Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Περγάμου προς Πάπα: "Ο τρόπος που η Αγιότητά σας εφαρμόζει την εκκλησιαστική υπεροχή προσφέρει ελπίδα για επίτευξη συμφωνίας"

σημ. ιστολογιου μας: βαζουμε το κειμενο αυτουσιο για να καταλαβετε την πληρη υποδουλωση του πατριαρχειου στο βατικανο , ενα κειμενο που το μονο που μπορει να προκαλεσει σε εναν Ορθοδοξο ειναι αηδια !!!

Aντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου βρέθηκε στο Βατικανό το Σάββατο για να σηματοδοτήσει την επισημότητα του εορτασμού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Στο μήνυμά του, ο Πάπας υπενθύμισε το προσκύνημα που μοιράστηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στους Αγίους Τόπους τον περασμένο μήνα και την κοινή τους προσευχή στο Βατικανό με τους προέδρους του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.
«Ο Κύριος μας έδωσε αυτές τις ευκαιρίες της αδελφικής συνάντησης, όπου ήμασταν σε θέση να εκφράσουμε την αγάπη που μας ενώνει εν Χριστώ, και να ανανεώσουμε την αμοιβαία επιθυμία μας να περπατήσουμε μαζί στην πορεία προς την πλήρη ενότητα", είπε ο Πάπας. 
"Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή η ενότητα είναι ένα δώρο από τον Θεό, ένα δώρο που ακόμα και τώρα ο Ύψιστος μας χαρίζει όταν με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ο ένας τον άλλο με τα μάτια της πίστης και να δούμε τον εαυτό μας όπως πραγματικά είναι στο σχέδιο του Θεού, σύμφωνα με τα σχέδια της αιώνιας διαθήκης του, και όχι αυτά που έχουν γίνει, ως αποτέλεσμα των ιστορικών συνεπειών των αμαρτιών μας", είπε.
"Αν όλοι μας μπορέσουμε να μάθουμε,  όπως έχει ζητηθεί από το Άγιο Πνεύμα, να βλέπουμε ο ένας τον άλλο εν Κυρίω", συνέχισε, "η πορεία μας θα είναι ακόμα πιο ευθεία και η συνεργασία μας ακόμη πιο εύκολη σε πολλούς τομείς της καθημερινής ζωής, η οποία ευτυχώς ήδη μας έχει ενώσει "
Στο χαιρετσιμό του προς τον Πάπα, ο Μητροπολίτης Ιωάννης Ζηζιουλας της Περγάμου, ο οποίος ηγήθηκε της αντιπροσωπείας, εξέφρασε την "πλήρη δέσμευση ... για την προώθηση του θεολογικού διαλόγου μεταξύ των δύο Εκκλησιών, ο οποίος συνεχίζεται με πνεύμα αγάπης, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού."
Επεσήμανε ότι η Μικτής Διεθνούς Επιτροπής Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ της Καθολικής Εκκλησίας και της Ορθόδοξης Εκκλησίας αναμένεται να συνεδριάσει τον Σεπτέμβριο για να συνεχιστούν οι συζητήσεις σχετικά με το πρωτείο(υπεροχή) στην Εκκλησία.

Φόβοι για παγκόσμιο κραχ μετά το "μίνι-κραχ" της Deutsche Bank στο ταμπλό!

Ελάχιστοι στην Ελλάδα έχουν αντιληφθεί τη μεγάλη πτώση που καταγράφει τους τελευταίους μήνες η μετοχή της Deutsche Bank κόντρα στα ρεκόρ του DAX και της Νέας Υόρκης όπου είναι διαπραγματεύσιμες οι μετοχές της.


Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα και ένας από τους ισχυρότερους παίκτες του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος έχει χάσει πάνω από το 25% της αξίας της το τελευταίο 6μηνο και πάνω από 36% συγκριτικά με τα υψηλά των 40 ευρώ όπου είχε φτάσει να διαπραγματεύεται τον Ιανουάριο του 2014. Η τιμή της γράφει χθες και σήμερα νέα χαμηλά 52 εβδομάδων στα 25,60-25,80 ευρώ, έχοντας ξεκινήσει την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας με αρνητικό πρόσημο.

Όπως συνέβη και με τις ελληνικές τράπεζες, ο λόγος της σημαντικής υποχώρησης της μετοχής σχετίζεται με την νέα αύξηση κεφαλαίου των 8,5 δισ. ευρώ που ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο της κεφαλαιακής ενίσχυσης του γερμανικού τραπεζικού ομίλου. Το σημαντικό discount με το οποίο διατέθηκαν 59,9 εκατ. μετοχές αξίας 1,75 δισ. ευρώ υπέρ της Paramount Holdings του Κατάρ (σ.σ είναι βασικός μέτοχος και στην Alpha Bank) κατά την ιδιωτική τοποθέτηση του περασμένου Μαρτίου ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για τις ρευστοποιήσεις που ακολούθησαν και οδήγησαν τη μετοχή μέχρι τα επίπεδα των 25-26 ευρώ. Ο δεύτερος κύκλος της άντλησης πρόσθετων κεφαλαίων 6,7 δισ. ευρώ ολοκληρώθηκε προχθές με τη διάθεση 229,8 εκατ. νέων μετοχών στο επενδυτικό κοινό προς 22,50 ευρώ ανά μετοχή. Η κεφαλαιοποίησή της διαμορφώνεται πλέον στα 37 δισ. ευρώ.

ΕΚΘΕΣΗ CASPIAN: Τα εμφυτεύματα μικροτσίπ που γίνονται στα ζώα προκαλούν καρκίνο!


ΕΚΘΕΣΗ CASPIAN: 
Τα εμφυτεύματα μικροτσίπ που γίνονται στα ζώα
προκαλούν καρκίνο!

Εδώ και μία πενταετία η Οργάνωση Κατανωλωτών CASPIAN στην Αμερική έχει
προειδοποιήσει για τους άμεσους κινδύνους που εγκυμονούν για την υγεία τα εμφυτεύματα μικροτσίπ, και για τα οποία έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά ότι προκαλούν σε σημαντικό ποσοστό καρκίνο σε ζώα στα οποία έχει γίνει η υποδόρια τοποθέτηση. Η CASPIAN είναι η Οργάνωση Καταναλωτών Εναντίον της Εισβολής στην ιδιωτικότητα και στην Επιτήρηση (Consumers Against Supermarket Privacy Invasion and Numbering). Αποτελεί μία καταναλωτική ομάδα η οποία αντιμάχεται τα σχέδια και προγράμματα καταναλωτικής παρακολούθησης από το 1999 και της ανεύθυνης χρήσης των εμφυτευμάτων μικροτσίπ από το 2002. Αριθμεί χιλιάδες μέλη σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α και σε 30 χώρες ανά τον κόσμο, και επιδιώκει την εκπαίδευση των καταναλωτών σχετικά με τις στρατηγικές μάρκετινγκ οι οποίες εισβάλλουν στην ιδιωτική ζωή των καταναλωτών.
http://2.bp.blogspot.com/-TKfN7_cXfEc/Uuze9eRkRfI/AAAAAAACVv8/5dQDrUvgT90/s1600/ypoxreotiko-to-chip-sta-katoikidia-tsouxtera-prostima-gia-tous-idioktites.png

