Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Νέοι Σκοτεινοί Αιώνες

ΚΟ: Πρόσφατα βγήκε στο φως ένα παλιό βίντεο που αποκαλύπτει σοκαριστικές πρακτικές που αφορούν στην αγαπημένη οργάνωση του Ομπάμα, την Planned Parenthood, που προσφέρει απλόχερα εκτρώσεις σε γυναίκες που δεν επιθυμούν την εγκυμοσύνη τους. «Ο Θεός να ευλογεί την Planned Parenthood», είχε δηλώσει ο Ομπάμα, για την οργάνωση με έδρα το Μπρούκλιν, που δολοφονεί περίπου 330.000 μωρά το χρόνο!.. “Εδώ και δεκαετίες, η Planned Parenthood λειτουργεί ως η πλέον εξελιγμένη φονική μηχανή στις Ηνωμένες Πολιτείες,” είχε δηλώσει ο Douglas R. Scott, Jr., πρόεδρος της Life Decisions International. 
Στο βίντεο φαίνεται μια υπάλληλος της Planned Parenthood, η Dr. Deborah Nucatola, να τρώει ανέμελα τη σαλάτα της και να αναφέρεται στις πωλήσεις οργάνων των εμβρύων που συλλέγονται μετά τις εκτρώσεις των γυναικών. Σχολιάζει μάλιστα και ποια όργανα έχουν μεγαλύτερη “πέραση” στην αγορά, δηλώνοντας ότι δεν έχει ιδέα τι τα κάνουν όλα αυτά.
Άρθρο του Patrick J. Buchanan (Πάτρικ Μπιουκάναν) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
«Αν δεν υπάρχει Θεός, τότε όλα επιτρέπονται».
Η διορατικότητα του Ιβάν Καραμαζώφ μου ήρθε στο μυαλό, καθώς έβλεπα το βίντεο με την Deborah Nucatola της Planned Parenthood, να περιγράφει, ενώ έπινε κρασί και δοκίμαζε μια σαλάτα, πώς μαζεύει τα όργανα των μωρών από εκτρώσεις για να τα πουλήσει σε επιλεγμένους πελάτες.
«Χθες ήταν η πρώτη φορά ... που οι άνθρωποι ήθελαν πνεύμονες», δήλωσε η Nucatola, «Μερικοί άνθρωποι θέλουν κάτω άκρα, επίσης, το οποίο, είναι απλό....»
«Θα έλεγα ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν συκώτι... Ήμασταν πολύ καλοί στο να παίρνουμε την καρδιά, τους πνεύμονες, το ήπαρ, διότι το γνωρίζουμε αυτό, γι’ αυτό δεν θα σπάσω αυτό το μέρος, θα σπάσω βασικά πιο κάτω, θα σπάσω παραπάνω, και θα δω αν μπορώ να τα πάρω όλα ανέπαφα».
Η Nucatola περιγράφει πώς ένα αγέννητο μωρό θα πρέπει να θανατωθεί και να τεμαχιστεί για να διατηρηθούν τα πιο πολύτιμα όργανά του για να πουληθούν από τους χασάπηδες.
Καλώς ήρθατε στην χώρα του Θεού, εν έτει 2015.
Η εικόνα της ‘Planned Parenthood’ - μια «προοδευτικής» οργάνωσης που παρέχει δωρεάν ελέγχους γεννήσεων για τις γυναίκες που επιδιώκουν να κανονίσουν τις εγκυμοσύνες τους όπως σχεδιάζουν τις οικογένειές τους - δεν θα επιβιώσει εύκολα μετά από αυτό το βίντεο.
Η Nucatola ακούγεται σαν να διαβάζει από μια ταινία για μια κλινική της δεκαετίας του 1940 στη ναζιστική Γερμανία αφιερωμένη στην διάθεση των «άχρηστων παράσιτων» στο Τρίτο Ράιχ.
Παρακολουθώντας αυτές τις ταινίες, ένα όνομα έρχεται στο μυαλό: Mengele.
