Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«Εργαλείο» ο νέος πάπας στα σχέδια των απατεώνων μεγαλοτραπεζιτών

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ <<ΑΓΙΩΤΑΤΟ >> ΚΑΙ <<ΑΔΕΡΦΟ>> ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ!!!
Η εκλογή του Ιησουϊτη νέου πάπα Φραγκίσκου, επιστήθιου φίλου του μεγαλοτραπεζίτη Ροκφέλερ, στο Βατικανό συνέβαλε ώστε να μειωθούν -έστω και προσωρινά- οι φωνές εκείνων που έκαναν λόγο για μεγάλα οικονομικά αλλά και ηθικά σκάνδαλα και που εμμένουν να υποστηρίζουν ότι η οργάνωση των Ιησουϊτών Opus Dei (μετάφρ. έργο Θεού) σε συνεργασία με μεγάλο -απατεώνες σιωνιστές τραπεζίτες κινούν τα νήματα της παγκόσμιας οικονομίας!
Τη   στιγμή λοιπόν που ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επιχειρεί να πείσει στα λόγια ότι δεν απεμπόλησε τις αλήθειες της ορθόδοξης πίστης (οι πράξεις δείχνουν ακριβώς το αντίθετο) και εμμένει σε έναν ανούσιο προκαθορισμένο διάλογο, ραμμένο στα μέτρα και τα σταθμά του παπισμού, έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερες έρευνες που δείχνουν ότι ο παπισμός συνιστά στην ουσία σε επίπεδο ανώτατης διοίκησης μία εγκληματική οργάνωση, λίαν επικίνδυνη για την ανθρωπότητα.
Η λειτουργία λ.χ. της τράπεζας του Βατικανού διευκολύνει το ξέπλυμα χρημάτων, υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι μίας τριετούς έρευνας για την εν λόγω τράπεζα, σύμφωνα με εμπιστευτικά έγγραφα τα οποία επικαλούνται δύο ιταλικές εφημερίδες. ( βλ. Σ.Ο. τευχ. 147)! Ωστόσο, πιο τεκμηριωμένη είναι η καταγγελία της Κάρεν Χιούντες, η οποία εργαζόταν επί 20 συναπτά έτη στην νομική υπηρεσία της Παγκόσμιας Τράπεζας και από την οποία απολύθηκε όταν κατήγγειλε μία μεγάλη απάτη στην Ινδονησία! Η πρώην νομικός σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας σε μία πρόσφατη συνέντευξη σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο υποστήριξε ότι ο παγκόσμιος πλούτος μίας ομάδας απατεώνων μεγαλοτραπεζιτών καταλήγει στο Βατικανό (βλ. www.Kahudes.net)! Στο συμπέρασμα αυτό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε κατέληξε, όταν κατάφερε να ακολουθήσει την οδό του χρήματος, η οποία de facto οδηγεί στο Βατικανό.
Οι καταγγελίες της έφεραν στο νου μου τις αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις του Βατικανού με τη εγκληματική οργάνωση που κρυβόταν πίσω από τη τεκτονική στοά P2 καθώς και με τη μαφία! Η οργάνωση opus dei των Ιησουϊτών, είναι γνωστό πλέον ότι όχι μόνο ελέγχει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα αλλά βρίσκεται επικεφαλής και του ισχυρού σιωνιστικού κλαμπ των μεγαλοτραπεζιτών που έχει ως έδρα την Ελβετία, είπε ξεκάθαρα η Κάρεν Χιούντες!
