Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΡΙΚΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΙΓΓΕΣ!

 ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ! ΣΤΗΝ "ΚΑΤΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ο ΤΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΑΝΩ" ΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ! ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΖΗΤΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Πίσω από τα συγκλονιστικά ευρήματα του μεγαλειώδους Τάφου της Αμφίπολης που εντυπωσιάζουν ολόκληρο τον πλανήτη, οι "Κάσσανδροι" εξακολουθούν να υπάρχουν, να δρουν, να "δολοφονούν" και να προδίδουν στο παρασκήνιο για άλλη μια φορά τον Μέγα Αλέξανδρο και τους Μακεδόνες, παραδίδοντας με απίστευτη ωμότητα και ανανδρία το ιερό ελληνικό όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια!
Στην πρόσφατη συνάντηση του θλιβερού ΥΠΕΞ κ. Βενιζέλου με τον σφετεριστή ΥΠΕΞ των Σκοπίων κ. Πόποσκι στον ΟΗΕ (27-9-2014), η Αθήνα ανέφερε ρητά ότι εξακολουθεί να προσφέρει στους πλαστογράφους το όνομα της Μακεδονίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, όπως πιστοποιεί άθελά της επίσημη, γραπτή Ανακοίνωση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, απαντώντας σε σχετικές δηλώσεις του Σκοπιανού ΥΠΕΞ!
Συγκεκριμένα η ελληνική ανακοίνωση αναφέρει:
" Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε (σ.σ. στον κ. Πόποσκι) ότι η Ελλάδα έχει κάνει ήδη πολύ σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση μιας κοινά αποδέκτης σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, μιας όμως ονομασίας για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή (erga omnes). Αυτό που, συνεπώς, αναμένεται είναι η υπεύθυνη στάση και η ανταπόκριση της άλλης πλευράς"!
Αυτό σημαίνει πως η Αθήνα - αντί να εκμεταλλευθεί το τεράστιο διεθνές ενδιαφέρον που προκάλεσε η Αμφίπολη και να επαναφέρει άμεσα την ορθή εθνική θέση "όχι όνομα, σύμβολα και παράγωγα" - δίνει στα Σκόπια μια ονομασία "Άνω ή Βόρεια Μακεδονία", που κατοικείται από δήθεν "εθνικά Μακεδόνες", με αποτέλεσμα τα ευρήματα του λόφου Καστά, οι Σφίγγες, οι εντυπωσιακές Καρυάτιδες, ο ταφικός θάλαμος, να βρεθούν ξαφνικά στην "Κάτω ή Νότια Μακεδονία", που κατοικείται από ...εθνικά Έλληνες "κατακτητές" της δήθεν "αλύτρωτης Μακεδονίας του Αιγαίου", όπου ακουμπά και η Αμφίπολη...
Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, εκφράζει την απόλυτη αποστροφή της για τους αδίστακτους και ασυγκίνητους "Κάσσανδρους" της πολιτικής και καλεί ολόκληρο τον Ελληνισμό να σταθεί αποφασιστικά στο πλευρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου, της νομιμότητας και της απέραντης κληρονομιάς και προσφοράς του, συνεχίζοντας έμπρακτα το μεγάλο "ΟΧΙ" τόσο προς τους ξένους πλαστογράφους, όσο και προς τους ντόπιους σφετεριστές της φωνής και της αδούλωτης και ασυμβίβαστης ελληνικής ψυχής των Μακεδόνων!
ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κύριο Σαμαρά, την άμεση αποπομπή του Υπουργού Εξωτερικών, που προσβάλει την Ελλάδα, τις Ανασκαφές, την Ιστορία και την Αλήθεια!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
https://www.facebook.com/worldmacedonia
https://twitter.com/WORLDMACEDONIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.