Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Τον Κύριον υμνείτε


"ΑΙΡΕΣΗ" ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ;;;;;

ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ¨ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΣ " ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΑ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ 2015 !!!

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΕ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ....

Ψάξε να βρεις τον εαυτό σου μέσα στο κείμενο εύχομαι να μην τον βρεις...


Έχουμε έναν θησαυρό και δεν κάνουμε τίποτα όχι μόνο για να τον μάθουμε αλλά και για να τον ζήσουμε και αυτός δεν είναι άλλος από την Ορθόδοξη αλήθεια. Πάμε να δούμε όμως, πόσο υποκριτές είμαστε.

Γεννιόμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί μέσα δηλαδή στην αληθινή πίστη όπου ο Υιός του Θεού έγινε άνθρωπος ώστε να μας διδάξει της πνευματικές νουθεσίες για την σωτηρία μας και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα.
Δεν ερευνούμε γιατί είμαστε Ορθόδοξοι και τι σημαίνει αυτό. Στην συνέχεια της ζωή μας γινόμαστε άθεοι, δωδεκαθεϊστές ή αιρετικοί έχουμε όμως το βάπτισμα διότι γνωρίζουμε ότι μπας και η Ορθοδοξία είναι η αλήθεια και καλά να έχουμε μια πισινή που λέει ο λαός.

Γιορτάζουμε κοσμικά Χριστούγεννα και Πάσχα. Πάμε τα Χριστούγεννα στα μπουζούκια ενώ Χριστούγεννα σημαίνει να συναντήσουμε της ωδές για την αναγγελία γέννησης του θεανθρώπου δηλαδή στην εκκλησία αλλά εμείς τα πίνουμε στις πίστες. Το Πάσχα τρώμε αχόρταγα την λαμπρή αντί να αναρωτηθούμε ο Ιησούς σταυρώθηκε για μένα αλλά γιατί; Γιατί λεμέ καλά Χριστούγεννα; αναρωτηθήκαμε ποτέ; ή Χριστός Ανέστη; τι σημαίνουν αυτές οι μέρες;

Αρνούμαστε την εκκλησία αλλά όταν το παιδί μας πάθει κάτι τρέχουμε στον παπά να μας κάνει ευχέλαιο ή προσπαθούμε σαν τρελοί να μάθουμε για κάποιον άγιο γέροντα η κάποια προσευχή άγιου για να μας βοηθήσει.
Καλά, δεν διερωτήθηκες ποτέ την ώρα που βλέπεις στην κάσα τον πατέρα σου, την μάνα σου, το παιδί σου, Τι στο καλό γίνεται μετά;
Ανάβεις καντήλι παραφινέλαιου διότι απλά λες ότι δεν πειράζει το ίδιο είναι, χωρίς να γνωρίζεις φυσικά ότι ο Ιησούς προσευχήθηκε στο κήπο των ελαιών. Στο Χριστό προσφέρεις και καις αυτό που τρως. Αυτό σημαίνει θυσία και προσφορά αλλά μπας και γκρεμιστεί ο Χριστός που εσύ έχεις κεντήσει μέσα σου αρνείσαι την αλήθεια.

Τσιπάκι στους υπαλλήλους της εμφυτεύει σουηδική εταιρεία (video)
Αντί για κάρτα εισόδου η σουηδική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Epicenter αποφάσισε να εμφυτεύσει στην παλάμη του χεριού των εργαζομένων της ηλεκτρονικά μικροτσίπς.

Το χαμηλής ραδιοσυχνότητας τσιπάκι τοποθετείται απλώς πιέζοντάς το κάτω από το δέρμα του χεριού και ακολούθως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχει πρόσβαση ο εργαζόμενος σε διάφορες υπηρεσίες που έχει δικαίωμα, δηλαδή να ανοίγει πόρτες, να βγάζει φωτοτυπίες κ.λπ.

«Πονάει σαν να σου κάνουν ένεση με λεπτή βελόνα», σχολιάζει ο ρεπόρτερ του BBC που καλύπτει θέματα τεχνολογίας, και εμφύτευσε και αυτός το τσιπάκι στο χέρι του.
 
Το τσιπάκι υπέγραψαν ότι δέχονται 400 άνθρωποι και όπως δηλώνουν οι περισσότεροι, ελπίζουν στο μέλλον να μπορούν με αυτό να κάνουν και τις συναλλαγές τους, να πληρώνουν τον καφέ και το σάντουιτς που αγοράζουν από την καντίνα του γραφείου τους.

Μάλιστα, είναι πολύ ευχαριστημένοι, καθώς δεν χρειάζονται κωδικοί πιν ή άλλου είδους δικλίδες ασφαλείας, αφού η κάρτα τους δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί ή να κλαπεί. (
tanea)


Σχόλιο: Δηλώνουν μάλιστα και ευχαριστημένοι!!!
Χρησιμοποιώντας τα άβουλα πρόβατα του συστήματος, προπαγανδίζουν ένα δυστοπικό παγκόσμιο κράτος.
Παρακολουθείστε το video που ακολουθεί.


 http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/

ΜΑΡΚΟΥ ΕΦΕΣΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ Εγκύκλιος «Τοις απανταχού της γης και των νήσων ευρισκομένοις ορθοδόξοις Χριστιανοίς» (1440-1)