Το επιστημονικό σύγγραμα σχετικά με ‘Τους Καρκίνους Που Προκαλούν τα
Μικροτσίπ σε Εργαστηριακά Τρωκτικά και Σκύλους: Ανασκόπηση Βιβλιογραφίας

H ATZENTA 21 ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΕΥΡΩΠΗΣ


Όσοι αμφιβάλλουν ακόμη για την ύπαρξη και την εφαρμογή της ατζέντας απομείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, θα πρέπει να διαβάσουν οπωσδήποτε τα ντοκουμέντα που ακολουθούν..
Το πρόγραμμα συνηγορίας που απορρέει από χρηματοδοτούμενο think tank της Ε.Ε., με την ονομασία Δίκτυο Οικονομίας του Ενός Πλανήτη (One Planet Economy Network (OPEN:EU) δημοσίευσε το 2011 ένα πολύ σημαντικό έγγραφο που δεν έλαβε τη δέουσα προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης...
Το συγκεκριμένο έγγραφο έχει τίτλο Σενάρια για την επίτευξη τηςΟικολογικής Οικονομίας του Πλανήτη στην Ευρώπη και αποτελείται από αρκετά σενάρια ή ''μονοπάτια'' τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσει η Ε.Ε. για να επιτύχει το συγκεκριμένο μοντέλο ''οικολογικής οικονομίας''.
Ας δώσουμε λίγο έμφαση στον όρο 'σενάρια' καθώς αποποιείται τον άμεσο ρόλο της επιρροής του εγγράφου με την πρόφαση της υποθετικής και θεωρητικής οπτικής των πραγμάτων.

Αυτοί οι προδότες της Πίστεως!!!

Φωτογραφία του χρήστη Δημήτρης Αντωνάκης.
Αυτοί οι προδότες της Πίστεως, που κατά καιρούς δωρίζουν κοράνια, με ποιά ντροπή εόρτασαν σήμερα τη μνήμη των Αγίων Νεομαρτύρων, οι οποίοι έδωσαν το αίμα τους "ἐπειδή ἀρνήθηκαν νά ἀσπασθοῦν τόν Ἰσλαμισμό, Μωαμεθανισμό, Μουσουλμανισμό";
Για παράδειγμα, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος,ο χειρότερος "Ορθόδοξος" Πατριάρχης (μέχρι τον επόμενο), που όταν δώρισε το κοράνι, το αποκάλεσε ''ιερό''...
Αντί δικής μου απαντήσεως,παραθέτω την απάντηση που έδωσε ένας από τους νεομάρτυρες, ο Άγιος Ιωσήφ ο Νέος (4/2/1686),ενώπιον του Τούρκου "δικαστή".
Φωτογραφία του χρήστη Δημήτρης Αντωνάκης.
"...μόλις τον είδε ο δικαστής, λέει στον Μάρτυρα: «Έλα, άνθρωπέ μου, να γίνεις Μουσουλμάνος, να βγεις από την ψεύτικη πίστη και να έλθεις στην αληθινή, και να σε έχω κοντά μου, να γίνεις μεγάλος άρχοντας».
Αφού τα άκουσε αυτά ο Μάρτυρας, απάντησε με πολύ θάρρος και είπε: «Σιγά την πίστη που έχετε και παρακινείτε και άλλους να πιστέψουν! Τι τρισάθλιοι και κακορίζικοι που είστε! Και πού την βρήκατε εσείς την πίστη και την κάνατε και αληθινή; εσείς ταλαίπωροι, ούτε τη νηστεία σας δεν ξέρετε πότε είναι, ούτε το μπαϊράμι σας. Μόνο περιμένετε να δείτε το φεγγάρι για να αρχίσετε τη νηστεία σας, ή καλύτερα να πω την πολυφαγία σας. Που κάθεστε όλη τη νύχτα και τρώτε ώσπου να φέξει. Και τότε πέφτετε και κοιμάστε όλη τη μέρα, σαν νεκροί στον τάφο, κι αν ξυπνήσετε, κοιτάζετε τον ήλιο πότε να βασιλέψει, για να ορμήσετε και πάλι στο φαΐ . έπειτα παραφυλάτε πάλι πότε θα δείτε το φεγγάρι για να κάνετε το μπαϊράμι σας. Κι αν τύχει συννεφιά, το κάνετε άλλοι πιο μπροστά κι άλλοι πιο μετά και σας περιπαίζουν όλα τα έθνη και γελούν μαζί σας.
Αυτή είναι η πίστη σας και μου λέτε να πιστέψω σε αυτήν; Και πώς να μιλήσω για τα άλλα, τα ψεύτικα και βρωμερά θρησκεύματά σας; Τα οποία είναι ότι ο Θεός σας τρώει και πίνει, και πως εσείς έχετε να απολαύσετε στον κατασκευασμένο από σας παράδεισο, φαγητά και ποτά και περισσότερες ασέλγειες, από όσες κάνετε εδώ»."
Φωτογραφία του χρήστη Δημήτρης Αντωνάκης.
Φώτο 1,2,3: Ο "Μητροπολίτης" Κομοτηνής, ο "Πατριάρχης" Βαρθολομαίος και ο "Πατριάρχης" Θεόφιλος δωρίζουν Κοράνια
Φώτο 4: Ο Άγιος Νεομάρτυρας Ιωσήφ ο Νέος

Έκτακτη είδηση… οι ισλαμιστές ISIS ελέγχουν νερό και ενέργεια. Ο πόλεμος για το νερό ξεκίνησε.


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων
Mid East is sizzling: Armed US drones over Baghdad, Saudi, Jordanian tanks deploy
DEBKAfile Exclusive Analysis Jun 28, 2014, 8:23 PM (IDT)
Η φωτογραφία τα λέει όλα όσον αφορά τη δυναμική των ισλαμιστών και τον ευρύτερο σχεδιασμό που υπάρχει για όλη την περιοχή.
Επίσης αναφέρει το παραπάνω link ότι οι ισλαμιστές πήρανε  την πόλη Haditha που ελέγχει το φράγμα του Ευφράτη και ρυθμίζει την υδροδότηση της Βαγδάτης. Μετά την κατάληψη και των διυλιστηρίων από τους φανατικούς ισλαμιστές το Ιράκ ουσιαστικά διαλύεται. Για αυτό τον λόγο  οι ΗΠΑ βάλανε από χθές drones  οπλισμένα να περιπολούν. Το ποιόν υποστηρίζουν ¨ο Θεός και η ψυχή τους¨;;

