Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Ο Θεός δεν χρωστά στον υπερήφανο


Πολλοί χριστιανοί ενώ αγωνίζονται σκληρά για να μένουν άτρωτοι από τις επιθέσεις του διαβόλου, συμβαίνει να πέφτουν εύκολα στα δίχτυα του.
Γίνονται εύκολο θύραμά του, γιατί τους κάνει να υπερηφανεύωνται για τα μεγάλα κατορθώματά τους.
Τότε κερδίζουν τον έπαινο των ανθρώπων, αλλά χάνουν τον ουράνιο μισθό αφού ο Θεός δεν τους χρωστάει πλέον τίποτε.
Αν αγωνίζεσαι στην ζωή σου να εφαρμόσεις τα λόγια του Κυρίου διαφεύγοντας την προσοχή των ανθρώπων, την φοβερή ημέρα της Κρίσεως θα λάβεις την αμοιβή σου φανερά από τον ίδιο τον Κύριο μας.
Να μην σκέφτεσαι λοιπόν, ότι κανένας από τους ανθρώπους δεν σε επαινεί για την ενάρετη ζωή σου.
Εσύ να έχεις στραμμένη την σκέψη σου στη δίκαιη κρίση του Θεού ο οποίος όχι μυστικά αλλά μπροστά σε αγγέλους και ανθρώπους θα σε ανακηρύξει, θα σε στεφανώσει και θα σου ανταποδώσει την αμοιβή για τους κόπους σου.
Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Προσοχή! Σε επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ζητείται ήδη ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ

Λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία.
Αγαπητοί φίλοι,
σας αποστέλλω την παρακάτω φωτο από ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου μπήκα για να καταχωρήσω στοιχεία της μητέρας μου και διαπίστωσα με αγανάκτηση ότι έχουν ήδη συμπεριλάβει ως πεδίο τον «Αριθμό Κάρτας Πολίτη».

Όσο και να αντιδρούμε αυτοί τον «χαβά» τους. Συνεχίζουν αμετανόητοι τα σχέδιά τους, ασχέτως από το ποιος κυβερνά (φαινομενικά) αυτό τον δύσμοιρο τόπο.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας
 http://katanixis.blogspot.gr

Οι Λευκοί μαθητές είναι πιο πιθανό να πέσουν θύματα σχολικού εκφοβισμού από τους μη Λευκούς, δείχνει έρευνα στις ΗΠΑ

Έρευνα που έγινε στην Αμερική, έδειξε ότι σχεδόν 1 στους 4 ερωτηθέντες Αμερικανούς μαθητές λένε ότι έχουν πέσει θύμα εκφοβισμού στο σχολείο. Αυτό είναι μια βελτίωση, αλλά η επιβίωσή του δείχνει πόσο δύσκολο είναι το πρόβλημα να λυθεί, γράφει η Star-Tribune.
Η έρευνα από το 2013 διαπίστωσε ότι το 22 τοις εκατό των μαθητών ηλικίας 12-18 ετών δήλωσαν ότι έπεσαν θύμα εκφοβισμού. Αυτό αποτελεί πτώση 6 ποσοστιαίων μονάδων από έρευνα που έγινε δύο χρόνια νωρίτερα, όταν το 28 τοις εκατό των μαθητών δήλωσαν ότι έπεσαν θύμα εκφοβισμού. Είναι το χαμηλότερο επίπεδο από τότε που το Εθνικό Κέντρο για τα Στατιστικά στην Εκπαίδευση άρχισε να επιθεωρεί τους μαθητές σχετικά με την παρενόχληση, το 2005, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Ανάμεσα στα ευρήματα της έρευνας:
-Περίπου το ¼ , ή 24 τοις εκατό, των κοριτσιών δήλωσαν ότι είχαν πέσει θύμα bullying, σε σύγκριση με το 20 τοις εκατό των αγοριών.
-Μεγαλύτερο ήταν το ποσοστό Λευκών μαθητών - 24 τοις εκατό – που είπαν ότι έπεσαν θύματα εκφοβισμού από τους Μαύρους, ισπανόφωνους ή Ασιάτες μαθητές. Είκοσι τοις εκατό των μαύρων μαθητών δήλωσαν ότι είχαν δεχτεί bullying σε σύγκριση με το 19 τοις εκατό των ισπανόφωνων μαθητών και το 9 τοις εκατό των ασιατών μαθητών. 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