Η εγκύκλιος αυτή εγράφη, λίγα χρόνια προ της Αλώσεως, από τη νήσο Λήμνο. Εκεί είχε εξορισθεί ο άγιος Μάρκος ο Ευγενικός από τον αυτοκράτορα Ιωάννη Παλαιολόγο τη απαιτήσει των λατινοφρόνων Ρωμιών. Οι ενωτικοί αυτοί, όταν είδαν ότι απέτυχαν να επιβάλουν την ψευδή ένωση της Φεράρας-Φλωρεντίας, κατέφυγαν σε ενέργειες καταχθόνιες και σε σοφιστείες θεολογικές, για να παραπλανήσουν τους αφελέστερους. Αργότερα, τον 16ο αιώνα, αυτά θα συστηματοποιηθούν από τους λατίνους και θα δημιουργηθεί έτσι η ουνία. Συνεπώς, οι λατινόφρονες ενωτικοί Ρωμιοί είναι οι πρόδρομοι και προπαρασκευαστές της ουνίας, μαζί με τον πάπα Ιννοκέντιο τον Δ΄(1243-1254), ο οποίος το 1254 εξέδωκε εγκύκλιο και επέτρεψε να γίνονται ανεκτά τα ήθη και έθιμα των Ανατολικών, με απώτερο σκοπό τη βαθμιαία κατάργηση αυτών και τον πλήρη εκλατινισμό των ενουμένων, κατ’ αυτόν τον τρόπο, ορθοδόξων μετά της Ρώμης.
    Την εγκύκλιο αυτή του αγίου Μάρκου, με την οποία αντιμετωπίζει τους λατινόφρονες Ρωμιούς και τις δογματικές αποκλίσεις των παπικών από την Ορθοδοξία, θα παραθέσουμε σε περιληπτική διασκευή.

    1. Οι παπικοί είναι αιρετικοί και όχι σχισματικοί, όπως διετείνοντο οι λατινόφρονες.

    α΄. Όσοι εκ των παπικών έρχονται στην Ορθοδοξία, τους δεχόμεθα δια χρίσεως αγίου μύρου-μερικές φορές και τους ξαναβάπτιζαν-, κατατάσσοντας αυτούς μαζί με τους αρειανούς, τους μακεδονικούς, τους σαββατιανούς, τους ναυατιανούς και λοιπούς αιρετικούς του 4ου αιώνος. Ο Σίλβεστρος Συρόπουλος, που κατέγραψε την ιστορία της συνόδου της Φλωρεντίας, λέει ότι ο άγιος Μάρκος το ετόνισε αυτό στην ορθόδοξη αντιπροσωπεία, «αλλά το παρασιώπησε η Εκκλησία μας, επειδή το γένος τους είναι μεγάλο και ισχυρότερο από το δικό μας» και «δεν θέλησαν οι προγενέστεροι από εμάς να κατονομάσουν επισήμως τους λατίνους ως αιρετικούς, αναμένοντας την επιστροφή τους και επιδιώκοντας την φιλία».

    β΄. Ο άγιος Μάρκος αναφέρει την φράση του αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού «Δεν ομολογούμε το άγιο πνεύμα ότι προέρχεται εκ του Υιού» και την φράση του αγίου Φωτίου «Αιρετικός είναι και στους κατά των αιρετικών νόμους υπόκειται αυτός που έστω και λίγο παρεκκλίνει από την ορθή πίστη».Συνεπώς οι λατίνοι, και μόνο από το Filioque, είναι αιρετικοί.

    γ΄. Οι λατινόφρονες λένε, ότι οι παπικοί είναι σχισματικοί διότι έτσι μας θεωρούν εκείνοι εμάς· διότι δεν έχουν να μας κατηγορήσουν για κάτι αιρετικό παρά μόνο για το ότι παύσαμε να υποτασσόμεθα σ’ αυτούς. Λοιπόν θα αντιχαριζώμεθα σ’ αυτούς και θα του αποκαλούμε σχισματικούς ενώ είναι αιρετικοί;

    δ΄. Ο πατριάρχης Αλεξανδρείας Μάρκος ερώτησε τον πατριάρχη Αντιοχείας Θεόδωρο Βαλσαμώνα, έγκριτο κανονολόγο της εποχής εκείνης, εάν μπορεί να δίδει τα θεία αγιάσματα σε λατίνους. Εκείνος απάντησε ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, αφού το όνομα του πάπα -στον οποίο αυτοί υπάγονται- δεν μνημονεύεται στις αρχιερατικές θείες λειτουργίες της Εκκλησίας. Και δεν μνημονεύεται, διότι οι παπικοί έχουν «ήθη και δόγματα αλλότρια των ορθοδόξων», συνεπώς αιρετικά. Πρέπει οι λατίνοι να κατηχηθούν ορθοδόξως, να μυρωθούν, και μετά να τους δεχθούμε. Συνεπώς· Από πού λοιπόν εμφανίστηκαν ξαφνικά να είναι ορθόδοξοι, αυτοί που από τόσα χρόνια και από τους πατέρες και διδασκάλους κρίθηκαν ως αιρετικοί; Ποιος έτσι εύκολα τους έκανε ορθοδόξους; Ο χρυσός, εάν ήθελες να λέμε την αλήθεια, και το συμφέρον σου· Ή μάλλον εκείνους μεν τους έκανε ορθοδόξους, εσένα όμως, αφού σε έκανε όμοιο μ’ εκείνους, σε έσπρωξε στη μεριά των αιρετικών.

    2. Πότε θα υπάρξει ενότης.

Από την ωραιότητα των κτιστών αναγόμαστε στην ιδέα του ακτίστου


Ο Θεός που δημιούργησε τα μεγάλα έργα
Και με αξίωσε να πω αυτά τα μικρά
Είθε να σας δώσει σύνεση
Για να κατανοείτε όλη την αλήθεια των λόγων Του
Ώστε από όσα βλέπετε να εννοείτε τον αόρατο Θεό
Και από το μέγεθος και την καλλονή των κτισμάτων
Να σχηματίζετε την πρέπουσα γνώμη για το Δημιουργό μας.
Γιατί από τότε που κτίσθηκε ο κόσμος
Οι αόρατες τελειότητες του Θεού γίνονται αισθητές με τη διάνοια διαμέσου των δημιουργημάτων
Τόσο η αιώνια δύναμή Του όσο και η Θεία τελειότητά Του
Ώστε να λαμβάνουμε σαφείς υπομνήσεις του Ευεργέτου
Και από τη γη
Και από τον αέρα
Και από τον ουρανό
Και από το νερό
Και από τη νύχτα
Και από την ημέρα
Και από όλα τα ορατά.
Έτσι ούτε στην αμαρτία θα δώσουμε καμιά ευκαιρία
Ούτε στον εχθρό διάβολο θα παραχωρήσουμε τόπο στην καρδιά μας
Αφού με την συνεχή ανάμνηση θα έχουμε μέσα μας μόνιμο κάτοικο το Θεό.
Εκείνος που μας χάρισε τη διάνοια, ώστε από τα πολύ μικρά δημιουργήματα της κτίσεως
Να μαθαίνουμε τη μεγάλη σοφία του Τεχνίτη
Είθε να μας αξιώσει και από τα μεγάλα δημιουργήματα της κτίσεως
Να συλλαμβάνουμε σε τελειότερο βαθμό την έννοια του Δημιουργού και να Τον δοξάζουμε.