ISIS fighters have been battered the town of Haditha on and off for some days.
Its dam is the key to the water supply of most of Iraq, including Baghdad. With its capture, Al Qaeda’s affiliates will have gained control of northern Iraq’s oil refineries and pipeline networks.
Mid East is sizzling: Armed US drones over Baghdad, Saudi, Jordanian tanks deploy
DEBKAfile Exclusive Analysis Jun 28, 2014, 8:23 PM (IDT)
Armed US drones went into operation this weekend to defend its Baghdad embassy and Iraqi strategic facilities. Iran and Hizballah are braced for the oncoming Islamist suicide bombing assault on Beirut. Jordan and Saudi Arabia have deployed tank divisions on their borders against ISIS encroachments. Their next-door neighbor, Israel is nursing the blow to its prestige from the failure of its massive, all-out military-intelligence operation to rescue three kidnapped teenagers after two weeks. The sights of the Islamist State of Iraq and Levant (ISIS) also include “Palestine.”
http://www.debka.com/article/24042/Mid-East-is-sizzling-Armed-US-drones-over-Baghdad-Saudi-Jordanian-tanks-deploy
Τα πράγματα ολοένα περιπλέκονται και κλιμακώνονται.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Η πνευματική πατρότης υπό το φως της ορθοδόξου παραδόσεως

Υπακοή είναι η τελείωση της οδού της ταπεινώσεως κατά την εικόνα της ζωής της Αγίας Τριάδος: θυσιάζουμε την ανεξαρτησία μας παραδίδοντας την ψυχή μας στα χέρια κάποιου, που επωμίζεται την ευθύνη για τη σωτηρία μας. 
Τέτοια ταπείνωση δεν θα βραδύνει να φέρει τη βαθειά καρδιά στην επιφάνεια. 
Αν όμως ο μοναχός δεν καταθέτει την υπακοή του και ζει αυτόνομα –και αυτό είναι παγίδα, στην οποία εύκολα μπορεί να πέσει, ιδίως όταν δεν προκαλεί κανένα σκάνδαλο και περνά απαρατήρητος– η βαθειά καρδιά του δεν θα αναδυθεί ποτέ. 
Όταν όμως εξαρτούμε τη ζωή μας όχι από τη δική μας θέληση αλλά από το θέλημα του Θεού, που εκφράζει εκείνος στον οποίο έχουμε εμπιστευθεί την ύπαρξή μας και που «αγρυπνά για την ψυχή μας» (Εβρ. 13,17), τότε γινόμαστε ως πρόβατα που οδηγούνται στη σφαγή.

Παραδίδουμε τη ζωή μας, το θέλημά μας, μιμούμενοι το παράδειγμα Εκείνου που ως αμνός άμωμος, άφωνος, χωρίς να ανοίξει το στόμα Του, οδηγήθηκε στη σφαγή (Ησ. 53,7). Αν, από την άλλη πλευρά, εμμένουμε προσκολλημένοι στην ανεξαρτησία μας, κάποια ύπουλη ματαιοδοξία, κάποια κρυφή υπερηφάνεια υποκρύπτεται μέσα μας φράσσοντας την οδό προς την αληθινή γνώση της καρδιάς μας. Κανένας δεν θα μπορέσει ποτέ να εντοπίσει τη βαθειά καρδιά του, όσο εμφωλεύει μέσα του η αυταρέσκεια. Με τον όρο ανακάλυψη της βαθειάς καρδιάς εννοούμε τη στιγμή που ολόκληρη η ύπαρξη του ανθρώπου γίνεται καρδιά. Πρόκειται για ένα μεγάλο μυστήριο που ανήκει στο χώρο του Πνεύματος. 
Ένας άνθρωπος μπορεί ενδεχομένως να κλαίει καθημερινά για πολλά χρόνια, χωρίς να γνωρίζει τη βαθειά καρδιά του. 
Η εύρεσή της είναι δώρο του Αγίου Πνεύματος. Και όταν χορηγείται το χάρισμα αυτό, όλα μετουσιώνονται· ο άνθρωπος αναγεννάται και διαβαίνει από τον θάνατο στη ζωή (Ιωάν. 5,24). 

Κύριε Ιησού Χριστε Υιε του Θεού δι ευχών του Αγίου Πατρός ημών χάρισον μοι Πνεύμα Υπακοης και Συνεσεως. Αμήν!Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ


1. Η σημασία τού θεσμού

Κάθε άνθρωπος έxει τον κατά σάρκα πατέρα του. εκείνον στον οποίο οφείλει την έλευσή του στη ζωή. Ο χριστιανός όμως εκτός από το φυσικό πατέρα του έχει και πνευματικό πατέρα. Αυτόν που τον αναγέννησε πνευματικά, που τον εισήγαγε στην εν Χριστώ ζωή και που τον κατευθύνει στο δρόμο της σωτηρίας. Η φυσική γέννηση μας φέρνει στη ζωή. Μας εντάσσει στην ανθρώπινη κοινότητα. Και η εν Χριστώ αναγέννησή μας - μια αλλιώτικη γέννα - μας εισάγει στην κοινωνία της Εκκλησίας και μας χαρίζει τη δυνατότητα νά ζήσουμε τη ζωή του Χριστού.

Στήν πρώτη Εκκλησία, όπου οι πιστοί -στην πλειονότητά τους σχεδόν- λάμβαναν το βάπτισμα σέ ώριμη ηλικία, πνευματικός πατέρας γιά κάποιον χριστιανό ήταν ο εκκλησιαστικός ποιμήν εκείνος που τον κατηχούσε, του παρείχε το βάπτισμα και στη συνέχεια τον χειραγωγούσε στ ηv εν Χριστώ ζωή. Σήμερα, πού όλοι σχεδόν λαμβάνουμε το βάπτισμα σε νηπιακή ηλικία, πνευματικός πατέρας ενός xριστιανού συxνά δεν είναι ο ιερεύς που τον βάπτισε, αλλά εκείνος που σε κάποια στιγμή της ζωής του τον οδήγησε στην ενσυνείδητη πίστη και τον κατευθύνει στη συνεπή χριστιανική ζωή.

Το παράδειγμα του αποστόλου Παύλου μας επιτρέπει να δούμε το μυστήριο της πνευματικής πατρότητας σε όλη του την πνευματική ομορφιά. Ο Παύλος είναι ο πνευματικός πατέρας τών χριστιανών τής Κορίνθου, όπως καί πολλών άλλων πόλεων.

Απευθυνόμενος προς τους χριστιανούς της Κορίνθου, γράφει: «Ουκ εντρέπων υμάς γράφω ταύτα, αλλ' ως τέκνα μου αγαπητά νουθετώ. Εάν γαρ μυρίους παιδαγωγούς έxητε εν Xριστώ, αλλ' ου πολλούς πατέρας. εν γαρ Xριστώ Ιησού διά του ευαγγελίου εγώ υμάς εγέννησα» (Α' Κορ. 4, 14).

Ο Παύλος, λοιπόν, για τους χριστιανούς της Κορίνθου δεν ήταν απλώς ο παιδαγωγός και ο δάσκαλος εν Xριστώ, αλλά ο πατέρας. Αυτός που τους είxε αναγεννήσει πνευματικά. Αυτός που τους είxε εισαγάγει στην oικογένεια των λυτρωμένων. Η αποστολική του καρδιά φλεγόταν από την αγάπη για τα πνευματικά του παιδιά. Και αυτή η εν Xριστώ πατρική αγάπη αποτελούσε τήν κινητήρια δύναμη των αποστολικών φροντίδων του. ΄Ηθελε να τους μεταδώσει όxι μόνο το Ευαγγέλιο αλλά και την ψυxή του (Α' Θεσσ. 2, 8). Αγωνιζόταν με πόνο να μορφώσει μέσα τους το Xριστό (Γαλ. 4, 19). Δεν σταματούσε να νουθετεί «ένα έκαστον» και «μετά δακρύων», επιδιώκοντας την πνευματική τους οικοδομή και τη σταθεροποίησή τους στην εν Xριστώ ζωή (Πράξ. 20, 31. Εφ. 4,12-16).

