους
απείλησε ότι θα τους στείλει στις τρομερές φυλακές της Βενετίας.
Ήταν η 11η Νοεμβρίου 1718. Κατά το μεσονύκτιο ξέσπασε
τρομακτική θύελλα με αλλεπάλληλους κεραυνούς. Τότε ο φρουρός
της πυριτιδαποθήκης του παλαιού φρουρίου, είδε ένα γέροντα
μοναχό, ο οποίος κρατούσε αναμμένο δαυλό. Με επιμονή τον ρώτησε
ποιος είναι, τέλος έλαβε την απάντηση, «Eγώ είμαι ο Σπυρίδων».
Ευθύς αμέσως εξερράγη η πυριτιδαποθήκη, ένεκα δε της φοβέρας
αυτής εκρήξεως πολλά οικήματα κατεδαφίστηκαν, πολλοί δε των
ευρισκομένων στο φρούριο φονεύτηκαν, μεταξύ δε τούτων ήταν ο
Πιζάνης και ο θεολόγος του. Το τρομακτικό τούτο γεγονός ήλθαν να
συμπληρώσουν και δύο άλλα. Στον Ναό του Αγίου κρέμονταν, και
μέχρι σήμερα κρέμεται, μεγάλη κανδήλα την οποία είχε αφιερώσει
κατά το προηγούμενο έτος 1717 ο ηγεμόνας μαζί με τους Βενετούς
αριστοκράτες. Η κανδήλα έπεσε και παραμορφώθηκε στην βάση της,
την στιγμή της εκρήξεως, ενώ καμία άλλη κανδήλα, από τόσες οι
οποίες κρέμονται έπαθε το παραμικρό. Την ίδια στιγμή, όπως
εξακριβώθηκε αργότερα, έπεσε κεραυνός στην οικία του Πιζάνη,
στην Βενετία και έκαψε την προσωπογραφία του, χωρίς να πειράξει
άλλο τι.

  Περίπου 900 άνθρωποι σκοτώθηκαν και ήταν όλοι τους παπικοί. Οι σημερινοί "ορθόδοξοι" λατινοφρονούντες, οι οποίοι επίσημα έχουν ενωθεί με τον πάπα το 1965 με την άρση για μας των αναθεμάτων, αλλά επισήμως την άρση της ακοινωνησίας, δεν μπορούν να συγκινηθούν από τους βίους των αγίων και περισσότερο από τον σημερινό εορταζόμενο Άγιο; Τόσο πολύ τους έχει τυφλώσει ο Πατριάρχης τους και δεν μπορούν να ατενίσουν την αλήθεια και τα πιστεύω των Αγιων Πατέρων και των Αγίων μας. Ο Θεός με τις πρεσβείες του Αγίου Σπυρίδωνα ας τους φωτίσει όσο ακόμα μας κρατάει ο πολυεύσπλαχνος ζωντανούς.

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΛΕΓΕ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΟΥΛΙΑΝΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ( ΠΑΠΙΚΟ) .

ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ !

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ ΤΩΝ ΑΝΙΔΕΩΝ ! 
 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΕΛΟΣ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?


