Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κοινή προσευχή στον Πανάγιο Τάφο!!!

Τέσσερις συναντήσεις θα έχουν Βαρθολομαιος-Πάπας στους Αγίους Τόπους.

Κοινή προσευχή στον Πανάγιο Τάφο!!!

Ο κ. Βαρθολομαιος ειναι αποφασισμενος να <<τελειωσει>> οτι ειχε αφησει στην μεση ο προκατοχος του Αθηναγορας !!!

Την πληρη ενωση των δυο εκκλησιων που σημαινει ΠΛΗΡΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗ στο Βατικανο ΚΟΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ωστε ολα αυτα μαζι να ετοιμασουν την ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΣΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ <<ΠΕΣΕΙ ΜΑΧΑΙΡΑ >> ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΩΣΤΕ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ !!!

Τέσσερις συναντήσεις θα έχουν Οικουμ. Πατριάρχης-Πάπας στους Αγίους Τόπους-Κοινή προσευχή στον Πανάγιο Τάφο!
Τέσσερις θα είναι οι συναντήσεις μεταξύ του Βαρθολομαίου και του Πάπα Φραγκίσκου κατά την προσκυνηματική τους επίσκεψη στους Αγίους Τόπους, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βατικανό.
Αναλυτικά:
Η πρώτη συνάντηση θα είναι ιδιωτική, το απόγευμα της Κυριακής 25ης Μαϊου στην έδρα της ρωμαιοκαθολικής αποστολικής αντιπροσωπείας στην Ιερουσαλήμ : Ιδιαίτερος θα είνια ο συμβολισμός αφού η συνάντησή αυτή θα λάβει χώρα στο ίδιο μέρος , στο ίδιο δωμάτιο όπου ο Πάπας Παύλος VI και  Πατριάρχης Αθηναγόρας είχαν συναντηθεί.
Μετά την ιδιωτική συνομιλία και την ανταλλαγή των δώρων , οι δύο θα υπογράψουν μια «κοινή δήλωση» . Κατόπιν ο Πάπας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα μεταβούν χωριστά στον Πανάγιο Τάφο για μια οικουμενική συνάντηση , κατά την οποία θα τιμήσουν το Θάνατο και την Ανάσταση του Κυρίου και θα πουν το "Πάτερ Ημών" μαζί.
Σημειώνεται πως η κοινή απαγγελία της προσευχής στον ιερό τόπο της Ιερουσαλήμ , ιδίως στον Πανάγιο Τάφο , είναι πρωτοφανής.
Ούτε καν ο Αθηναγόρας και ο Πάπας Παύλος VI δεν είχαν επιχειρήσει μια κοινή δημόσια προσευχή... .
Στη συνέχεια ο Πάπας Φραγκίσκος και ο  Βαρθολομαίος με το ίδιο αυτοκίνητο θα μεταβούν στο Λατινικό Πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ , όπου θα δειπνήσουν με τους υπόλοιπους επισκόπους και την παπική συνοδεία.
Η τέταρτη και τελευταία συνάντηση , θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα , όταν ο Πάπας μαζί με τον Βαρθολομαιο   θα βρεθούν στο κτίριο της ορθόδοξης εκκλησίας μπροστά από το Viri Galileai στο Όρος των Ελαιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.