Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Απόλυτος κυρίαρχος ο «Μεγάλος Αδελφός» – Κράτος εν κράτει η NSA στις ΗΠΑ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ <<ΞΕΚΙΝΑΕΙ>> ΑΠΟ ΗΠΑ ΕΡΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ <<ΤΑ ΕΔΩ>> !!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Απόλυτος κυρίαρχος ο «Μεγάλος Αδελφός» – Κράτος εν κράτει η NSA στις ΗΠΑ!


Σε μια συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Google το 2011 αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο RT ο ιδρυτής του ιστότοπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ. Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη γιγάντωση της NSA, χαρακτηρίζοντάς την ως κράτος εν κράτει στο εσωτερικό των ΗΠΑ.
Για τον Άσανζ η συνάντηση με την Google ήταν μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία. Παρόντες ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Eric Schmidt, καθώς και τρία ακόμα στελέχη, τα οποία ο Άσανζ είχε θεωρήσει τότε ότι δεν είχαν κάποια σημαντική θέση.  Όπως ανέφερε στη συνέντευξη, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ρώτησε τον Schmidt αν θα ήθελε να αποκαλύψει οτιδήποτε για να το δημοσιεύσει στο WikiLeaks.
«Ζητήσαμε από τον Eric Schmidt να μας μιλήσει για τον Πατριωτικό Νόμο (Secret Patriot Act), με τον οποίο εξανάγκασαν την Google να δώσει πληροφορίες στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες», δήλωσε ο Ασάνζ.
H Google ήταν συνένοχη με την NSA, ακόμη και αν κατά καιρούς εμφανιζόταν απρόθυμη, ανέφερε ο 43χρονος ακτιβιστής, προσθέτοντας ότι γνώριζε για την ύπαρξη του νόμου, πριν από τις αποκαλύψεις του Έντουαρντ Σνόουντεν.
Ο Schmidt αποδείχθηκε πως δεν ήταν διατεθειμένος να παίξει μπάλα με τον ιδρυτή του WikiLeaks.
«Μελετώ την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας των ΗΠΑ για περίπου 20 χρόνια, οπότε γνωρίζαμε ότι αυτά συνέβαιναν ακόμη και πριν από τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αποκαλύψεις δεν ήταν σημαντικές, καθώς παρείχαν περισσότερες λεπτομέρειες », δήλωσε ο Αυστραλός.
«Ο Schmidt έγινε πολύ νευρικός και απάντησε ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό, διότι θα ήταν παράνομο. Δεν συνειδητοποίησε ότι με αυτό τον τρόπο κατάλαβα πως η Google συνεργάστηκε όχι επειδή εξαναγκάστηκε, αλλά επειδή συνεργαζόταν εθελοντικά με τον αμερικανικό στρατό».
Στο βιβλίο του «Cypherpunks: Freedom and the Future of the Internet», ο Ασάνζ υποστηρίζει ότι οι αντίπαλοι του WikiLeaks προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από τις πραγματικές αποκαλύψεις, αντί να δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται.
Παρά τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν για την εξάπλωση της αμερικανικής κατασκοπείας, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ο Αυστραλός ακτιβιστής δεν πιστεύει ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στο άμεσο μέλλον. Αντ “αυτού, ισχυρίστηκε ότι τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα – με τη δημιουργία ενός κράτους εν κράτει.
«Υπάρχουν σήμερα έξι εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ με διαβάθμιση ασφαλείας. Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος από τον πληθυσμό της Νορβηγίας, της Νέας Ζηλανδίας ή της Σκωτίας. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα κράτος εν κράτει. Γιατί είναι ένα κράτος εν κράτει; Επειδή οι άνθρωποι αυτοί έχουν στα χέρια τους επιπλέον νόμους που επιτρέπουν την υποταγή. Αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό, δεδομένου ότι το 2010 υπήρχαν 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι με διαβάθμισης ασφαλείας.  Σε μόλις 4 χρόνια η NSA υπερδιπλασιάστηκε!», κατέληξε ο Ασάνζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.