Η παύλεια αυτή αντίληψη για το περιεxόμενο και τη σημασία της πνευματικής πατρότητας διαπερνά ολόκληρη την ορθόδοξη πνευματική παράδοση. Ο άγιος Συμεών ο Νέος Θεολόγος, ένας από τους πλέον γνησίους φορείς της, στον οποίο θα αναφερθούμε συxνά, γράφει σε ένα πνευματικό του τέκνο:

Συνελάβομεν σε διά διδασκαλίας, ωδινήσαμεν διά μετανοίας, απετέκομεν δέ σε δι' υπομονής πολλής και οδυνών και πόνων σφοδρών και καθημερινών δακρύων» (Επιστ. 3, 1-3). Καθώς παρατηρούμε, η πνευματική γέννηση παραλληλίζεται προς τη φυσική γέννηση και όπως η δεύτερη έτσι και η πρώτη περιλαμβάνει τρία στάδια: τη σύλληψη, την κυοφορία και τον τοκετό.

Στήν καλύτερη κατανόηση του ρόλου του πνευματικού πατέρα μας βοηθούν και δύο άλλες εικόνες που συναντούμε συxνά στα κείμενα των αγίων Πατέρων μας. H πρώτη είναι αυτή της αναβάσεως σ' ένα δύσβατο ψηλό βουνό. Αυτός που για πρώτη φορά επιxειρεί να αναρριxηθεί, xρειάζεται να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. πρέπει να έχει μαζί του ως συνοδίτη καί οδηγό κάποιον που να έχει ξανανεβεί και να γνωρίζει το δρόμο. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του πνευματικού πατέρα. συνοδίτης και οδηγός στην πνευματική μας πορεία, στην εν Χριστώ ζωή μας. Η δεύτερη εικόνα είναι από τον χώρο της φυσικής ασκήσεως του σώματος, από τον χώρο του αθλητισμού. ΄Ολοι όσοι αθλούνται σε οποιοδήποτε άθλημα έχουν ανάγκη από έναν έμπειρο οδηγό, τον προπονητή, που τους εισάγει στα μυστικά του αθλήματος και τους κατευθύνει με πολλή φροντίδα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Ανάλογη είναι και η αποστολή του πνευματικού πατέρα: Γνώστης ο ίδιος εκ πείρας της εν Χριστώ ζωής αναλαμβάνει να μυήσει εν Χριστώ  τα πνευματικά του παιδιά.

Ο ζυγός του Σωτήρος είναι απαλός και το φορτίο ελαφρόΚαι πως, λέει, είναι ελαφρό όταν διδάσκει, «αν κάποιος δεν απαρνιέται τον πατέρα του και τη μάνα του» (Λουκ. 14, 16) και «όποιος δεν παίρνει το σταυρό του και δεν με ακολουθεί, δεν είναι άξιος για μαθητής μου» (Ματθ. 10, 38) και «όποιος δεν απαρνηθεί όλα τα υπάρχοντα, δεν μπορεί να είναι μαθητής μου» (Λουκ. 14, 33) και όταν προστάζει να θυσιάζουμε και την ίδια τη ζωή μας;

Ας σε διδάξει ο απόστολος Παύλος όταν λέει «ότι ασκεί προσωρινά μια ελαφριά πίεση πάνω μας, μας προετοιμάζει για ολοένα και μεγαλύτερο πλούτο αιώνιας δόξας» (Β’ Κορ. 4, 17).

Και αλλού «αυτά που τώρα υποφέρουμε δεν ισοσταθμίζουν τη δόξα που μας επιφυλάσσει ο Θεός στο μέλλον» (Ρωμ. 8, 18)

Αγίου Αθανασίου του Μέγα
Ερμηνεία εις το κατά Ματθαίον

Ο ευλαβής ιερέας, ο έμπορος και ο Μέγας Βασίλειος
Κάποιος ευλαβής Ιερεύς, σύγχρονος του Μ. Βασιλείου, λόγω κάποιων περιστάσεων μπήκε σε χρέη και τα χρέη αυτά συν τω χρόνο αυξήθηκαν και οι πιστωτές τον ενοχλούν για τον χρέος του.Αυτό τον ανάγκασε να στραφεί και να ζητήσει βοήθεια σε κάποιον κοντινό και γνωστό του έμπορο, ό όποιος, εισακούοντας τον αίτημά του, του έδωσε 500 χρυσά νομίσματα με τα όποια ό ιερεύς ξεπλήρωσε τον χρέος του. Προς ικανοποίηση του έμπορου ό ιερεύς του υποσχέθηκε να μνημονεύει τον όνομά του και τον όνομα των συγγενών του υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως στην Προσκομιδή για όλη του τη ζωή.
Ό έμπορος υπολόγιζε ότι ό ιερεύς θα ζούσε πολλά χρόνια και θα προσευχόταν γι” αυτόν και τους συγγενείς του σε κάθε Λειτουργία και μ” αυτόν θα τον ικανοποιούσε για τα χρήματα πού του είχε δώσει.
Ό ιερεύς κατάφερε να τελέσει μόνο μία Λειτουργία στην οποία μνημόνευσε τον ευεργέτη του και τούς συγγενείς του. Σύντομα μετά απ” αυτόν αρρώστησε και ύστερα από μια μακρά ασθένεια πέθανε. Ό έμπορος, μαθαίνοντας τον τέλος του Ιερέως, παρά πολύ λυπήθηκε και θλιβόταν για την απώλεια των χρημάτων του, αφού μόνο μια λειτουργία τελέσθηκε από τον ιερέα, πράγμα πού δεν τον περίμενε. Εκείνος υπολόγιζε στην μακροχρόνια ζωή του ιερέως και γι” αυτόν του έδωσε τα 500 νομίσματα. Άρχισε λοιπόν να ενοχλεί την πρεσβυτέρα του κομισθέντος, για να του επιστρέψει τα χρήματα, κρατώντας τα χρήματα μόνο για μία Λειτουργία.

Επιτακτική η ανάγκη αλλαγών στην εκπαίδευση μουσουλμανόπαιδων στη Θράκη

Υπόμνημα πανεπιστημιακών και άλλων εκπαιδευτικών για την αφύπνιση της ελληνικής πολιτείας, ώστε να πάρει άμεσα εκπαιδευτικά μέτρα που θα ενισχύσουν την ελληνομάθεια των μουσουλμανοπαίδων στη Θράκη

Γράφει ο Μακεδών

Με αυτόν τίτλο εστάλη Υπόμνημα προς τον Πρόεδρο, Πρωθυπουργό και όλους τους αρμόδιους φορείς και πολιτικούς, υπογραφόμενο από μεγάλο αριθμό Πανεπιστημιακών και εκπαιδευτικών Μ.Ε. Είναι προφανές, ότι με αυτό επιχειρείται να αφυπνισθεί η ελληνική πολιτεία, ώστε να πάρει άμεσα εκπαιδευτικά μέτρα που θα ενισχύσουν την ελληνομάθεια των μουσουλμανοπαίδων μέσα από τη δημόσια εκπαίδευση, απομακρυσμένων από την επιρροή του τουρκικού Προξενείου.