Μέγας Βασίλειος

Σ’ όποιον δόθηκαν πολλά, πολλά θα ζητηθούν απ΄ αυτόν και σ΄ οποίον δόθηκαν περισσότερα, περισσότερα θα ζητηθούν


Ξεχύνω τα λόγια της καρδιάς μου
Που απαλά σκιρτά από χαρά άφθαρτη κι ανέκφραστη.
Αδελφοί, αν εισχωρήσετε στα λόγια μου με καθαρό λογισμό
Θα ευφρανθείτε σαν σε συμπόσιο πνευματικό!
Η πίστη στο Χριστό είναι ζωή.
Όποιος τρέφεται με την πίστη
Γεύεται ήδη, στη διάρκεια της επίγειας πορείας του την αιώνια ζωή
Που ετοιμάστηκε για τους δικαίους στο τέλος αυτής της πορείας.
Ο Κύριος είπε:
«Όποιος πιστεύει σ’ εμένα, αυτός έχει την αιώνια ζωή».
Με την πίστη οι άνθρωποι του Θεού υπέμειναν σκληρές δοκιμασίες.
Έχοντας οικειωθεί το πλούτο και την ευφροσύνη της αιώνιας ζωής
Θεώρησαν σκουπίδια τα θέλγητρα της πρόσκαιρης.
Με την πίστη δέχονταν τις θλίψεις και τις στενοχώριες σαν δώρα του Τριαδικού Θεού
Δώρα με τα οποία Εκείνος τους αξίωσε να γίνουν μιμητές και μέτοχοι των παθημάτων
Ενός από τα πανάγια Πρόσωπά Του, που έστερξε να δεχθεί τη φύση μας
Και να οικονομήσει τη λύτρωσή μας.
Η απέραντη ευφροσύνη, που γεννιέται από την πίστη, καταβροχθίζει τη σκληρότητα του πόνου.
Έτσι, στη διάρκεια οδυνηρών βασάνων, νιώθει κανείς μόνο τέρψη.
Το ομολόγησε ο μεγαλομάρτυρας Ευστράτιος λίγο πριν από την τελείωσή του.
Τα βασανιστήρια στα οποία με υποβάλλεις, είπε στον ηγεμόνα Αγρικόλα, είναι για μένα ευφροσύνη!
Με την πίστη οι Άγιοι βυθίστηκαν στα βάθη της ταπεινοφροσύνης.
Με τα καθαρά μάτια της πίστεως είδαν πως οι ανθρώπινες θυσίες στο Θεό
Δεν είναι παρά τα χαρίσματα του Θεού στον άνθρωπο…
Χρέη του ανθρώπου στο Θεό, αχρείαστα σ΄ Εκείνον αλλά απαραίτητα και σωτήρια για τον άνθρωπο.
«Άκου, λαέ μου», λέει ο Θεός, γιατί θα σου μιλήσω
«Άκου, Ισραήλ, γιατί θα διαμαρτυρηθώ σ΄ εσένα.
Ο Θεός, ο Θεός σου, είμ΄ εγώ.
Δεν θα σε ελέγξω για τις θυσίες σου…
Γιατί δική μου είναι όλη η οικουμένη και δικά μου όλα τα πλούτη της.
Τι έχεις που να μην το έλαβες;
Αφού, λοιπόν, το έλαβες από το Θεό, γιατί καυχιέσαι σαν να μην το είχες λάβει ως δώρο;.
Σ’ όποιον δόθηκαν πολλά, πολλά θα ζητηθούν απ΄ αυτόν
Και σ΄ οποίον δόθηκαν περισσότερα, περισσότερα θα ζητηθούν.

Ιταλία: το Μιλάνο, περνάει έναν νέο νόμο «ενάντια στα μουσουλμανικά τεμένη»


Οι πολιτικοί στην περιφέρεια της Λομβαρδίας ενέκριναν την εφαρμογή προσωρινού νόμου που καθιστά σχεδόν αδύνατο το να κατασκευαστούν νέα τζαμιά στο Μιλάνο ... και που θα παρακολουθεί με κάμερες τους υφιστάμενους Ισλαμικούς χώρους λατρείας.

Daily Beast

Ήταν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα επερχόταν το αντι-ισλαμικό μίσος ... καθώς ο φόβος συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη μετά τις επιθέσεις της Charlie Hebdo στο Παρίσι.
Και δεν υπάρχει τίποτα πιο δεξιοτεχνικά διατυπωμένο από το νέο αντί-ισλαμικο μέτρο που μελετάται στις βόρειες περιφέρειες της Ιταλίας.


 

Αυτή την εβδομάδα, η βόρεια ιταλική περιφέρεια της Λομβαρδίας ενέκρινε ένα προσωρινό μέτρο που θα περιορίσει την κατασκευή νέων χώρων λατρείας για όλες τις θρησκευτικές οντότητες που δεν έχουν επίσημες συμφωνίες με το ιταλικό κράτος.
Και δεδομένου ότι η μόνη σημαντική θρησκευτική οντότητα στην Ιταλία, η οποία εμπίπτει στην εν λόγω κατηγορία είναι το Ισλάμ, το μέτρο καλείται ο … « νόμος κατά των τζαμιών »

Ανάμεσα στις πολλές διατάξεις του προτεινόμενου νόμου είναι ρυθμίσεις που καθιστούν σχεδόν αδύνατο το να κατασκευαστεί ένα νέο τζαμί.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία που ψηφίστηκε από την περιφερειακή κυβέρνηση της Λομβαρδίας, κάθε νέος χώρος λατρείας πρέπει να έχει ένα χώρο στάθμευσης τουλάχιστον δύο φορές το μέγεθος της ίδιας της δομής του.

