Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ισπανία: Νέο σκάνδαλο παιδοφιλίας αναστατώνει το Βατικανό

ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ !!!

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΘΕΛΕΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ;

 ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ !!!




Τρεις Καθολικοί ιερείς και μια καθηγήτρια θρησκευτικών εμπλέκονται σε υπόθεση ασέλγειας κατά ανηλίκου στη Γρανάδα της Ισπανίας. Η υπόθεση δεν θα είχε γίνει ποτέ γνωστή αν το θύμα δεν έστελνε το ίδιο γράμμα στο Βατικανό, σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο ίδιος ο Πάπας Φραγκίσκος τηλεφώνησε στο θύμα για να πληροφορηθεί προσωπικά για το θέμα, αλλά και για να του προσφέρει την στήριξή του.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από τις Ισπανικές αρχές, χωρίς ωστόσο να φυλακιστούν, αφού οι αρμόδιες αρχές θεώρησαν κατάλληλη ποινή την επιβολή ορισμένων περιορισμών και την απαγόρευση οποιασδήποτε επαφής με το θύμα. Στον έναν από τους τρεις ιερείς επιβλήθηκε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης με το ίδιο να πληρώνει το ποσό των 10.000 ευρώ.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά τη χθεσινή δήλωση του Πάπα Φραγκίσκου, που γνωστοποίησε πως ο ίδιος κάλεσε το θύμα το περασμένο Αύγουστο και το συμβούλεψε να καταφύγει στην ισπανική δικαιοσύνη.

Ο Εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση δήλωσε πως η χειρονομία του Πάπα δεν ήταν απλή, καθώς το Βατικανό καταδικάζει [σ.σ. παραμυθια για παιδακια ] τους κληρικούς που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους υποθέσεις.

«Η αλήθεια είναι η αλήθεια και εμείς δεν πρέπει να την κρύψουμε», δήλωσε ο προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας. Αναφερόμενος στην υπόθεση πρόσθεσε, » Έλαβα το γράμμα και το διάβασα, αμέσως μετά κάλεσα το θύμα και του είπα να επικοινωνήσει με τον επίσκοπο της εκκλησίας του, παράλληλα επικοινώνησα και εγώ μαζί του και του ζήτησα να ξεκινήσει άμεσα τις έρευνες».

Τα Ισπανικά μέσα αναφέρουν πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά, καθώς πληθαίνουν οι κατηγορίες σε βάρος των τριών ιερωμένων, την ίδια στιγμή που η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη την υπόθεση.


 defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.