Μεταξύ των μέτρων που προτείνονται είναι η ενίσχυση της προσχολικής αγωγής, η παράλληλη λειτουργία διαπολιτισμικών και μειονοτικών σχολείων, η επέκταση του θεσμού των ιεροδιδασκάλων και η διεύρυνση του προγράμματος του δημόσιου διαπολιτισμικού σχολείου. Μόνο έτσι μπορεί να βελτιωθεί στη Θράκη η εκπαίδευση μουσουλμάνων Ελλήνων της Θράκης και να εδραιωθεί ο σεβασμός της πολιτιστικής, θρησκευτικής και γλωσσικής τους ταυτότητας.

Το Υπόμνημα είναι πολυσέλιδο. Θα μου επιτραπεί να αλιεύσω τα χαρακτηριστικότερα σημεία του, ώστε να καταφανεί πως ο βασικός στόχος των προτάσεων είναι η παροχή σε όλους τους νέους της Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένων βεβαίως και των μουσουλμανοπαίδων, της δυνατότητας παρακολούθησης της ίδιας δημοτικής εκπαίδευσης σε δημόσια ελληνόφωνα σχολεία.

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΟΣΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ HEAVY METAL..!!!!ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ !!!

Καταπληκτικό αυτό που συνέβη στο Limburg, κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ μουσικής Pinkpop. Μερικά σύννεφα έχουν δημιουργήσει τη μορφή ενός δαίμονα! είναι μία ανατριχιαστική εμφάνιση. Οι εικόνες κάνουν το γύρω του διαδικτύου. 
Το PinkPop είναι το παλαιότερο ετήσιο φεστιβάλ στον κόσμο. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα κατά την περίοδο της Πεντηκοστής και σχετίζεται με την ροκ μουσική. Πολλά διάσημα συγκροτήματα κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, έχουν παίξει τουλάχιστον μία φορά στο μουσικό φεστιβάλ Pinkpop.
Η ετήσια έκδοση του φεστιβάλ Pinkpop πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουνίου στο Limburg, Νοτιο-Ανατολικά. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ της μουσικής Heavy Metal με τα συγκρότημα Metallica, η συναυλία είχε σταματήσει για περίπου μια ώρα λόγο μιας καταιγίδας. Οι 70 χιλιάδες άνθρωποι που ήταν παρόντες, στο συγκρότημα, είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.
Νεφώσεις δαιμονική ροκ festival2
Πολλοί από αυτούς, ωστόσο, ήταν σε θέση να δούνε ένα φάντασμα ανεξήγητο και ανατριχιαστικό. Κατά την στιγμιαία διακοπή της συναυλίας, κάποιοι γκρίζα σύννεφα, άρχισαν σιγά-σιγά να παίρνουν τη μορφή ενός γιγαντιαίου προσώπου.Το πρόσωπο ενός δαίμονα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια του λαού. Σαφώς, η εικόνα σχηματίστηκε από τα σύννεφα. Το γεγονός αυτό σίγουρα είχε μεγάλη σημασία ιδιαίτερα μετά την απελευθέρωση των φωτογραφιών των παιδιών που παρακολουθούσαν την εκδήλωση. 
Το Heavy metal συνδέεται συχνά με τον εσωτερισμό και την επίκληση του Σατανά. Αρκετά σατανικά μηνύματα  θα βρείτε σε μερικά τραγούδια. Η εμφάνιση αυτού του νέφους με τη μορφή των δαιμόνων κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας Heavy Metal έκανε τον κόσμο να ανατριχιάσει. 
http://www.stoxos.gr/2014/06/heavy-metal.html
http://anekshghta-fainomena.blogspot.gr

Ο ΔΡΟΜΟΣ

Ένας γέροντας ησυχαστής του Κοινοβιου μας λέει…

Μέσα σ’ ένα κόσμο βουτηγμένο στην ανομία, σας δείχνω το δρόμο της αρετής.
Σ’ ένα κόσμο ευκολίας, χλιδής και καλοπέρασης, σας δείχνω το δρόμοτης άσκησης.
Σ’ ένα κόσμο ψευτιάς και απάτης, σας δείχνω το δρόμο της γνησιότητας, της τιμιότητας και της αλήθειας.
Σ’ ένα κόσμο βρωμιάς και ακαθαρσίας, σας δείχνω το δρόμο της καθαρότητας.
Σ’ ένα κόσμο σκοτισμένο μέσα στ’ αμέτρητα φώτα του, σας δείχνω το φως το αληθινό.
Σ’ ένα κόσμο απιστίας και άρνησης, σας δείχνω το δρόμο της εμπειρικάς βεβαιωμένης πίστεως.
Σ’ ένα κόσμο που αρνείται τις πνευματικές αξίες, σας δείχνω στην πράξη το δρόμο της νηστείας, της αγρυπνίας και της έμπονης Προσευχής και υπακοης.
Σ’ ένα κόσμο που θεοποίησε την υλική δύναμη, σας αντιπροβάλλω τη θεία δύναμη των πνευματικών καταστάσεων, που χαρίζει στους αγωνιστές ο Χριστός.
Σ’ ένα κόσμο μίσους και εκδικητικότητας, σας δείχνω το δρόμο της αγάπης.
Σ’ ένα κόσμο που σπαράσσεται από εγωισμούς και υπερηφάνειες, σας δείχνω τον κοπιαστικό, μα χαριτωμένο δρόμο της ταπεινοφροσύνης.
Τα πόδια σας ας περπατούν μονάχα το δρόμο της αλήθειας.
Τα χέρια σας ας δείχνουν μονάχα τη στράτα της ελπίδας.
Τ’ αυτιά σας ας δέχονται μονάχα τον ύμνο της αγάπης.
Το στόμα σας ας λέει μονάχα τα λόγια της ειρήνης.

Τέλος στὰ παραμύθια...

Φωτογραφία του χρήστη Άρης Ιωάννης Νέζης.