Μέσα στο πλαίσιο αυτό κρίνουμε αναγκαίο να παρουσιάσουμε δημοσίευμα που μπορείτε να αναζητήσετε εξ ολοκλήρου στο Διαδίκτυο και στην διεύθυνση
 
 
http://www.egolpion.com/opus_dei.el.aspx#iz z2fuIy2U10 ὅπου παρουσιάζεται ὁ τρόπος δράσης τῆς ἰησουϊτικῆς ὀργάνωσης Opus dei, γεγονὸς ποὺ ἐπαληθεύει καὶ δικαιώνει τὰ λεγόμενα τῆς πρώην νομικῆς συμβούλου τῆς Παγκόσμιας Τράπεζας. Παραθέτουμε μόνο ένα μικρό απόσπασμα από το οποίο όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τη δράση των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας. Μία δράση που στην ουσία επιβεβαιώνει τη ρήση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού «τον πάπα να καταράστε» αλλά και του διδασκάλου αυτού Αγίου Αναστασίου του Γορδίου που στο ανεπανάληπτο έργο του «Κατά Ισλάμ και κατά Λατίνων», το οποίο κάποιοι είχαν φροντίσει να το εξαφανίσουν τον προηγούμενο αιώνα και αφορά την ερμηνεία εδαφίων της Αποκάλυψης ταυτίζει τον πάπα με το δικέρατο θηρίο της ευσεβείας...
Τι αναφέρει το δημοσίευμα
«...Τo Limmat Foundation, με έδρα την Ελβετία, δρα στην Κεντρική και Ανατολική Αφρική, τη Νότιο Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Αν και διατείνεται ότι δεν έχει πολιτικό η θρησκευτικό χαρακτήρα, είναι γνωστό ότι το ίδρυμα αυτό επηρεάζει άμεσα την πολιτική των χωρών στις οποίες δρα, ενώ όλα τα ιδρυτικά του μέλη έχουν ισχυρούς δεσμούς με την Opus Dei. Το ίδρυμα Limmat έχει ετήσιο προϋπολογισμό πάνω από 1.000.000 $ εκ των οποίων το 78% προέρχεται από ιδίους πόρους, ενώ το υπόλοιπο 22% καλύπτεται από κρατικά κονδύλια κι επιχορηγήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ίδρυμα έχει άμεση σχέση με το πανευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα που ελέγχει η Opus Dei. Στον κατάλογο των μελών του συγκαταλέγονται κορυφαία στελέχη της Λαϊκής Τράπεζας της Ισπανίας, της Nordfinanzbank της Ζυρίχης και του ιδρύματος Rhine-Dunude, που είναι εξ ολοκλήρου χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ένας άλλος οργανισμός που ιδρύθηκε από μέλη της Opus Dei είναι το ίδρυμα Hanns-Seidel, με έδρα τη Γερμανία. Το ίδρυμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ σχετίζεται με το Βαυαρικό Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα CSU, ο ευρωβουλευτής του οποίου, Φριτζ Πιρκλ, είναι ιδρυτικό μέλος του Hanns-Seidel. Το ίδρυμα αυτό, σε συνεργασία με το Limmat, έχει ιδρύσει στις Φιλιππίνες το Κέντρο Έρευνας κι Επικοινωνίας, μεταξύ των μελών του οποίου συγκαταλέγεται η πλειοψηφία της οικονομικής και πολιτικής ελίτ της χώρας. (σημ. στην εν λόγω χώρα η κ. Χιούντες κατήγγειλε κατά τη συνέντευξή της μία από τις μεγαλύτερες ληστρικές επιδρομές της Παγκόσμιας Τράπεζας)!
Ο Οργανισμός Progredi με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι μία ακόμη από τις «βιτρίνες» της Opus Dei. Στον κατάλογο των μελών του φιγουράρουν ονόματα όπως αυτό του Τζιαν Μάριο Ροβεράρο, ιδιοκτήτη της Εμπορικής Τράπεζας Akros του Μιλάνο και οικονομικού συμβούλου του Βατικανού.