Λαμβάνοντας υπόψη τον συνωστισμό στα αστικά κέντρα της Ιταλίας, που καθιστά αδύνατη κάθε μετατροπή της υπάρχουσας ιδιοκτησίας χωρίς να ισοπεδώνονται τα παρακείμενα κτίρια, αυτό θα σήμαινε ότι οι νέες κατασκευές θα πρέπει να απομονωθούν μακριά από τις αστικές περιοχές, προκειμένου να αποκτήσουν ένα μεγάλο μέρος γης.

Ένας στους τρεις μουσουλμάνους στην Ιταλία αισθάνεται ανεπιθύμητος σε καφετέριες και καταστήματα. Αναρωτιέμαι γιατί ;;;


Ένας άλλος όρος είναι ότι οι νέοι χώροι λατρείας των θρησκειών που δεν επιτρέπονται από το κράτος θα πρέπει να είναι ανοικτοί για το κοινό, ακόμη και σε εκείνους που δεν ασκούν την ιδία πίστη.

ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Η κατάρα του Κοσυφοπεδίου: Καμιόνια στρατού με την ένδειξη KFOR έξω από την έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες

Η κατάρα του Κοσυφοπεδίου: Καμιόνια στρατού με την ένδειξη KFOR έξω από την έδρα του ΝΑΤΟ στις ΒρυξέλλεςΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ
Επιβολή μερικού στρατιωτικού νόμου,μιλιταριστικοποίηση της καθημερινότητας…Οι βέλγοι σε πάγια βάση καταμαρτυρούσαν με την πρώτη ευκαιρία έλλειψη δημοκρατικότητας στη χώρα μας γιατί είχε το βεβαρυμένο παρελθόν με τη χούντα.Τώρα ο στρατός που βγήκε για τα καλά στους δρόμους μιας σειράς πόλεων του βασιλείου πόσο δημοκράτες αισθάνονται ;
Μετά τους δημάρχους της Αμβέρσας και των Βρυξελλών που κατέφυγαν στην στρατιωτική λύση επιθεώρησης ευαίσθητων σημείων και η Λιέγη αλλά και άλλες πόλεις όπως το Huy και το Verviers ζήτησαν και απέκτησαν την ανάπτυξη επίλεκτων στρατιωτικών δυνάμεων για την ασφάλεια ευαίσθητων εγκαταστάσεων και κτιρίων.Μετά την άυξηση του επιπέδου της τρομοκρατικής απειλής η κυβέρνηση αποφάσισε να κινητοποιήσει 300 στρατιωτικούς που τέθηκαν υπό τις διαταγές της αστυνομίας.Οι Βρυξέλλες έχουν 120 άνδρες που προέρχονται από το τάγμα καταδρομέων της Marche-en-Famenne και την 3η μονάδα αλεξιπτωτιστών του Tielen. Αυτοί προστατεύουν στατικά τόπους λατρείας,εβραικές εγκαταστάσεις,πρεσβείες,κτίρια όπου στεγάζονται διθνείς θεσμοί…
Ένα καμιόνι του στρατού που φέρει ακόμη την ένδειξη «KFOR» – την πολυεθνική δύναμη που αναπτύχθηκε στο Κόσσοβο στην οποία συμμετείχαν βέλγοι στρατιώτες ως το 2010 – πήρε θέση μπροστά από την έδρα του ΝΑΤΟ στην Haren-Bruxelles.Περί τους 55 στρατιώτες αναπτύχθηκαν γύρω από το δικαστικό μέγαρο της Λιέγης.Μια αποστολή ασυνήθιστη σχολιάζει ο βελγικός τύπος για άνδρες που συμμετείχαν σε αποστολές στο Αφγανιστάν και το Μαλί.
Το 2014 ο δήμαρχος της Αμβέρσας Bart De Wever πολλές φορές κατέφυγε στο στρατό για να προστατεύσει κυρίως περιουσίες των εβραίων.
Η λιβανοποίηση του Βελγίου ήταν θέμα χρόνου…..(le vif 30/1/15)
dimpenews

Ο Μπιλ Γκέιτς απαιτεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση για να… σώσει τη Γη!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


http://www.hellasforce.com/wp-content/uploads/2015/01/o-mpil-gkeits-kai-i-pagkosmiopoiisi-620x412.jpgΗ Νέα Τάξη Πραγμάτων προελαύνει… Ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, μετά την ώθηση για μια κοινωνία χωρίς μετρητά, απηύθυνε έκκληση για ένα είδος «παγκόσμιας κυβέρνησης» αυτή την εβδομάδα, υποστηρίζοντας η δημιουργία της θα είναι αναγκαία για την καταπολέμηση μεγάλων ζητημάτων όπως η κλιματική αλλαγή…

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung», ο Γκέιτς επέκρινε το γεγονός πως ένα κατάλληλο σύστημα όπως αυτό των Ηνωμένων Εθνών απέτυχε να υλοποιήσει αυτά που είχαν προγραμματιστεί. «Τα Ηνωμένα Έθνη απέτυχαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δισεκατομμυριούχος. Αλήθεια σε τι απέτυχαν και τι επιθυμεί να υλοποιήσει ο Γκέιτς; Μήπως δεν έτρεξε τόσο γρήγορα όσο επιθυμούσε η Ελίτ τα σκοτεινά σχέδια της Παγκοσμιοποίησης; Ο Μπιλ Γκέιτς βάζοντας πάντως μπροστά το «τυράκι» που λέγεται επίλυση μεγάλων σοβαρών ζητημάτων (όπως κάνει η Νέα Τάξη όταν θέλει να επιβάλει κάτι) ζητά τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης…hellasforce.com

thesecretrealtruth.blogspot.com


Πως ζητείς ακεραιότητα από την γυναίκα σου, χωρίς να εισφέρεις και συ το όμοιο;