25% των ανθρώπων αποδέχονται το Τσιπ-Χάραγμα του θηρίου! [Βίντεο]


xaragma tsipaki 0
ΤΡΑΓΙΚΟ… Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αρχίσει να εξαπλώνεται ανάμεσα στους ανθρώπους…
Μια νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία, δείχνει ότι το 25% των ανθρώπων επιθυμούν το εμφυτευμένο στο χέρι τσιπ, το οποίο δεν είναι άλλο από το προφητευμένο χάραγμα του θηρίου, για τις αγορές και πωλήσεις τους.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Το σχολείο της Νέας Τάξης ως εργαλείο αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού – Το παράδειγμα της ΓαλλίαςΚΟ: Δυνατό άρθρο κόντρα στην καθεστωτική προπαγάνδα – το οποίο άμεσα σχετίζεται με αυτά που εξελίσσονται στην πατρίδα μας. - Πως λειτουργούν δύο εκπαιδευτικά συστήματα στην χώρα. - Πως ρέει το χρήμα για τα σχολεία όπου η πλειοψηφία είναι παιδιά μεταναστών. - Πως «χτίζεται» μια ελίτ «διαφορετικότητας». - Πως η διδασκαλία της «νέας» ιστορίας αποτελεί το δηλητηριασμένο μπλε χάπι της Νέας Τάξης. - Πως οι Λευκοί Γάλλοι διδάσκονται ότι η ιστορία τους είναι επαίσχυντη και ότι η φυλετική ανάμειξη και η εξαφάνιση των ευρωπαϊκών λαών είναι «πρόοδος». - Πως Δεξιά και Αριστερά δεν έχουν καμία διαφορά στο οργανωμένο σχέδιο αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού. - Πως τα δήθεν «παραμελημένα» προάστια που μένουν μετανάστες είναι ανεπτυγμένες και οικονομικά ενεργές ζώνες, ενώ αντίθετα εγκαταλείπεται από το κράτος η περιφέρεια, όπου εξακολουθεί να ζει η πλειοψηφία του γηγενούς λευκού πληθυσμού. - Πως η παγκοσμιοποιημένη ολιγαρχία ετοιμάζει τη νέα μπουρζουαζία της «διαφορετικότητας» και τον εξοβελισμό του γηγενούς πληθυσμού και ΠΟΙΟΙ (δεν πάει το μυαλό σας) είναι οι «σατανικοί» συνεργάτες σε αυτό.   
Του Charles Jansen (Radix Jurnal) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (πρωτότυπος τίτλος: Evil Synergies)
Στην σημερινή Γαλλία υπάρχουν δύο αντικρουόμενες τάσεις.
Πρώτα, μια συνεχώς αυξανόμενη συνειδητοποίηση του γηγενούς λευκού πληθυσμού που απειλείται από τη μαζική μετανάστευση. Η είσοδος του υποψηφίου του Εθνικού Μετώπου (NF) Ζαν-Μαρί Λεπέν στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2002, αποτέλεσε έναν σεισμό για την mainstream πολιτική τάξη. Για εβδομάδες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έριχναν πάνω στους Γάλλους έναν καταιγισμό αναφορών στο «ναζισμό», στις «πιο σκοτεινές ώρες της ιστορία μας» και άλλα μεταπολιτικά μιμίδια. Ο Λεπέν ηττήθηκε από τον Σιράκ, ο οποίος κέρδισε με πάνω από 82% των ψήφων. Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία του Λεπέν στο δεύτερο γύρο και ο πλήρης πανικός ως αντίδραση από το σύστημα σηματοδότησε μια σημαντική ημερομηνία.
Μετά το 2002, η αποχή αυξήθηκε, νέες "νεολαιίστικες" κινήσεις, όπως το ‘Bloc Identitaire’ και οι ‘Jeunesses Identitaires’ (Ταυτοτική Νεολαία) εμφανίστηκαν. Ομάδες προβληματισμού, όπως η ‘Polémia’, ενημερωτικές ιστοσελίδες όπως η ‘Fdesouche’, που επικεντρώνονται σε θέματα σχετικά με τη μετανάστευση, την οικονομία, τη δημογραφία και την μεταπολιτική και συμβολικές δημόσιες εκδηλώσεις, όπως μια συνάντηση το 2012 κατά της ισλαμοποίησης ή η κατάληψη της κορυφής του - υπό ανέγερση - Τζαμιού στο Πουατιέ, υποδηλώνουν μια βαθύτερη τάση αφύπνισης του λευκού πληθυσμού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Αυτό είναι το έγγραφο – ΜΝΗΜΟΝΙΟ που υπέγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης – Δείτε τα έγγραφα προσεκτικά (φωτο)