Από το 2016 υποχρεωτικά η κυβέρνηση εισάγει στην ζωή των Ελλήνων πολιτών το "πλαστικό χρήμα" το οποίο θα σημάνει και το τέλος της ιδιωτικής ζωής αλλά και το πρωτοφανές γεγονός όλοι οι ιδιώτες να είναι υποχρεωμένοι να ζουν μέσω άλλων ιδιωτών και δη των τραπεζικών ιδρυμάτων.
Φυσικά οι τράπεζες θα κερδίζουν και προμήθεια από κάθε συναλλαγή το κόστος της οποίας επίσης "φυσικά" θα μετακυλίεται στους καταναλωτές οι οποίοι με περίσσεια "χαρά" θα το πληρώνουν καθώς έχουν υποστεί απίστευτη "λοβοτομή"-πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ που από το πρωί μέχρι το βράδι διαφημίζουν τι ωραία που θα είναι η ζωή μας με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και χωρίς μετρητά στην τσέπη.
Η δε κυβέρνηση με περίσσεια επίσης πονηριά υποχρεώνει τους Έλληνες πολίτες να αποκαλύψουν την ιδιωτική τους ζωή με βάση την οποία θα φορολογούνται, θα δικαιούνται κάποιο αφορολόγητο, αλλά και θα εκβιάζονται αφού όλων οι "προτιμήσεις" θεμιτές-αθέμιτες θα είναι στην διάθεση των Αρχών.
Η ελληνική έκδοση της DW ανάρτησε ένα άρθρο των Κριστίνα Ρέντερ / Μαρία Ρηγούτσου για το πόσο "χαρούμενοι" είναι πλέον στην Δανία που δεν χρησιμοποιούν πλέον μετρητά:
"Παρά το κρύο και τον κακό καιρό μια καντίνα με χοτ ντογκ στην παλιά πόλη της Κοπεγχάγης είναι γεμάτη κόσμο. Το ζεστό λουκάνικο με το αγγουράκι και τα κρεμμύδια είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους τουρίστες. Ο Αντρέας Σινγκγκάρντ πουλάει εδώ και ένα χρόνο λουκάνικα στην παλιά πόλη και καταλαβαίνει αμέσως ποιος θα πληρώσει πώς. Οι τουρίστες πληρώνουν μετρητοίς ενώ οι Δανοί προτιμούν την πιστωτική κάρτα!

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

ΔEITE τι θα συμβεί στον οργανισμό σας αν φάτε 5 καρύδια και περιμένετε για 4 ώρες

Κάντε το πείραμα και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Δοκιμάστε να φάτε μια χούφτα καρύδια και δείτε τι θα συμβεί στον οργανισμό σας μετά ακριβώς απο 4 ώρες….
Έρευνα δείχνει ότι η κατανάλωση μιας χούφτας καρυδιών την ημέρα παρέχει άμεση προστασία από τις καρδιακές παθήσεις. Η τακτική κατανάλωση παρέχει μόνιμη προστασία.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης σημαντική βελτίωση στα επίπεδα της χοληστερόλης και την ελαστικότητα των αγγείων, η οποία βοηθά στην καλή ροή του αίματος , μόλις 4 ώρες μετά αφού έτρωγαν ξηρούς καρπούς όπως καρύδια .
Η έρευνα δείχνει ότι η τακτική κατανάλωση καρυδιών μπορεί να σας προστατεύσει από καρδιαγγειακές παθήσεις.
«Και μόνο με την κατανάλωση μιας χούφτας καρύδια ή καρυδέλαιο για τέσσερις ημέρες, θα μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων,» είπε ο Δρ Πένι Κρίς Έρετρον, καθηγητής διατροφολογίας στο Penn State University στην Πενσυλβάνια.
Αυτή η μελέτη είναι η πρώτη που προσδιορίζει ότι τα καρύδια περιέχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Και μόνο με την κατανάλωση τριών κουταλιών της σούπας (51 γρ) καρυδέλαιο, μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων σας σε 4 ώρες.
Το καρυδέλαιο έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα καλό για την ακεραιότητα των ενδοθηλιακών κυττάρων. Είναι τα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τα αιμοφόρα αγγεία και παίζουν σημαντικό ρόλο στην ευελιξία τους.
Καρύδια και άλλα οφέλη

ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟΥ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!

 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ (ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΛΗΡΙΚΟ).."ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΦΟΔΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ !!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ.."ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΣΤΟΝ Κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ.
ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΡΩΣΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!
ΕΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ Κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ!!!

Οι 50 πιο υγιεινές τροφές που πρέπει να καταναλώνουμε.