Πως λοιπόν εσύ ζητείς
Ακεραιότητα από την γυναίκα σου
Χωρίς να εισφέρεις και συ το όμοιο;
Πως ζητείς να λάβεις ότι δεν δίνεις;
Πως ενώ είσαι ομότιμο σώμα βγάζεις άδικο νόμο.
Εάν στοχάζεσαι τα χειρότερα (αυτά που σχετίζονται με την πτώση μας)
Σκέψου ότι αμάρτησε μεν η γυναίκα
Αλλά το ίδιο έπραξε και ο Αδάμ.
Και τους δύο τους εξαπάτησε το φίδι.
Δεν βρέθηκε το ένα μέρος πιο ασθενικό και το άλλο πιο ισχυρό.
Εάν πάλι σκέπτεσαι τα καλύτερα (αυτά που σχετίζονται με την ανόρθωσή μας)
Σκέψου ότι ο Χριστός με το πάθος του και τους δύο τους σώζει.
Σαρκώθηκε χάριν του άνδρα;
Το ίδιο και χάριν της γυναίκας.
Θανατώθηκε για τον άνδρα;
Το ίδιο και η γυναίκα με τον θάνατο του σώζεται.
Επειδή ονομάζεται απόγονος του Δαβίδ, νομίζεις ότι τιμάται ο άνδρας;
Σκέψου ότι γεννάται από την Παρθένο, πράγμα που είναι υπέρ των γυναικών.
Ο λόγος της Γραφής σημειώνει, «έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν» (Γεν. 2,24).
Και αφού πρόκειται για μία σάρκα, ας θεωρείται ομότιμη.
Ο δε Παύλος και με παράδειγμα νομοθετεί την συζυγική ακεραιότητα
Πως και με ποιο τρόπο;
Με το να λέει ότι
«Το μυστήριον τούτο είναι μεγάλο, και εγώ το συσχετίζω με τον Χριστό και την Εκκλη­σία».
Είναι καλό για την γυναίκα να ντρέπεται τον Χριστό στο πρόσωπο του άνδρα.
Και είναι καλό στον άνδρα να μην ατιμάζει την Εκκλησία στο πρόσωπο της γυναίκας.
«Η γυναίκα, λέει, πρέπει να φοβάται τον άνδρα» (Εφεσ. 5,33).
Διότι πρέπει να φοβάται και τον Χριστό.
Αλλά και ο άνδρας πρέπει να φροντίζει την γυναίκα, διότι και ο Χριστός φροντίζει την Εκκλησία.
Αλλά θα πρέπει να το φιλοσοφήσουμε πιο πολύ αυτό το ρητό (του Α. Παύλου).

Άγιος Γρηγόριος ο θεολόγος

.. απ’ όλες σου τις αμαρτίες, αυτή η αμαρτία θα σου είναι ασυγχώρητη

... απ’ όλες σου τις αμαρτίες, αυτή η αμαρτία θα σου είναι ασυγχώρητη

-Αν σου πω, νήστεψε πολλές φορές μου προβάλλεις ως δικαιολογία την ασθένεια του σώματος.

-Αν σου πω, δώσε στους φτωχούς μου λες ότι είσαι φτωχός και έχεις να αναθρέψεις παιδιά.

-Αν σου πω να έρχεσαι τακτικά στις Συνάξεις της Εκκλησίας, μου λες, έχω διάφορες μέριμνες.

-Αν σου πω, πρόσεχε αυτά που λέγονται στην Εκκλησία και κατανόησε το βάθος των λόγων του Θεού, μου προβάλλεις ως δικαιολογία την έλλειψη μορφώσεως.

-Αν σου πω, φρόντισε να βοηθήσεις ψυχικά τον αδελφό σου, μου λες ότι δεν υπακούει όταν τον συμβουλεύω, αφού πολλές φορές του μίλησα και περιφρόνησε τα λόγια μου.

Βέβαια, δεν ευσταθούν οι προφάσεις αυτές και όλα αυτά είναι χλιαρά λόγια, αλλά, παρά ταύτα, μπορείς να προφασίζεσαι…

-Αν όμως σου πω, άφησε την οργή και συγχώρεσε τον αδελφό σου, ποια από τις προφάσεις αυτές μπορείς να χρησιμοποιήσεις;

Διότι νομίζω, δεν μπορείς να φέρεις ως πρόφαση ούτε ασθένεια σώματος, ούτε φτώχεια, ούτε αμάθεια, ούτε απασχόληση και μέριμνα, ούτε τίποτε άλλο.

Γι’ αυτό απ’ όλες σου τις αμαρτίες, αυτή η αμαρτία θα σου είναι ασυγχώρητη. Αλήθεια, πως θα μπορέσεις να υψώσεις τα χέρια σου στον Ουρανό; Πως θα κινήσεις τη γλώσσα σου να προσευχηθείς; Πως θα ζητήσεις συγνώμη;

Ακόμη κι’ αν θέλει ο Θεός να σου συγχωρήσει τις αμαρτίες, δεν Του το επιτρέπεις εσύ, επειδή δεν συγχωρείς τις αμαρτίες του αδελφού σου.

Διότι, αν εσύ ο ίδιος εκδικηθείς και επιτεθείς εναντίον του, είτε με λόγια, είτε με ανάλογες συμπεριφορές, είτε με κατάρες, ο Θεός δεν θα επέμβει πλέον, αφού εσύ ανέλαβες την τιμωρία Του. Και όχι μόνο δεν θα επέμβει, αλλά και από σένα θα ζητήσει λόγο, διότι φέρθηκες υβριστικά προς Αυτόν.