 Ο... "άνθρωπος", αποδείχθηκε πως είναι ενα πολιτικο κάθαρμα, που δεν εχει καν την ευθιξία να παραιτηθεί.

Ο Τσίπρας, γιατι δεν τον παραιτεί;;;;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ, ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Πόπη Σουφλή


varouf

Όλα στο φως της δημοσιότητας – Αυτό είναι το κατάπτυστο έγγραφο που υπέγραψε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ


Το έγγραφο «κύριας σύμβασης χρηματοοικονομικής διευκόλυνσης» μεταξύ Ελλάδας και EFSF δημοσιοποιείται επίσημα με καθυστέρηση τριών μηνών.

Στη Βουλή μεταβιβάστηκε, για πρώτη φορά, από
την κυβέρνηση η συμφωνία για την παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015 του τρέχοντος προγράμματος. 

Δημοσιοποιείται επίσημα με καθυστέρηση τριών μηνών, παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης όλη αυτή την περίοδο να κατατεθεί στη Βουλή και να πραγματοποιηθεί ενημέρωση σε θεσμικό επίπεδο.

Μάλιστα, το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να ικανοποιήσει τα αιτήματα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο. Η συμφωνία αναγράφει ημερομηνία 27 Φεβρουαρίου, ενώ το Eurogroup είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου.

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει σχετικά ότι «οι υπουργοί και οι βουλευτές της πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ μπορούν τώρα να δουν πώς έχασε η σημερινή κυβέρνηση μέσα από τα χέρια της τα 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ, ενώ η χώρα αντιμετωπίζει δραματικά προβλήματα ρευστότητα» και υπογραμμίζει ότι «η κυρία Κωνσταντοπούλου μπορεί τώρα να δει ότι η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου δεν είναι ένα ανακοινωθέν του Eurogroup, αλλά μια νομικά δεσμευτική σύμβαση υπογεγραμμένη από τον Έλληνα υπουργό οικονομικών στις 27 Φεβρουαρίου. 

Μια σύμβαση που διέπεται από το αγγλικό δίκαιο και υπάγεται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Λουξεμβούργου».