Καλὴν ὄρεξιν νὰ ἔχουμε.... (λόγῳ τῆς ὥρας...!!!) Καλὴν δύναμιν νὰ ἔχουμε... (λόγῳ τῆς ἐποχῆς...!!!)
Καλὴν ἀντίληψιν νὰ ἔχουμε... (λόγῳ τῆς γενικοτέρας ἰσοπεδώσεως καὶ τῆς καταχνιᾶς...!!!)
Σὲ λιγότερο ἀπὸ 48 ὧρες παραδίδουμε τὴν ...«προεδρία» τοῦ εὐρωπαϊκοῦ μορφώματος....
Καὶ μετά... τέλος στὰ προσχήματα...
Ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα, ἀνᾲ πάσᾳ στιγμῇ, μπορεῖ νὰ συμβῇ τὸ ὁ,τιδήποτε. Γιὰ αὐτὸ τὸ στουρναροστουρνάριον ἔσπευσε νὰ κρυφτῇ στὴν ΤτΕ, ἐφ΄ ὅσον ἀκόμη τὸ χρειάζονται... Γιὰ αὐτὸ ἀκριβῶς ὁ ἀνασχηματισμός...
Γιὰ αὐτὸ καὶ τὸ κλείσιμο τῆς βο(υ)λῆς τους...Γιὰ αὐτὸ καὶ ἡ (σχεδόν) ἀνακοίνωσις τῶν ἐκλογῶν...Γιὰ αὐτὸ καὶ ἡ προσπάθεια φιμώσεως ΚΑΘΕ ἀντιλόγου τώρα συμβαίνει πιὸ ἔντονα ἀπὸ ποτέ...Γιὰ αὐτὸ καὶ οἱ τόσες, ἀπρόσωπες πλέον, νομολογίες, σὲ ῥυθμοὺς καὶ ταχύτητες ...ἀστραπιαῖες πλέον!!!
Ξεκινοῦν πράγματι τὰ ζόρικα...
Τί σημαίνει αὐτό;
Αὐτὸ σημαίνει πὼς ἐμεῖς ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα δὲν ἔχουμε δικαιολογίες γιὰ νὰ κρυβόμαστε πίσω ἀπὸ τὸ δάκτυλό μας. Ἡ πραγματικότης εἶναι ἐκεῖ ἔξω, σκληρή, ἀπάνθρωπη, ἀνάλγητη, ἰσοπεδωτική, φονικὴ καὶ πανέτοιμη νὰ μᾶς κατασπαράξῃ.
Τί σημαίνει αὐτό;

Σημαίνει πολὺ ἁπλᾶ πὼς ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα δὲν ὑπάρχει κάτι ἱκανὸ νὰ μᾶς προστατεύσῃ ἀπὸ τὰ ...προσχήματα!!!
Εἰσερχόμεθα ΕΠΙΣΗΜΩΣ στὴν περίοδο ἐκείνη ποὺ ἡ πορεία θὰ εἶναι καθοδική, σταθερὴ καὶ σκοτεινή. Μὰ στὸ πέρας τῆς διαδρομῆς, ὅσο ...παλαβὸ κι ἐὰν φαντάζῃ κάτι τέτοιο, ἀναμένει κάτι ποὺ ἔως τώρα ἡ Ἀνθρωπότης οὐδέποτε ὀνειρεύτηκε.
Μία πορεία ποὺ θὰ διαχωρίση τοὺς ἀμνοὺς ἀπὸ τὰ ἐρίφια... Μία πορεία ποὺ θὰ ἀποκαθηλώση τοὺς πολλοὺς στὰ μάτια τῶν πολλῶν, πολλὰ στὴν ἀντίληψιν ΟΛΩΝ μας, μὰ ἰδίως ἐμᾶς τοὺς ἰδίους στὰ μάτια μας καὶ στὸν τρόπο ποὺ ἔως τώρα ἀντιλαμβανόμασταν τὸν κόσμο μας. Ἀποκαθήλωσις; Ἴσως....
Ἄς φροντίσουμε λοιπόν, ΟΛΟΙ μας, ἰδίως αὐτοὶ ποὺ ἔχουν παιδιά, νὰ ἔχουν κάτι παραπάνω στὸ σπίτι τους. Μίαν κουβέρτα, ἕνα πακέτο μακαρόνια, ἕνα ποδήλατο.... Ἔτσι κι ἀλλοιῶς ἡ πτωχοποίησις τῆς κοινωνίας μας ὁλοκληρώνεται ἐντὸς ὁλίγου, παίρνοντας μαζύ της, στὴν πορεία γιὰ τὴν ἰσοπέδωσιν, ἀκόμη κι αὐτοὺς ποὺ ἔως τώρα μὲ κάποιον τρόπο τὰ κατάφερναν.
Ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα, δίχως νὰ μπορῷ νὰ προσδιορίσῳ ἐπακριβῶς τὴν στιγμή, κάθε ἐλπίδα δὲν ἔχει δικαιολογία ὑπάρξεως.
Ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα εἴμαστε ἐμεῖς καὶ ἡ πραγματικότης ἀντιμέτωποι.
Ἀπὸ ἐδῶ καὶ πέρα ΜΟΝΟΝ ὅσοι θέλουν, μποροῦν, ἀντέχουν νὰ ἀγωνιστοῦν, γιὰ νὰ περάσουν στὴν ἄλλην πλευρὰ τῆς διαδρομῆς, θὰ ἔχουν ἀποδεδειγμένα τὸ δικαίωμα στὴν Ἐλευθέρα Διαβίωσιν...
Καλή μας ...«τύχη»!!!

Τα Χημικά της Κρήτης και το Κράτος των Αθηνών


 Κάτι άλλο πρόκειται να γίνει πάνω στο Cape Ray και οι Αμερικανοί δεν θέλουν να το δεί κανείς. 

 Αυτό που θα έπρεπε να γίνεται ήδη, είναι τακτικές αναλύσεις για τοξικότητα σε ψάρια και οργανισμούς του βυθού
 
Του Καθηγητή Δρ. Γ.Ζουγανέλη


Έχω βαρεθεί να μιλάω για αυτό το θέμα. Δεν έχει νόημα. 

Το κράτος των Αθηνών με την επιτηδευμένη συμπεριφορά του διαχωρίζει τη Κρήτη απο την υπόλοιπη επικράτεια.

 Επί μήνες εγώ και άλλοι συνάδελφοι απο την Ελλάδα αναφερόμαστε στα Χημικά που θα κάνουν το γύρο της Κρήτης λόγω της κίνησης των θαλασσίων επιφανειακών ροών της Ανατολικής Μεσογείου σε περίπτωση ατυχήματος στο πλοίο-παγίδα που λέγεται Cape Ray. 

Ακόμη δεν εδόθη απάντηση για τη περιοχή 24.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν ξέρει επακριβώς το
είδος και τη ποσότητα των τοξικών που θα “εξουδετερωθούν” με υδρόλυση πάνω στο πλοίο.

 Αν το ήξεραν θα μπορούσαν να εκτιμήσουν την αύξηση της τοξικότητας του θαλασσίου ύδατος αλλά και του κρέατος κάποιων ψαριών που θα επιβάρυνε το ατύχημα. 

Αν ήξεραν τη θέση του πλοίου την ώρα του ατυχήματος θα γινόταν αποκλεισμός της αλίευσης σε περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου προς την οποία θα εκινούντο τα ρεύματα, αν γίνει ατύχημα. Aυτές οι μελέτες δεν γίνονται σε μια μέρα.

Αυτό που θα έπρεπε να γίνεται ήδη, είναι τακτικές αναλύσεις για τοξικότητα σε ψάρια και οργανισμούς του βυθού - όχι μόνο στο νερό – σε συγκεκριμένες πριοχές της Ανατολικής Μεσογείου (όχι σε ένα σημείο και βάθος αλλά σε πολλά και διαφορετικά σημεία και βάθη και κατά τακτά χρονικά διαστήματα) αλλά και μετρήσεις φασμάτων απο δορυφόρο ή δορυφόρους (που θα παρακολουθούν τη μεταβολή των οπτικών ιδιοτήτων της επιφάνειας της θάλασσας απο τον ουρανό).