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.
-Αν σου πω, νήστεψε πολλές φορές μου προβάλλεις ως δικαιολογία την ασθένεια του σώματος.
-Αν σου πω, δώσε στους φτωχούς μου λες ότι είσαι φτωχός και έχεις να αναθρέψεις παιδιά.
-Αν σου πω να έρχεσαι τακτικά στις Συνάξεις της Εκκλησίας, μου λες, έχω διάφορες μέριμνες.
-Αν σου πω, πρόσεχε αυτά που λέγονται στην Εκκλησία και κατανόησε το βάθος των λόγων του Θεού, μου προβάλλεις ως δικαιολογία την έλλειψη μορφώσεως.
-Αν σου πω, φρόντισε να βοηθήσεις ψυχικά τον αδελφό σου, μου λες ότι δεν υπακούει όταν τον συμβουλεύω, αφού πολλές φορές του μίλησα και περιφρόνησε τα λόγια μου.
Βέβαια, δεν ευσταθούν οι προφάσεις αυτές και όλα αυτά είναι χλιαρά λόγια, αλλά, παρά ταύτα, μπορείς να προφασίζεσαι…
-Αν όμως σου πω, άφησε την οργή και συγχώρεσε τον αδελφό σου, ποια από τις προφάσεις αυτές μπορείς να χρησιμοποιήσεις;
Διότι νομίζω, δεν μπορείς να φέρεις ως πρόφαση ούτε ασθένεια σώματος, ούτε φτώχεια, ούτε αμάθεια, ούτε απασχόληση και μέριμνα, ούτε τίποτε άλλο.
Γι’ αυτό απ’ όλες σου τις αμαρτίες, αυτή η αμαρτία θα σου είναι ασυγχώρητη. Αλήθεια, πως θα μπορέσεις να υψώσεις τα χέρια σου στον Ουρανό; Πως θα κινήσεις τη γλώσσα σου να προσευχηθείς; Πως θα ζητήσεις συγνώμη;
Ακόμη κι’ αν θέλει ο Θεός να σου συγχωρήσει τις αμαρτίες, δεν Του το επιτρέπεις εσύ, επειδή δεν συγχωρείς τις αμαρτίες του αδελφού σου.
Διότι, αν εσύ ο ίδιος εκδικηθείς και επιτεθείς εναντίον του, είτε με λόγια, είτε με ανάλογες συμπεριφορές, είτε με κατάρες, ο Θεός δεν θα επέμβει πλέον, αφού εσύ ανέλαβες την τιμωρία Του. Και όχι μόνο δεν θα επέμβει, αλλά και από σένα θα ζητήσει λόγο, διότι φέρθηκες υβριστικά προς Αυτόν.
Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ὁ Ἀόρατος πόλεμος - ΟΣΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΘὉ πόλεμος καὶ ἡ ἀπάτη ποὺ χρησιμοποιεῖ ὁ διάβολος γιὰ ἐκείνους ποὺ κρατάει στὴν ὑπηρεσία τῆς ἁμαρτίας.Ὅταν ὁ διάβολος κρατᾷ κάποιον στὴν ὑπηρεσία τῆς ἁμαρτίας, δὲν φροντίζει γιὰ τίποτα ἄλλο παρὰ νὰ τὸν τυφλώνῃ περισσότερο καὶ νὰ τὸν βγάζῃ ἀπὸ κάθε καλὸ λογισμό, ποὺ μπορεῖ νὰ τὸν παρακινήσῃ στὸ νὰ γνωρίσῃ τὴν πολὺ δυστυχισμένη του ζωή· καὶ ὄχι μόνον τὸν βγάζει ἀπὸ τοὺς λογισμοὺς ποὺ τὸν καλοῦν στὴν ἐπιστροφὴ καὶ στὴν μετάνοια, βάζοντας στὸ νοῦ του ἄλλους λογισμοὺς κακοὺς καὶ ἀντίθετους, ἀλλὰ καὶ μὲ ἕτοιμες καὶ γρήγορες ἀφορμές, τὸν κάνει ὁ τρισκατάρατος νὰ πέφτῃ συχνὰ στὴν ἴδια ἁμαρτία ἢ σὲ ἄλλες μεγαλύτερες, ἀπὸ τὶς ὁποῖες βγαίνει ὁ ταλαίπωρος ἁμαρτωλός, περισσότερο σκοτισμένος καὶ τυφλός, ὥστε μὲ τὴν τυφλότητά του φτάνει καὶ γκρεμίζεται στὴν συνήθεια τῆς ἁμαρτίας καὶ ἔτσι τρέχοντας ὁ ἄθλιος ἀπὸ τὴν πρᾶξι τῆς ἁμαρτίας σὲ μεγαλύτερη τυφλότητα καὶ πάλι ἀπὸ τὴν τυφλότητα σὲ μεγαλύτερα ἁμαρτήματα, κυκλογυρίζει σχεδὸν ὅλη τὴν ταλαίπωρη ζωή του μέχρι θανάτου, ἂν ὁ Θεὸς δὲν οἰκονομήσῃ τὴν σωτηρία του μὲ τὴν Χάρι του.
Λοιπόν, ὅποιος βρίσκεται σὲ αὐτὴ τὴν πολὺ δυστυχισμένη κατάστασι, ἂν ἀγαπᾷ νὰ θεραπευθῆ, πρέπει νὰ δεχθῆ ἀμέσως τὸ γρηγορώτερο τὸν λογισμὸ ἐκεῖνον καὶ τὴν ἔμπνευσι, ποὺ τὸν προσκαλεῖ ἀπὸ τὸ σκοτάδι στὸ φῶς καὶ ἀπὸ τὴν ἁμαρτία στὴ μετάνοια καὶ πρέπει νὰ φωνάξη μὲ ὅλη του τὴν καρδιὰ στὸ Ποιητή του· «Κύριέ μου βοήθησέ με, βοήθησέ με γρήγορα καὶ μὴ μὲ ἀφήσῃς πλέον σὲ αὐτὸ τὸ σκοτάδι τῆς ἁμαρτίας»· ἂς μὴ σταματήσει νὰ ξαναλέῃ πολλὲς φορὲς τὸ ἴδιο καὶ νὰ φωνάζῃ μὲ αὐτὸ καὶ παρόμοιο τρόπο· καὶ ἀμέσως, ἀμέσως, ἂν εἶναι δυνατόν, ἂς ζητήσῃ βοήθεια καὶ συμβουλή, γιὰ νὰ μπορέσῃ νὰ ἐλευθερωθῆ ἀπὸ τὸν ἐχθρό· ἐὰν ὅμως δὲν μπορῇ νὰ πάῃ ἀμέσως, ἂς προστρέξῃ γρήγορα στὸν σταυρωμένο Ἰησοῦ καὶ ἂς προσπέσῃ στὰ Ἁγιά του πόδια μὲ τὸ πρόσωπο στὴ γῆ καὶ στὴ Θεοτόκο Μαρία, ζητώντας εὐσπλαγχνία καὶ βοήθεια· καὶ ἡ νίκη στέκεται σὲ αὐτὴ τὴν γρηγοράδα.