Οι υπερασπιστές της Planned Parenthood υποστηρίζουν ότι αυτοί που  μαγνητοσκόπησαν την Nucatola το έκαναν κρυφά, και παρουσιάστηκαν οι ίδιοι ως αγοραστές από μια εταιρεία ανθρώπινων βιολογικών προϊόντων. Επιπλέον, το βίντεο απατηλά άλλαξε και οι γυναίκες που υποβάλλονταν σε αμβλώσεις είχαν συμφωνήσει να δωρίσουν τα όργανα των νεκρών εμβρύων τους για βιοϊατρική έρευνα.
Ίσως. Αλλά ακόμη και αν όλα αυτά είναι αλήθεια, το βίντεο έχει φέρει το κίνημα για τα «δικαιώματα υπέρ των αμβλώσεων» στην Αμερική σε αμυντική στάση και έχει φέρει εκκλήσεις για πλήρη διακοπή από το Κογκρέσου της χρηματοδότησης της Planned Parenthood, η οποία λαμβάνει 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τους αμερικάνους φορολογούμενους.
Ας αφήσουμε στην άκρη τη νομιμότητα των όσων περιγράφει η Nucatola. Θέλουν οι Αμερικανοί εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια να παρέχονται σε μια οργάνωση που κάνει συγκομιδή και πώληση μερών του σώματος μωρών από έκτρωση ως δυνητικά επικερδές επιχειρηματικό πάρεργο; Μήπως οι Αμερικανοί θέλουν να συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με μια οργάνωση με την ηθική νοοτροπία που παρουσιάζεται από την Nucatola;
Το ότι οι Αμερικανοί έχουν μείνει άφωνοι από το βίντεο είναι αναμφισβήτητο. Οι άνθρωποι δεν προσποιούνται ότι έχουν ηθική. Πράγματι, Δημοκρατικοί υπέρ των «δικαιώματος των αμβλώσεων» κρύβονται, επειδή δικαίως αισθάνονται ότι η αηδία που νιώθει ο κόσμος είναι ευρέως διαδεδομένη και γνήσια.
Ωστόσο, υπάρχουν ερωτήματα που τίθενται με αυτά που αποκαλύπτει αυτό το βίντεο που ισχύουν για όλους μας.
Πόσο πραγματικά είμαστε στο σκοτάδι; Αγνοούμε ότι 55 εκατομμύρια αγέννητα έχουν σκοτωθεί από την ισχύ της απόφασης Roe (η απόφαση που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ, το 1973), πολλά από αυτά με μεθόδους σύνθλιψης, όπως περιγράφει η Nucatola;
Αγνοεί το κίνημα «Black Lives Matter» (για την αστυνομική βία κατά των μαύρων) ότι το ποσοστό εκτέλεσης των μωρών στη μήτρα είναι υψηλότερο μεταξύ των αφρο-αμερικανίδων γυναικών; Οι πολλοί μαύροι άνδρες ή αγόρια που σκοτώνονται σε συγκρούσεις με αστυνομικούς κάθε χρόνο, δεν είναι το ένα δέκατο του 1 τοις εκατό των μαύρων μωρών που σκοτώνονται σε εκτρώσεις στις ΗΠΑ;
Στην φώτο η γνωστή και «βραβευμένη» από τον Ομπάμα ακτιβίστρια υπέρ των εκτρώσεων εβραϊκής καταγωγής και πράκτορας της CIA Gloria Steinem, στην διαφήμιση της Planned Parenthood.