Ὄχι μόνο RFD τσιπάκι, ἀλλά ἔρχεται καί τό NFC τσιπάκι καί γιά λειτουργίες ἐξ ἀποστάσεως μέ κάρτες καί συσκευές καί γιά ἐμφύτευση στό ἀνθρώπινο σῶμα!!!...Γινόμαστε cyborgs ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει με τους «αναβαθμισμένους»;
Η καταβύθιση στον ψηφιακό κόσμο μόλις έγινε βαθύτερη και απείρως πιο σωματική, σε ένα τολμηρό βήμα που άλλοι αποκαλούν ενδιαφέρον και καινοτόμο και άλλοι πάλι δαιμονοποιούν ως καθαρή αποκοτιά.
Το ανθρώπινο τσιπάρισμα μπορεί άλλοτε να ανήκε στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας, σήμερα όμως είναι απτή πραγματικότητα και ολοένα και περισσότεροι πρωτοπόροι αγκαλιάζουν εθελοντικά τη νέα τεχνολογία αιχμής: το «διασυνδεδεμένο» σώμα, το άγιο δισκοπότηρο του sci-fi, όχι μόνο είναι γεγονός αλλά επιστρατεύεται για να βελτιώσει, να αναβαθμίσει δηλαδή, τις δυνατότητες του ανθρώπου.
Περί τσιπάκια NFC λοιπόν ο λόγος, του ακρογωνιαίου λίθου της νέας κοινότητα των βιο-χάκερ δηλαδή, η οποία προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τεχνολογικά εμφυτεύματα όχι για τους γνώριμους μέχρι σήμερα ιατρικούς λόγους, αλλά για να διευκολύνει την ψηφιακή της καθημερινότητα και να ισχυροποιήσει την ασφάλεια στις διαδικτυακές συναλλαγές.
Ένα μικροσκοπικό τσιπάκι μέσα σε ένα γυάλινο κυλινδρικό και βιοσυμβατό περίβλημα -που εμφυτεύεται με μια ευμεγέθη σύριγγα στην παλάμη μας- επιστρατεύεται πια για να φέρει υποδόρια τα ηλεκτρονικά μας ίχνη! Εκεί αποθηκεύονται οι πληροφορίες του ηλεκτρονικού μας πορτοφολιού, κάνοντας τις διαδικτυακές συναλλαγές παιχνιδάκι, εκεί κρατούνται τα πλήρη στοιχεία του χρήστη, τα οποία εμφανίζονται μεμιάς στην οθόνη του smartphone, την ίδια στιγμή που το χέρι μας λειτουργεί πια σαν μαγικό γάντι, ανοίγοντας πόρτες και αναβαθμίζοντας την αλληλεπίδραση των ανθρώπων με τις συσκευές του τεχνολογικού τους κόσμου. Οι δυνατότητες της τεχνολογίας πρακτικά ανεξάντλητες, αν και για την ώρα περιορίζονται και από τις ηθικές πτυχές που εγείρει.
Το τσιπάκι NFC λειτουργεί ως απόδειξη φυσικής παρουσίας και ενεργοποιεί εύκολα, γρήγορα και ασύρματα υπηρεσίες και εφαρμογές σε πολύ κοντινή απόσταση, με τα μεγάλα πλεονεκτήματα να είναι τόσο ότι πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο επιβεβαίωσης της παρουσίας του χρήστη και της θέλησής του να εκτελέσει την ηλεκτρονική πράξη, όσο και το γεγονός ότι τα δεδομένα του τσιπ δεν μπορούν να υποκλαπούν ασύρματα. Τι πιο ασφαλές εξάλλου από το να κρατάς τα ευαίσθητα προσωπικά σου δεδομένα στο εσωτερικό του σώματός σου;
Ακόμα και όσοι δεν είχαν ποτέ ένα smartphone ή tablet εφοδιασμένο με τεχνολογία NFC (πράγμα αρκετά δύσκολο στις μέρες μας είναι η αλήθεια!), έχουν πιθανότατα χρησιμοποιήσει την καινοτόμα τεχνολογία που επιτρέπει σε δυο κοντινές συσκευές να μοιραστούν δεδομένα, καθώς τη συναντάμε πια σε πολλές πτυχές της καθημερινότητάς μας, όπως έξυπνες κάρτες, διαφημίσεις και άλλα πολλά. Πλέον τη βρίσκουμε σε όλα τα Android και Windows τηλέφωνα αλλά και στα προϊόντα της Apple και δεν πρόκειται φυσικά για εωσφορική συνωμοσία της Silicon Valley!
Πάμε λοιπόν να δούμε τι γίνεται με το τσιπάκι που κάνει πολλούς να μιλούν για την έλευση του Σατανά…

nfc
Η τεχνολογία NFC

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΝΚΑ - ΔΙ.ΚΑ.Π Δ.Τ. 101 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! 25-05-15