 
Υπάρχουν κάποιες τροφές που κάνουν κακό στον οργανισμό μας και το ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά… υπάρχουν και κάποιες άλλες τροφές που θωρακίζουν τον οργανισμό μας, ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν και από καρδιακά νοσήματα.
Δεν είναι μία ούτε δύο αλλά ούτε και τρεις αυτές οι τροφές. Είναι 50 υγιεινές τροφές, τις οποίες πρέπει όλοι μας να καταναλώνουμε συχνά στις μερίδες που συνιστούν οι ειδικοί εννοείται γιατί… «παν μέτρον άριστον» έλεγαν οι παλιοί.
Δείτε τις 50 πιο υγιεινές τροφές όπως τις παρουσίασε το TIME:
Μπανάνες
Είναι αποτελεσματικά προβιοτικά, ενισχύουν την ικανότητα του οργανισμού να απορροφήσουν ασβέστιο, αυξάνουν την ντοπαμίνη και σεροτονίνη, χημικά του εγκεφάλου που αντιμετωπίζουν την κατάθλιψη.
Μερίδα: Μία μπανάνα
Σμέουρα
Πλούσια σε φλαβονοειδή που έχει αποδειχθεί ότι ενισχύουν την υγεία της καρδιάς και εμποδίσουν την παχυσαρκία και τις επιπτώσεις της γήρανσης.
Μερίδα: Μία κούπα
Πορτοκάλια
Προστατεύουν τα κύτταρα, ενισχύουν το ανοσοποιητικό.
Μερίδα: Ενα μεγάλο πορτοκάλι.
Ακτινίδιο
Εχει περισσότερη βιταμίνη C από το πορτοκάλι. Εχει φυτικές ίνες, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, που βοηθά την υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.
Μερίδα: Ενα ακτινίδιο
Ρόδι
Εχει περισσότερη βιταμίνη C και λιγότερες θερμίδες από άλλα φρούτα. Μία μερίδα προσφέρει το 50% της βιταμίνης C που χρειάζεται ο οργανισμός.
Μερίδα: Μία κούπα σπόρους.
Βατόμουρα
Προστατεύουν την όραση, ρίχνουν το επίπεδο σακχάρου στο αίμα, ενισχύουν τη μνήμη.
Μερίδα: Μία κούπα.
Γκρέιπφρουτ
Εχει λίγες θερμίδες και είναι γεμάτο θρεπτικά στοιχεία, που ενισχύουν την απώλεια βάρους, βελτιώνουν την όψη του δέρματος, δίνουν ενέργεια.
Μερίδα: Ενα μεγάλο γκρέιπφρουτ.
Μανταρίνια

Όλα να τα κάνετε για τη δόξα του Θεού (Όσιος Μακάριος ο Αιγύπτιος)