Μήπως πιστεύουμε ότι αυτές οι εκτρώσεις ήταν σχεδόν όλες ανώδυνες, όπως συμβαίνει με κάποια άρρωστα κατοικίδια που σκοτώνονται με ευθανασία; Μήπως δεν γνωρίζουμε ότι η έκτρωση διαπερνά το μωρό στην μήτρα, ή το σκίζει σε κομμάτια καθώς βγαίνει; Και όσο πιο αναπτυγμένο είναι το μωρό, τόσο μεγαλύτερος είναι ο πόνος και η οδύνη και πιο αιματηρός ο αναπόφευκτος θάνατος;
Αλλά αν κάποιος πιστεύει ότι ένα αγέννητο μωρό δεν είναι ένα ανθρώπινο ον, δεν είναι μια ανθρώπινη ζωή, γιατί έχει ενστάσεις να πωλούνται τα μέρη του σώματός του;
Οι ρακοσυλλέκτες και αυτοί που ψάχνουν στα σκουπίδια βρίσκουν κάτι χρήσιμο να μαζέψουν. Οι συλλέκτες απορριμμάτων μετάλλων βρίσκουν κάποιους που θέλουν να τα αγοράσουν. Διατήρηση το λένε. Γιατί πιστεύουμε ότι αυτοί που κάνουν τις αμβλώσεις, οι οποίοι θεωρούν έμβρυα ως ανθρώπινο ιστό, όχι ανθρώπινα όντα, κάνουν κάτι διαφορετικό;
Γνωρίζουμε και εξυμνούμε τα μέλη των οικογενειών των θυμάτων σε τροχαία ατυχήματα αυτοκινήτων οι οποίοι εθελοντικά τα δίνουν τα όργανα των αγαπημένων τους για να σώσουν ή να παρατείνουν τις ζωές άλλων.
Αυτό που κάνει αυτό το βίντεο τόσο διαφορετικό, τόσο άθλιο, είναι ότι, σε κάποιο βαθμό, υπάρχει η αίσθηση σε όλους μας, που καμία ιδεολογική κατήχηση δεν μπορεί να καταστείλει πλήρως, ότι, ηθικά, κάτι τρομερό συμβαίνει εδώ.
Ακούγοντας αυτή την γυναίκα της Planned Parenthood να μιλάει αδιάφορα για καρδιές, συκώτια, πνεύμονες και κάτω άκρα, γνωρίζουμε κάτι άλλο. Ενώ οι γυναίκες που υποβάλλονται σε αμβλώσεις στην Planned Parenthood μπορεί να έχουν συμφωνήσει για τα μέρη του σώματος, στα σφαγμένα παιδιά δεν τους δόθηκε λόγος να αποφασίσουν να γίνουν κομμάτια και τα όργανά τους να διατίθενται προς πώληση σε ένα εργαστήριο που ήταν η υψηλότερη προσφορά.
Μιλώντας μετά την πτώση της Γαλλίας, κατά την έναρξη της Μάχης της Βρετανίας, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ είπε, "Αλλά αν αποτύχουμε, τότε ολόκληρος ο κόσμος ... συμπεριλαμβανομένων όλων που γνωρίζουμε και νοιαζόμαστε, θα βυθιστεί στην άβυσσο μιας νέας Σκοτεινής Εποχής που θα γίνεται πιο σκοτεινή, και ίσως πιο παρατεταμένη, από τα φώτα της διεστραμμένης επιστήμης".*
Αυτές οι φράσεις, «διεστραμμένη επιστήμη», και «μια νέα Σκοτεινή Εποχή», (ή Νέοι Σκοτεινοί Αιώνες) μήπως δεν περιγράφουν αρκετά το μέλλον μας αν οι απόψεις και οι αξίες της Planned Parenthood της Nucatola είναι το μέλλον της Αμερικής και του λαού της;
ΚΟ: Για την Margaret Sanger (1879 – 1966) την γυναίκα που προώθησε την ευγονική στις Ηνωμένες Πολιτείες και ίδρυσε την οργάνωση που εξελίχθηκε στη σημερινή «Planned Parenthood», η οποία έλεγε ότι είναι «πράξη ελέους» να σκοτώσεις βρέφη», διάβασε το αποκαλυπτικό: «Ούτε Θεοί, ούτε αφέντες» (ούτε «περιττά» μωρά)
Σχόλιο ΚΟ: Δεν απέτυχαν, αλλά ολόκληρος ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένων όλων που γνωρίζουμε και νοιαζόμαστε, ήδη βυθίζεται στην άβυσσο μιας νέας Σκοτεινής Εποχής…

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.