Διαβάστε τήν ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝ.ΚΑ.
μετά τίς πρόσφατες δηλώσεις τῆς κ.Κατσέλη
γιά ὑποχρεωτική λήψη τσιπαρισμένης κάρτας συναλλαγῶν ἀπό ΟΛΟΥΣ!:
          https://left.gr/sites/left.gr/files/inka_gen_omosp_kat_elladas_18.7.07.jpg 
  «Με την πρόσφατη ανακοίνωση της εκπροσώπου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών κας Λούκας Κατσέλη την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, για πλήρη και καθολική χρήση πλαστικής – ηλεκτρονικής χρεωστικής κάρτας σε ολόκληρο το φάσμα των χρηματικών συναλλαγών της οικονομίας της χώρας με πρόφαση α) τη διάσωση της επαπειλούμενης ρευστότητας της οικονομίας και β) την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, οφείλουμε να ενημερώσουμε και να καταγγείλουμε στους πολίτες – καταναλωτές ότι

ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ!

σχολιο ιστολογιου μας : ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ  ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΜΚΑ !!!

Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ και ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ξεκάθαρα μας αλώνουν!
"να μή τις δύνηται γοράσαι πωλσαι ε μ χων τ χάραγμα" (ποκ. 13, 17)
φιερωμένο γιά πολλοστή φορά σέ σους κοιμονται ρθιοι
( χουν λλους λόγους καί παραπλανον τόν κόσμο...).
πίσης καί σέ σους χουν καταπιε τόν λοστό
καί δέν βγάζουν χνα περί κάρτας πολίτη
καί ποχρεωτικν πιστωτικν καρτν.
πίσης καί σέ σους παραλείπουν θεολογήτως
νά ναφερθον:
στά ρηθέντα τν γίων, στό χάραγμα, τό 666,
τόν ντίχριστο,
τήν πώλεια Χάριτος,
τήν πώλεια τς σφραγίδας το γίου Βαπτίσματος,
μιλνε γιά "πολιτικοοικονομικές λευθερίες"
καί χι γιά τήν μετάλλαξη τς θεόσδοτης φύσεως
το νθρώπου
πό μψυχη εκόνα το Θεο σέ ρομπότ δεδομένων
καί γιά τήν διαγραφή πό τό Βιβλίο τς Ζως,
...
μόνο τίς τελευταες μέρες πού τρέχουν τά γεγονότα ταχέως
κι πειδή λαμβάνουμε πόψιν τά ρηθέντα τν γίων
σχετικά μέ τό θέμα,
τά γεγονότα καί μιλμε μέ ποδείξεις, ΕΓΚΑΙΡΩΣ,
 Παρατατα, κάποιοι (ρασοφόροι καί λαϊκοί) κόμα ναρωτιονται φελς
"ν θά χει τσιπάκι κάρτα-πολίτη" καί παραπλανον τόν κόσμο...

καί συνεχίζουμε...
Μυστικό Συνέδριο γιά τήν παγόρευση τν μετρητν!:

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Φώτης Κόντογλου - Ἡ Ἀληθινὴ ΘεολογίαΑποτέλεσμα εικόνας για αμαρτωλων σωτηριαΑποτέλεσμα εικόνας για αμαρτωλων σωτηριαΕἴπαμε πῶς, ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα, ὄχι μοναχὰ δὲν διαβάζουμε, ἀλλὰ κἂν δὲν ξέρουμε ἂν ὑπάρχουνε οἱ μυστικοὶ Πατέρες ποὺ φωτίσανε τὴν Ὀρθοδοξία. Γιὰ τοὺς θεολόγους ἡ Ὀρθοδοξία κατάντησε μία κούφια λέξη, ἀφοῦ ἡ μυστικὴ οὐσία τῆς τοὺς εἶναι ἄγνωστη, ὅπως κι᾿ ἡ παράδοσή τους. Οἱ δικοί μας θεολόγοι παίρνουνε τὰ φῶτα ἀπὸ τὴ Δύση, γιατὶ ἐκεῖ ἡ θεολογία ἔχει γίνει ἐπιστήμη, κ᾿ ἡ ματαιοδοξία τους κολακεύεται ἀπ᾿ αὐτὸ τὸ πράγμα. Ἡ πίστη, γι᾿ αὐτούς, δὲν ἔχει καμμιὰ σημασία. Θὰ μοῦ πῆτε, «θεολογία χωρὶς πίστη, γίνεται;» Μὰ κ᾿ ἐγὼ σᾶς ρωτῶ, μὲ τὴν ἴδια ἀπορία, «γίνεται θεολογία χωρὶς πίστη;»
Ὡστόσο, στὶς Δυτικὲς χῶρες καὶ στὴν Ἀμερική, πολὺς κόσμος ἔχει στραφεῖ πρὸς τὴν Ὀρθοδοξία, ἀπὸ τὴ δίψα τῆς ἀληθείας. Στὴν Ἑλλάδα, μοναχὰ λιγοστοὶ ἄνθρωποι καὶ κάποιοι παλιοημερολογίτες διαβάζουνε τὰ βιβλία τῶν Πατέρων, ἐκτὸς τοῦ Βασιλείου καὶ τοῦ Χρυσοστόμου, ποὺ τοὺς παίρνουνε οἱ θεολόγοι γιὰ ρήτορας καὶ γιὰ φιλολόγους τῆς ἀρχαίας ἑλληνικῆς γλώσσας. Τὰ βιβλία τῶν μυστικῶν Πατέρων δὲν ξανατυπώνουνται πιὰ καὶ καταντήσανε σπάνια. Ἡ ἐπίσημη Ἐκκλησία τυπώνει προχειρολογήματα διάφορων νεωτεριστῶν θεολόγων, χωρὶς καμμιὰ οὐσία, ποὺ φανερώνουνε μοναχὰ τὴν ἀπίστευτη γύμνια ἐκείνων ποὺ τὰ γράφουνε. Μοναχὰ τώρα τελευταῖα ἄρχισε νὰ τυπώνει ἡ Ἀποστολικὴ Διακονία τὴν Πατρολογία τοῦ Μigne.
Μὰ κι᾿ αὐτὴ ἡ ἔκδοση εἶναι γιὰ τοὺς θεολόγους, κι᾿ ὄχι γιὰ τοὺς πιστούς, ἀφοῦ εἶναι τυπωμένη στὴν ἀρχαία γλώσσα. Ἐκτὸς ἀπ᾿ αὐτό, ἡ ἔκδοση τῆς Πατρολογίας δὲν ἔχει καμμιὰ βαθύτερη δικαίωση, μὲ τὸ δυτικὸ χαρακτήρα ποὺ ἔχει ἡ γενικὴ μόρφωση τῶν θεολόγων μας, ποὺ δὲν ἔχουνε καμμιὰ βαθύτερη γνώση τῆς οὐσίας τῆς Ὀρθοδοξίας, οὔτε καὶ τῆς παράδοσής μας. Ἔτσι κι᾿ αὐτὴ ἡ ἔκδοση καταντᾶ ἕνα γεγονὸς χωρὶς βαθύτερη σημασία, ἀφοῦ δὲν ὑπάρχει τὸ κατάλληλο ὀρθόδοξο χῶμα γιὰ νὰ ριζοβολήσει.

ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!


 


Αγαπητέ Έλληνα,
 

1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.
 

– ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»: Σωστά! Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα καταθέτει ό,τι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς. Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μήν αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλέμπορους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας!
 

– ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν οτι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όχι του πακιστανικού η'του αλβανικου ή του αφγανικού. Για τους Πακιστανούς ,τους Αλβανους και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί. Ποιός σας εξουσιοδότησε (κύριοι Έλληνες πολιτικοί) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 10 εκατομμυρίων Ελλήνων. Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών;


2) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες.
 

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας
ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν απο Έλληνες. Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν απο ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους.


3) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι γονείς μας ήταν μετανάστες.
 

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (αν υποθέσουμε οτι χρωστάμε κάτι) στους Γερμανούς, στους Βέλγους, στους Αμερικανούς, στους Καναδούς και στους Αυστραλούς. Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς.


4) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς.
 

Νέα Τάξη Πραγμάτων καί 19 τρόποι δολοφονίας μέ… καρκίνο!

  Νέα Τάξη Πραγμάτων
καί
19 τρόποι δολοφονίας μέ… καρκίνο! 
 http://2.bp.blogspot.com/-krs9urDndS0/T7k_vRatcZI/AAAAAAAADE8/bw-bZbFOd6g/s640/NEW-WORD-ORDER.pngΗ επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.
Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι η Λέσχη της Ρώμης, ο Bill Gates, Τεντ Τέρνερ, οι Ροκφέλερ, ο Warren Buffet και πολλοί άλλοι παγκοσμιοποίητες σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν και να αποδεκατίσουν την ανθρωπότητα με τη μείωση του πληθυσμού.
Όπως βλέπετε οι παγκοσμιοποίητες πρώτα μας προκαλούν τον καρκίνο και στη συνέχεια μας παρέχουν τις αναποτελεσματικές θεραπείες τους με σκοπό το κέρδος.
Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία , 1.638.910 νέα κρούσματα καρκίνου προέκυψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του 2012.
Ένας στους δύο άντρες πάσχουν από καρκίνο (ένας στους τέσσερις θα πεθάνει), όπως και μια στις τρεις γυναίκες (μία στις πέντε θα πεθάνει). Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο καρκίνος είναι η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου, που ακολουθείται από την καρδιοπάθεια.
Το 1971, ο Πρόεδρος Νίξον και το Κογκρέσο δήλωσαν πόλεμο κατά του καρκίνου. Από τότε, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ξοδέψει πάνω από $ 105 δισεκατομμύρια για την καταπολέμησης του καρκίνου.
Το 2010 μόνο, το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου είχε προϋπολογισμό της τάξης του 6,4 δισ. δολαρίων. Από τον Μάρτιο του 2011, η Susan Komen του Ιδρύματος Β. , φέρεται να ηγείται του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού, και είχε 439.451.449 δολάρια «των συνολικά δημόσια εσόδων.» ο φαρμακευτικός κολοσσός Merck είχε μόνο στον προϋπολογισμό του 2010 ανάπτυξη των 8.120.000.000.
Γιατί ακόμα ο κόσμος βασανίζεται μέχρι θανάτου παρά τα δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια, σε κρατικές και ιδιωτικές έρευνες για τον καρκίνο; Γιατί οι θεραπείες για τον καρκίνο παρέμειναν σχεδόν αμετάβλητες από το 1950: με τοξική ακτινοβολία, χημειοθεραπεία, και χειρουργική επέμβαση;
Η απάντηση είναι απλή: η θεραπεία του καρκίνου είναι επικερδής. Ο Καρκίνος προωθεί επίσης τον στόχο της παγκοσμιοποίησης και την μαζική εξόντωση του πληθυσμού.
Οι περιπτώσεις καρκίνου παγκοσμίως είναι πιθανόν να αυξηθούν κατά σχεδόν 75% μέχρι το 2030 , σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Lancet Oncology. Μια ομάδα με επικεφαλής τον Φρέντι Μπρέι του Διεθνούς Οργανισμού Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) στη Λυών, στη Γαλλία, ανέφερε ότι το 2008 υπήρχαν 12,7 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου, τα οποία θα ανέλθουν σε 22,2 εκατομμύρια το 2030, με 90% σε άνοδο στις φτωχότερες χώρες.