Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΗΠΑ: έγιναν τα εγκαίνια για το Άγαλμα του Σατανά στο Ντιτρόιτ!



Δεκάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Ντιτρόιτ για να διαμαρτυρηθούν για την τελετή αποκαλυπτηρίων ενός χάλκινου αγάλματος του Baphomet από τον Σατανικό Ναό. Όταν το τραγόμορφο άγαλμα αποκαλύφθηκε, οι υποστηρικτές επευφημούσαν “Χαίρε Σατανά!”


CK0Im6XWUAAnLT4Ο Ναός του Σατανά κράτησε το μυστικό του κολοσσιαίου μνημείου μέχρι την τελευταία στιγμή, στέλνοντας τις πληροφορίες μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων. Η ομάδα φέρεται ότι έλαβε απειλές από διαδηλωτές ότι θα το ανατινάξουν ή θα γράψουν πάνω του.
Το Σάββατο, περίπου εκατό άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο Marketplace του Bert, όπου ο Σατανικός Ναός είχε αρχικά προγραμματιστεί να αποκαλύψει το άγαλμα. Είναι ένα ακανθώδες ζήτημα μεταξύ των κατοίκων της περιοχής. “Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε στο Ντιτρόιτ είναι ένα πάρτι καλωσορίσματος του κακού”, δήλωσε ο Αιδεσιμότατος Dave Bullock.
Στην ιστοσελίδα τους, ο Σατανικός Ναός λέει ότι το άγαλμα “αποσκοπεί να συμπληρώσει και να αντιπαραβληθεί με το μνημείο Δέκα Εντολές που βρίσκεται ήδη εδώ με την άδεια του State Capitol της Οκλαχόμα“.

Εκπρόσωπος του Ναού, Lucien Greaves, εξήγησε σε δήλωσή νωρίτερα φέτος ότι το μνημείο θα χρησιμεύσει“ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων.” Πρόσθεσε ότι θα έχει επίσης ένα ορισμένο «λειτουργικό σκοπό» – ως μια καρέκλα όπου «άνθρωποι όλων των ηλικιών θα μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του Σατανά για την έμπνευση και στοχασμό».
Παρά το γεγονός ότι το άγαλμα του Baphomet προοριζόταν αρχικά να στηθεί δίπλα στο μνημείο Δέκα Εντολές στην Οκλαχόμα, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε στις αρχές του μήνα ότι το άγαλμα δεν μπορεί να μπει σε δημόσια περιουσία της κυβέρνησης καθώς δεν μπορεί να δείξει την υποστήριξη για οποιαδήποτε θρησκεία. Τα μέλη της ομάδας έχουν προγραμματιστεί να μεταφέρουν το γλυπτό στο Αρκάνσας. Τον Απρίλιο, ο Κυβερνήτης του Αρκάνσας. Asa Hutchinson, υπέγραψε ένα νομοσχέδιο καθοδηγώντας το κράτος να ανεγείρει ένα μνημείο των Δέκα Εντολών με ιδιωτική χρηματοδότηση.
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά γιατί φτάνουμε στο τέλος. Πάμε για γκραντ φινάλε!

 http://nea.allnewz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.