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΩΣΣΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!


Είναι γραμμένο εις την τουρκική και το παραθέτουμε σε μετάφραση...
ΣΥΡΙΖΑ και Μειονοτικά Δικαιώματα...
1. Στο πλαίσιο ελευθερίας του «Εθνικού» και «Συλλογικού Αυτοπροσδιορισμού» εφαρμογή αποφάσεων της ΕΔΑΔ σχετικά με τα σωματεία της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης
2. Επικύρωση και εφαρμογή της Σύμβασης Πλαίσιο για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων.
Παροχή της ελευθερίας έκφρασης και ελευθερίας σκέψης στα πρόσωπα που θεωρούν ότι ανήκουν στην μειονότητα.
Παροχή στα πρόσωπα που θεωρούν ότι ανήκουν σε μια εθνική μειονότητα, δυνατότητα δημιουργίας και χρήσης δικών τους ΜΜΕ.
Δικαίωμα ελεύθερης χρήσης γλώσσας για της μειονότητες σε όλο «Ιδιωτικό» και Δημόσιο τομέα.
Ειδικά για την μειονότητα της Θράκης

1. Κατάργηση της αρμοδιότητας ΥΠΕΞ και της ΕΥΠ για τα θέματα που αφορούν τη μειονότητα και μεταφορά των σχετικών αρμοδιοτήτων στο Υπουργείο Εσωτερικών
2. Άμεση και αυτοδίκαιη επαναχορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας σε όσους στερήθηκαν με άρθρο 19 του κώδικα ιθαγένειας
3. Χορήγηση τίτλων για χωράφια και τα σπίτια στους κατοίκους του ορεινού όγκου
4. Προσανατολισμός της ποσόστωσης του 0,5% του άρθρου 23 του Ν. 3647/08 για πρόσληψη στο δημόσιο για τα μέλη της μειονότητας

Για την εκπαίδευση
1. Δικαίωμα στη μειονότητα για δημιουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων
2. Δημιουργεία Παιδαγωγικού Τμήματος Τουρκικής Γλώσσας στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και ΔΠΘ. Ελεύθερη χρήση της Τουρκικής γλώσσας σε όλες τις εκδηλώσεις
3. Κατάργηση του νόμου Ιεροδιδασκάλων και δικαίωμα εκλογής Μουφτή
4. Κλείσιμο των 2 Ιεροσπουδαστηρίων και η μετατροπή τους σε επαγγελματικά λύκεια (ΕΠΑΛ)
5. Διορισμών δασκάλων τουρκικής για τους μουσουλμάνους Τούρκους μαθητές στην Αθήνα.

Για τις θρησκευτικές μειονότητες
1. Κατάργηση της υποχρεωτικής πρωινής προσευχής
2. Κατάργηση του σημερινού μαθήματος Θρησκευτικών και η αντικατάσταση του από μάθημα «Φιλοσοφίας Θρησκειών»
3. Θέσπιση υποχρεωτικού πολιτικού γάμου για όλους τους πολίτες μαζί με το θρησκευτικό γάμο.
Με πληροφορίες από Ελεύθερη Θράκη/thriskeftika
eleysis-ellinwn.gr

ΧΑΚΕΡΣ "ΕΣΠΑΣΑΝ" ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η γερμανική αστυνομία προειδοποιεί τους πολίτες…Μακριά από τις νέες ταυτότητες.!!!

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ  ...."ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΣΙΠΑΚΙ" !!!


Οι ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες που θα αποτυπώνονται στις νέες γερμανικές ταυτότητες με τα μικροτσίπ και οι οποίες θα κυκλοφορήσουν απο τον ερχόμενο Νοέμβριο,
υποκλέπτονται πολύ εύκολα σύμφωνα με τη δοκιμή που έγινε σε ένα τηλεοπτικο δελτίο ειδήσεων.

Ο τηλεπαρουσιαστής του καναλιού ARD κάλεσε μέλος της οργάνωσης χάκερ με την ονομασία «Chaos Computer Club» για να ανακαλύψει πόσο ασφαλή ήταν τα αμφισβητούμενα νέα τσιπ ραδιοσυχνότητας (RIHD) με τα οποία θα είναι εφοδιασμένες οι νέες Γερμανικές ταυτότητες…

Χρησιμοποίοησαν απλούς ερασιτεχνικούς σαρωτές ανίχνευσης (scanners) σαν και αυτούς που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις νέες ταυτότητες και διαπίστωσαν ότι μπορούσαν να υποκλέψουν με ευκολία τα στοιχεία που είχαν γραφτεί στο «απρόσβλητο» microchip της Γερμανικής «Κάρτας του Πολίτη». Τα στοιχεία που υπέκλεψαν ήταν τα δύο δακτυλικά αποτυπώματα και ένας εξαψήφιος κωδικός που θα αποτελούν την ψηφιακή υπογραφή του κατόχου.

Οι σαρωτές αυτοί όπως είπαμε θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις νέες «κάρτες του πολίτη» και το Υπουργείο εσωτερικών σκοπεύει να μοιράσει 1.000.000 τέτοια μηχανήματα με κόστος €24.000.000, σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις και υπηρεσίες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως μηχανές αναγνώρισης ελέγχου, αμφίδρομης καταγραφής και επεξεργασίας πληροφοριών που αφορούν στα στοιχεία του κατόχου και των λεπτομερειών της συναλλαγής που πραγματοποίησε (αγορά ,παρεχόμενες υπηρεσίες κλπ).