Αντί αυτού στη Κρήτη, το έχουν ρίξει στο τραγούδι και στη ρακή, Ευτυχισμένος λαός…

Δεν είναι δυνατόν να μιλούν για μυστικότητα οι Αμερικανοί, όσον αφορά τη θέση του πλοίου αφού το Cape Ray είναι πλοίο ορατό στα radar, όπως και μια έκρηξη πάνω σε αυτό. 

Άρα ο ισχυρισμός περί μυστικότητας καταρρίπτεται.  
Κάτι άλλο πρόκειται να γίνει πάνω στο Cape Ray και οι Αμερικανοί δεν θέλουν να το δεί κανείς. 

Έγγραφα-Ντοκουμέντα:Από το 1900 προπαγάνδιζαν οι Εβραίοι τα “6 Εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος”!

Κάποιοι παραθέτουν επιπλέον ορισμένα αποκαλυπτικά στοιχεία, σχετικά με την προπαγάνδα των «6 εκατομμυρίων θυμάτων» που υπάρχει – κρατηθείτε – από το 1900!!!
Ο ΜΥΘΟΣ των 6 εκατομμυρίων Εβραίων σε όλο του το μεγαλείο!
(Έσκουζαν απο το 1900 ότι 6 εκατομμύρια «βασανίζονται» και «θα πεθάνουν» αλλά κανείς δεν το έχαφτε!!!!)
6 εκατ. Εβραίοι βασανίζονται και υποφέρουν για το Σιωνισμό έλεγε ο Ραββίνος Wise AΠΟ ΤΟ 1900 :
http://www.historiography-project.com/clippings/1…
6 εκατομ. Εβραίοι σε προγραμματιζόμενο «ολοκαύτωμα» στη Ρωσία το 1905 :

evraioi-1

προπαγάνδιζαν ότι θα γίνει ολοκαύτωμα 6 εκατ. Εβραίων στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ Ρωσία…ΠΑΝΤΑ κατά της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ οι ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ.
6 εκατ. Εβραίοι… πάλι στη Ρωσία…. το 1910:
evraioi-2

6 εκατ. Εβραίοι μετά τον Α’ΠΠ :
evraioi-3

6 εκατ. Εβραίοι το 1936:
evraioi-4

6 εκατ. Εβραίοι το 1938:
evraioi-6

6 εκατ. Εβραίοι το 1939:
evraioi-7

6 εκατομμύρια το 1940:
evraioi-9
makeleio.gr

Αγόρι μὲ αὐτισμὸ ἀπεκαταστάθη μέσῳ διατροφῆς! (Βίντεο)

ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ!!!


Ἀγόρι μὲ αὐτισμὸ ἀπεκαταστάθη μέσῳ διατροφῆς! (Βίντεο)Τα ποσοστά εμφάνισης αυτισμού αυξάνονται συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο και γίνονται προσπάθειες σχετικά με την εύρεση μιας αποτελεσματικής θεραπείας ή μείωσης των συμπτωμάτων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Στην περίπτωση ενός συγκεκριμένου αυτιστικού αγοριού, του Ethan Fox, υπήρξαν πολλά σημάδια βελτίωσης όταν έγιναν αλλαγές στη διατροφή του, από την οποία αφαιρέθηκε εντελώς η γλουτένη και τα γαλακτοκομικά.

Αυτισμός ασθένεια ή δηλητηρίαση; 

Οι γονείς του Ethan ακολούθησαν τις συμβουλές του δρ Kenneth Bock, ο οποίος είναι ειδικός στον αυτισμό και συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να θεραπεύσετε τις νέες παιδικές ασθένειες: αυτισμό, σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, άσθμα και αλλεργίες» (Healing The New Childhood Epidemics: Autism, ADHD, Asthma and Allergies). Πιστεύεται πλέον ότι μια αλλαγή στη διατροφή η οποία δεν θα περιλαμβάνει γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να βοηθήσει κατά 60% τα παιδιά που πάσχουν από αυτισμό.

Αυτισμός και εμβόλια η τελευταία ”καινούρια” μελέτη σε πάνω απο

1 000 000 παιδιά.

To 2006, o Ethan διαγνώστηκε με αυτισμό. Οι γονείς του προσπάθησαν ερευνήσουν τρόπους αντιμετώπισης ώσπου έπεσαν στην έρευνα του Δρ. Kenneth Bock. Η αλλαγή στο παιδί τους ήταν άμεση. Σήμερα ο Ethan είναι ένα απολύτως φυσιολογικό παιδί και μάλιστα αριστούχος μαθητής.
Διαβάστε επίσης το ενδιαφέρον άρθρο:

Ναί! Υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης του αυτισμού!

 Στο βίντεο που ακολουθεί περιγράφεται η συγκεκριμένη ιστορία με περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.
φύτρο ,ΦΙΛΟΝΟΗ
ΧΑΡΙΣΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ UNICEF ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ

ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ......ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

Καὶ ἡ UNICEF ἀναγνωρίζει τὴν …«Μακεδονία»!!!


Γιὰ περαιτέρω πληροφορίες στὴν σελίδα τους…
Ἐμεῖς, ὡς κράτος, εἴμαστε ἀνύπαρκτοι…
Μόνον ἀπὸ μερικοὺς πολῖτες, ποὺ ἀκόμη σέβονται κάποια δεδομε΄να, μαθαίνουμε τὶς ἀλήθειες…Καὶ ἡ UNICEF ἀναγνωρίζει τὴν ...«Μακεδονία»!!!

Φιλονόη

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Drones στην Ελλάδα για να παρακολουθούν τους πάντες


Συνεχίζεται η «πρόοδος» στην Ελλάδα: Όπως σας είχαμε ενημρώσει, με αφορμή την εγκληματικότητα και την τρομοκρατία οι πολίτες θα περιπολούνται από μη επανδρωμένα αεροσκάφη drones. Οι πραγματικοί τρομοκράτες όμως είναι αυτοί που πλασάροιυν τα συγκεκριμένα κατασκευάσματα ρομποτικής τεχνολογίας στην χώρα μας. Η αρχή είχε γίνει στην Θεσσαλονίκη.

Την δυνατότητα να κάνει περιπολίες και από αέρος θα έχει η ελληνική αστυνομία σύντομα, μιας και είναι στα σκαριά ο εξοπλισμός της με μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Να τονίσουμε ότι τα drones ξεκινούν από νάνο-μεγέθη και φτάνουν σε μέγεθος αεροσκάφους.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης είναι ήδη σε επαφή με εταιρείες ισραηλινών συμφερόντων που ειδικεύονται στην κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών σύμφωνα με την «Καθημερινή», ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα του αριθμού και του τύπου των αεροσκαφών που θα επιλεγούν. Για την αγορά τους εξετάζεται και η αξιοποίηση κοινοτικών κονδυλιών.

Τα νέα «εργαλεία» διαφημίζεται ότι μπορούν να ενισχύσουν την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, με την εποπτεία των συνόρων, αλλά και τον «πόλεμο» κατά του οργανωμένου εγκλήματος και των τρομοκρατικών ομάδων. Αυτό είναι το τυρί.