Η ψυχή, που θέλει να μείνει παρθένος και να ενωθεί με το Θεό, δεν πρέπει ν' απομακρύνεται μόνον από φανερά αμαρτήματα, όπως η πορνεία, ο φόνος, η κλοπή, η γαστριμαργία, η κατάκριση, το ψεύδος, η φυλαργυρία, η πλεονεξία, και τα όμοια, αλλά πολύ περισσότερο από τα αφανή και κρύφια. Δηλαδή από την επιθυμία, κενοδοξία, ανθρωπαρέσκεια, υποκρισία, φιλαρχία, δολιότητα, κακοήθεια, μίσος, απιστία, φθόνο, φιλαυτία, υπερηφάνεια και τα όμοια. Κατά τη Γραφή, τα εσωτερικά αυτά αμαρτήματα είναι ίσα με τα εξωτερικά.
Γιατί λέει «Ο Κύριος διασκόρπισε οστά ανθρωπαρέσκων», και• «Ο Κύριος αποστρέφεται τον αιμοχαρή και δόλιο άνθρωπο», δείχνοντας μ' αυτό, ότι τη δολιότητα ο Κύριος την αποστρέφεται ίσα με το φόνο.
Επίσης λέει «γι' ανθρώπους, που μιλούν ειρηνικά στους άλλους, μέσα τους όμως σχεδιάζουν κακά».
Καί πάλι• «Μέσα στην καρδιά σας συλλογίζεστε πως να διαπράξετε ανομίες στη ζωή».
Καί «αλλοίμονό σας, όταν όλοι οι άνθρωποι σας επαινούν», όταν δηλαδή επιδιώκετε ν' ακούτε καλά για τον έαυτό σας από τους ανθρώπους και κρέμεστε από τη γνώμη και τους επαίνους τους.
Επειδή, πως είναι δυνατό να διαφύγετε την προσοχή των ανθρώπων για πάντα, όταν κάνετε το καλό;
Άλλωστε και ο ίδιος ο Κύριος λέει• «Έτσι να λάμψει το φως σας μπροστά στους ανθρώπους».
Καί προσθέτει• «Να επιδιώκετε να πράττετε το καλό για τη δόξα του Θεού και όχι τη δική σας, ούτε να επιθυμείτε ανθρώπινους επαίνους».
Γιατί «πως μπορείτε να έχετε πίστη, αφού επιζητείτε ο ένας τον έπαινο του άλλου και όχι τη δόξα του Θεού.».
Καί ο Απόστολος μας παραγγέλλει• «Είτε τρώτε, είτε πίνετε, είτε ο,τιδήποτε κάνετε, όλα να τα κάνετε για τη δόξα του Θεού.»
Καί ο Θεολόγος Ιωάννης κατατάσσει το μίσος μαζί με το φόνο, λέγοντας• «Αυτός που μισεί τον αδελφό του είναι ανθρωποκτόνος».

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!!


cf83ceb1cf84ceb1cebdceb9cf83cf84ceb5cf83
ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ… Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΙΓΙΣΤΗ… ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ, ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΛΉ ΑΛΟΙΦΗ…
Στις 19 Δεκεμβρίου 2015, ο Ναός του Σατανά στο Ντιτρόιτ πραγματοποίησε μια τελετή στα σκαλιά του Καπιτωλίου στο Λάνσινγκ, Μίτσιγκαν, καθιστώντας την πρώτη τελετή κύρωσης σατανικού μέλους τους!!! Οι Σατανιστές Δημόσια και χωρίς κανέναν μα κανέναν περιορισμό σηκώνουν τις αμερικανικές μαύρες σημαίες τους, και ορκίζονται χωρίς κανέναν φραγμό να φέρουν τις σατανικές πρακτικές τους στα σχολεία, τις επιχειρήσεις, ακόμη και μέχρι το Λευκό Οίκο. Οι Έσχατες Ημέρες, όπου η κατάπτωση της ανθρωπότητας θα φτάσει στο ύψιστο σημείο είναι τώρα….
 

ΑΝΙΕΡΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΕ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ !!!

Στο παρακάτω βίντεο ακούστε τον γνωστό και μη εξαιρετέο Άνθιμο Κουκουρίδη, στο 1:00 έως 1:04 του αποσπάσματος της συνέντευξης του, να λέει επακριβώς για τους ομοφυλόφιλους ότι : «Το να συνεχίσουν να υπάρχουν οι ομοφυλόφιλοι, είναι συμβατό με την ανθρώπινη φύση».  
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΙΕΡΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ !!!

 Τι μας είπε ο Απόστολος Παύλος για την  ομοφυλοφιλία; Ας δούμε τι μας  έγραφε:Η ομοφυλοφιλία είναι συνέπεια της διαστροφής που υπέστη το ανθρώπινο γένος με το προπατορικό αμάρτημα· προέρχεται από την απομάκρυνση της θείας χάριτος απ’ την καρδιά του ανθρώπου, αφού οι άνθρωποι την έχουν διώξει ξεμακραίνοντας από το Θεό πηγη (Ρωμ. 1, 27, και […]

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΚΟΜΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΜΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ !!!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΗ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΓΕΛΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘ ΕΙΚΟΝΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ;;;
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ !!!