Μετά απο αυτή την τηλεοπτική επίδειξη υποκλοπής των στοιχείων που περείχε το microchip, σε συνέντευξή του ο Γερμανός Υπουργός εσωτερικών Thomas de Maizière είπε ότι δεν είδε κανέναν άμεσο λόγο προκειμένου να ασχοληθεί το υπουργείο με αυτό το …. υποτιθέμενο θέμα ασφαλείας. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά απο λίγες ημέρες το ομοσπονδιακό γραφείο για τη ασφάλεια πληροφοριών (BSI) απέρριψε τις δίκαιες ανησυχίες των συντελεστών της τηλεοπτικής αυτής αποκάλυψης για την ασφάλεια αυτής της νέας κάρτας – ταυτότητας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τιμώρησαν καθολικό ιερέα γιατί μίλησε δημόσια κατά της ισλαμοποίησης και συμμετοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε αντιφασιστική διαδήλωση στο Μόναχο!!Ένας καθολικός ιερέας, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση της PEGIDA, πρόκειται να «τιμωρηθεί» από τον επίσκοπό του Felix Genn και να χάσει την εξουσία του ως ιερέας. Ο πατέρας Παύλος Spätling είπε στην εκδήλωση της PEGIDA ότι το Ισλάμ έχει εξαπολύσει έναν πόλεμο 1.400 χρόνων στην Ευρώπη. Ανέφερε ότι τα τουρκικά στρατεύματα μια φορά έκαναν όλη τη διαδρομή μέχρι την Βιέννη.
 
Η Μητρόπολη του Münster είναι στη βορειοδυτική Γερμανία και καλύπτει τη μητροπολιτική περιοχή της Κολωνίας. Έχει περίπου 1.260 ιερείς. Σχεδόν το ήμισυ της Επισκοπής είναι Καθολικοί, αλλά ο εκκλησιασμός βρίσκεται σε τεράστια πτώση. Οι Επισκοπή έχει χάσει μέσα σε ένα χρόνο περίπου το 10% εκείνων που παρακολουθούν την κυριακάτικη λειτουργία.
Ο επίσκοπος Felix Glenn είναι γνωστός αριστερός. Όταν πραγματοποιήθηκε η πορεία της PEGIDA, έσβησε τα φώτα του καθεδρικού ναού της Κολωνίας για να διαμαρτυρηθεί για την PEGIDA. Ο Glenn κατήγγειλε τον ιερέα Spätling για "προώθηση δεξιών και ξενοφοβικών ιδεολογιών". Ο Glenn απαγόρευσε στον πατέρα Spätling να κηρύττει μέσα ή έξω από κάθε καθολική εκκλησία.
Οι φίλοι του πατέρα Spätling λένε ότι πρόκειται για έναν ιερέα ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τους Γερμανούς να ξαναέρθουν στην Κυριακάτικη λειτουργία και θεωρούν αυτή την «τιμωρία» σαν ένα άλλο καρφί που καρφώνεται στο φέρετρο της καθολικής Εκκλησίας από τους δικούς της ανθρώπους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: «Είμαι Εβραίος και δεν βλέπω ναζί στην PEGIDA, παρά μόνο πατριώτες. Οι ναζί είναι oι αριστεροί!» (video)

Επειδή η ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς έχει αποφασίσει ότι όποιος αντιστέκεται στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση και στην ισλαμοποίηση της χώρας του είναι «ναζί»….   

Από "αντιδιαδήλωση" Τούρκων κατά της PEGIDA στην Κολωνία.
Στην εκδήλωση της PEGIDA στην Φρανκφούρτη, που είχε απέναντί της μια ακόμη «αντιφασιστική» αντι-συγκέντρωση, μίλησε και ο εβραϊκής καταγωγής Rotem Avituv, ψυχολόγος. Πήρε το μεγάφωνο και είπε: «Είμαι από το Ισραήλ. Η Γερμανία είναι δική σας. Δεν υπάρχουν ναζί στην Pegida, υπάρχουν πατριώτες που αγωνίζονται για τη Γερμανία. Είμαι ένας Εβραίος, η οικογένειά μου έζησε 700 χρόνια στη Γερμανία και μπορώ να σας πω, εγώ δεν βλέπω κανέναν ναζί. Οι Ναζί είναι οι αριστεροί! Εδώ βλέπω μόνο πατριώτες που αγαπούν αυτή τη χώρα και θέλουν να την προστατέψουν από το Ισλάμ που θέλει να καταλάβει τη Γερμανία, τις παραδόσεις σας, την πίστη σας ... αλλά εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί. Είμαστε Γερμανοί, είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας, έχουμε μια όμορφη χώρα».. στο τέλος φωνάζει: «Antifa, f..k you!»...
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μικροτσίπ για να μην χάνονται τα παιδιά

Δύο μπαμπάδες που δημιούργησαν μια εφαρμογή (app) που θα επιτρέπει στους γονείς να εκπέμπουν μια ειδοποίηση αν το παιδί τους έχει χαθεί, λένε ότι εξετάζουν τη δημιουργία μικροτσίπ για τα παιδιά.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο τόσο για μικροτσίπ που θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε είδη ένδυσης όσο και για μικροτσίπ που θα μπορούσε με ένεση να μπει κάτω από το δέρμα ενός παιδιού, και το οποίο θα εκπέμπει μια ειδοποίηση όταν οι γονείς θα θέλουν να το εντοπίσουν.

Πάνω από 16.000 άνθρωποι έχουν ανταποκριθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφότου ο Stephen Fern, που είναι ο υπεύθυνος της εταιρείαςLost Kidz(Χαμένα Παιδιά) με τον αδελφό Darren, ζήτησαν τη γνώμη του κοινού σχετικά με το θέμα.

Παρά το ότι αναγνωρίζεται ότι ένα εμφύτευμα θα είναι «επεμβατικό», δήλωσε ο Stephen, «πάνω από το 95%» των ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησαν θετικά στην ιδέα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή