Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Βαριά η σκιά της ημισέληνου πάνω από τη Θράκη – Το κόμμα των τουρκοπρακτόρων κερδίζει μεγάλα ποσοστά


ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΜΑΣ !!!

http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2014/05/1-2014-318.html


Βαριά η σκιά της ημισέληνου πάνω από τη Θράκη – Το κόμμα των τουρκοπρακτόρων κερδίζει μεγάλα ποσοστά Eνα πολύ σοβαρό πρόβλημα έρχεται σαν … «τρένο» από την Θράκη και δυστυχώς όλοι έχουν «βουλώσει» τα αυτιά τους στην Αθήνα. Το μειονοτικό εξτρεμιστικό κόμμα DEB/ΚΙΕΚΦ με τεράστια οικονομική στήριξη από Κατάρ και Τουρκία καταφέρνει να κερδίζει μεγάλα ποσοστά στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.
Συγκεκριμένα λαμβάνει το 42,2% των ψήφων στο νομό Ροδόπης και το 27% στο νομό Ξάνθης. Ευτυχώς στην «νησίδα» του Έβρου, ανάμεσα στην ισλαμική «θάλασσα» της Τουρκίας, της νότιας Βουλγαρίας και των νομών Ροδόπης και Ξάνθης, λαμβάνει μόνο το 1,65% των ψήφων.
Το defencenet.gr έχει προειδοποιήσει για αυτό που έρχεται. Στην Αθήνα η μνημονιακή κυβέρνηση »χαϊδεύει» τον Ρ.Τ.Ερντογάν και τον ασπάζεται «σταυρωτά», ενώ αφήνει τη ΜΙΤ και «αλωνίζει».

Αυτό δεν είναι τίποτα: Στις εθνικές εκλογές με ψήφο στους πρώην λαθρομετανάστες να δείτε τι ποσοστό θα πάρουν οι ισλαμιστές. Να ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα τα οποία με μαθηματική ακρίβεια έρχονται.
Η μάχη για την Θράκη ξεκίνησε και τυπικά σήμερα…
Νομός Ροδόπης

Νομός Ξάνθης

Νομός Έβρου

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.