Η φάκα είναι πως τα «αθόρυβα», μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα μπορούν να μεταφέρουν εικόνα, ήχο και άλλα δεδομένα (π.χ. εντοπισμό στίγματος κινητών) στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ. Την ίδια ώρα, εξετάζεται το ζήτημα της επαναλειτουργίας των καμερών ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες είναι ανενεργές.

Έτσι με δικαιολογία την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση φτιάχνουν και εδώ κοινωνία Μεγάλου Αδελφού. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και σας είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει για τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης με παγκοσμιοποιητική τεχνολογία και αφορμή την… «τρομοκρατία»! Δημιουργείται το πρόβλημα δίνεται μετά η λύση, η οποία αντιπροσωπεύει τα πραγματικά σχεδία των παγκοσμιοποιητών για κάθε χώρα που εμπλέκονται…

pygmi.gr

Τουρκία: Άλλαξε τον όρκο του Ιπποκράτη και ορκίστηκαν στον… Αλλάχ (βίντεο)


 
Σάλος έχει προκληθεί και στην Τουρκία από την… «πρωτοβουλία» του πρύτανη Χαϊντάρ Σαχίνογλου να αλλάξει τον όρκο του Ιπποκράτη και να βάλει τους φοιτητές της Ιατρικής να ορκιστούν στον Αλλάχ!
Η ορκωμοσία των φοιτητών έγινε στο πανεπιστήμιο της Σαμσούντας στις 19 Μαΐου αλλά το βίντεο και η είδηση έγιναν γνωστά πριν από λίγες ώρες.
Όπως αναφέρουν και στην Τουρκία είναι οι πρώτοι φοιτητές ιατρικής στον κόσμο που δεν ορκίζονται στον Ιπποκράτη αλλά στον Αλλάχ.
Δείτε το βίντεο με την ορκομωσία:
tribune.gr

Δαιμονικά όνειρα

Δαιμονικά όνειρα

Ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος, εξαίροντας τη σημασία της νυχτερινής προσευχής και της εν γένει προετοιμασίας του πιστού πριν τον ύπνο, γράφει:

''Πάσα ευχή, την οποία προσφέρεις εν καιρώ νυκτός, ας σου είναι τιμιωτέρα από όλας τας πνευματικάς πράξεις της ημέρας... ιδίως δε γίνου σώφρων και καθαρός, εν τη ώρα του ύπνου, προσέχων όχι μόνον τους λογισμούς σου, αλλά και τα μέλη του σώματός σου''.

Αλλά με την προσευχή συνδέεται και η νηστεία, κατά τους λόγους του Χριστού, ότι ''τούτο το γένος (των δαιμόνων δηλαδή) ουκ εκπορεύεται, ει μή εν προσευχή και νηστεία'' (Ματθαίος 17.21).

Οι Πατέρες συνιστούν τον περιορισμό της τροφής ιδίως τις εσπερινές ώρες και μετέπειτα, για να μη γίνεται η πολυφαγία πρόξενος κακών ονείρων.

Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι μελετώντας τα όνειρά τους παγιδεύονται στην πλάνη του Διαβόλου και γίνονται σιγά - σιγά υποχείρια του.

Ο Άγιος Διόδοχος Φωτικής επικρίνοντας όσους δίνουν σημασία στα όνειρα, χωρίς βέβαια να απορρίπτει εκείνα που προέρχονται από τον Θεό και συνιστούν ''αποκαλύψεις'', λέγει ότι ''είναι αρκετό για την πρόοδο προς την αρετή το να μην πείθεται ο άνθρωπος καθόλου στα όνειρα..''.

Κι αν ακόμη μας αποκαλυφθεί με όνειρο κάτι θεϊκό και εμείς το απορρίψουμε, ο Κύριος δεν θα οργισθεί, όπως δεν οργίσθηκε και ο οικοδεσπότης προς τον υπηρέτη του, ο οποίος τη νύκτα αρνήθηκε ν΄ανοίξει την πόρτα της οικίας στον κύριό του, που ήρθε ύστερα από μακρινή αποδημία, γιατί νόμισε ότι επρόκειτο για απατεώνα που εμιμείτο τη φωνή του.

Το πρωί όταν τον γνώρισε και του άνοιξε την πόρτα πήρε πολλούς επαίνους από τον κύριό του. Ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος, εξαίροντας τη σημασία της νυχτερινής προσευχής και της εν γένει προετοιμασίας του πιστού πριν τον ύπνο, γράφει:
''Πάσα ευχή, την οποία προσφέρεις εν καιρώ νυκτός, ας σου είναι τιμιωτέρα από όλας τας πνευματικάς πράξεις της ημέρας... ιδίως δε γίνου σώφρων και καθαρός, εν τη ώρα του ύπνου, προσέχων όχι μόνον τους λογισμούς σου, αλλά και τα μέλη του σώματός σου''.
Αλλά με την προσευχή συνδέεται και η νηστεία, κατά τους λόγους του Χριστού, ότι ''τούτο το γένος (των δαιμόνων δηλαδή) ουκ εκπορεύεται, ει μή εν προσευχή και νηστεία'' (Ματθαίος 17.21).
Οι Πατέρες συνιστούν τον περιορισμό της τροφής ιδίως τις εσπερινές ώρες και μετέπειτα, για να μη γίνεται η πολυφαγία πρόξενος κακών ονείρων.
Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι μελετώντας τα όνειρά τους παγιδεύονται στην πλάνη του Διαβόλου και γίνονται σιγά - σιγά υποχείρια του.
Ο Άγιος Διόδοχος Φωτικής επικρίνοντας όσους δίνουν σημασία στα όνειρα, χωρίς βέβαια να απορρίπτει εκείνα που προέρχονται από τον Θεό και συνιστούν ''αποκαλύψεις'', λέγει ότι ''είναι αρκετό για την πρόοδο προς την αρετή το να μην πείθεται ο άνθρωπος καθόλου στα όνειρα..''.
Κι αν ακόμη μας αποκαλυφθεί με όνειρο κάτι θεϊκό και εμείς το απορρίψουμε, ο Κύριος δεν θα οργισθεί, όπως δεν οργίσθηκε και ο οικοδεσπότης προς τον υπηρέτη του, ο οποίος τη νύκτα αρνήθηκε ν΄ανοίξει την πόρτα της οικίας στον κύριό του, που ήρθε ύστερα από μακρινή αποδημία, γιατί νόμισε ότι επρόκειτο για απατεώνα που εμιμείτο τη φωνή του.
Το πρωί όταν τον γνώρισε και του άνοιξε την πόρτα πήρε πολλούς επαίνους από τον κύριό του.

ΙΣΛΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!!

Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ !!!
 
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ !!!

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΗΜΑΤΑ !!!

ΕΒΑΛΑΝ <<ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ <<ΕΡΓΟ>> ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ [βλεπε ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ]!!!

Ο ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ <<ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ >> ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ <<ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ>> !!!

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ [ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ,ΘΕΟΦΙΛΟΣ κ.α. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ] ΟΥΤΕ ΠΟΥ <<ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ >>ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ [ΕΒΡΑΙΟΙ]!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ;;;

ΟΛΟΙ <<ΚΟΙΤΑΝΕ >> ΒΟΡΕΙΑ .....ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ Η' ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ;;;


ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ !!!

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ [γιατι αυτοι ειναι το μεγαλο προβλημα] ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ....ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ !!!