To Instituto per la Cooperazione Universitaria με κεντρικά γραφεία στη Ρώμη και τις Βρυξέλλες, δραστηριοποιείται από το 1993 σε ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιαίτερη δράση παρουσιάζει σε χώρες όπως το Περού, την Αλβανία και τα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Ο ετήσιος προϋπολογισμός του ξεπερνά τα 4.500.000 $, εκ των οποίων το 10% προέρχεται από ίδια κεφάλαια, ενώ τα υπόλοιπα καλύπτονται από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η οργάνωση Association for Cultural Cooperation έχει έδρα το Βέλγιο. Ο ετήσιος προϋπολογισμός της ξεπερνά το 1.000.000 $, από τα οποία το 30% προέρχεται από ιδιωτικά κεφάλαια, ενώ το υπόλοιπο 70% από κοινωνικούς φορείς και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η οργάνωση δρα σε επτά χώρες της Κεντρικής Αφρικής και της Νοτίου Αμερικής.
Βέβαια, ο μακρύς κατάλογος δεν τελειώνει εδώ.... Είναι προφανές λοιπόν ότι η Opus Dei έχει άμεση ανάμιξη στα κοινωνικά δρώμενα. Η επιρροή που ασκεί στην πολιτική των χωρών στις οποίες η παρουσία της είναι ισχυρή έχει άμεσο αντίκτυπο και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Τα μέλη της, άλλωστε, έχουν κατορθώσει να εισχωρήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να γίνουν επίτροποι των χωρών τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση η κυβερνητικοί εκπρόσωποι στον ΟΗΕ. Έτσι καταφέρνουν να επεμβαίνουν στις εξελίξεις, έχοντας πετύχει να ελέγχουν ακόμη και διεθνείς κοινωφελείς οργανισμούς όπως την UNESCO, της οποίας ο γενικός διευθυντής Φεντερίκο Μαγιόρ είναι μέλος της οργάνωσης...»
 
Πολιτικο-οικονομικά παχνίδια
Κατόπιν αυτών ο κοινός νους αντιλαμβάνεται τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται στο κρατίδιο του Βατικανού. Μέσα στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με εκκλησιαστικούς κύκλους εντάσσονταν και η ψήφιση νόμου στις ΗΠΑ με αναδρομική ισχύ (!!!) που έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από «ιερείς» του Βατικανού να διεκδικήσουν τεράστιες αποζημιώσεις. Αποτέλεσμα ήταν να κηρύξουν πτώχευση Αρχιεπισκοπές και Επισκοπές του Βατικανού στις ΗΠΑ! Ουσιαστικά οι ίδιοι κύκλοι υποστήριζαν ότι ο νόμος αυτός υποκινήθηκε από τους απατεώνες μεγαλοτραπεζίτες σιωνιστές και απέβλεπε αποκλειστικά στον έλεγχο της εξουσίας και στην προώθηση ενός Πάπα που θα λειτουργεί αμιγώς υπέρ των συμφερόντων τους και θα εργάζεται ως τυφλό όργανο στην υλοποίηση του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης. Η Κάρεν Χιούντες απροκάλυπτα λοιπόν ισχυρίζεται ότι την Αμερικανική Ομοσπονδιακή Τράπεζα την ελέγχουν σε απόλυτο βαθμό οι Ιησουίτες, από το τάγμα των οποίων προέρχεται ο νέος Πάπας Φραγκίσκος ο Α’!
Όπως λοιπόν οι Ναϊτες με τον σατανιστή-καμπαλιστή αρχηγό τους Ντυ-Μολέ επιχείρησαν να καταλάβουν εκ των έσω την θέση του Πάπα αλλά αποκαλύφθηκαν και διώχθηκαν και θανατώθηκαν, έτσι και οι Ιησουϊτες της Opus dei με τους σιωνιστές μεγαλοτραπεζίτες συνεργάτες τους επιχείρησαν δια της οδού οικονομίας, όπως και οι Ναϊτες να πράξουν το ίδιο. Η διαφορά είναι ότι οι τελευταίοι απέφυγαν τα λάθη και κατάφεραν να εξαναγκάσουν σε παραίτηση τον γερμανικής καταγωγής πάπα Βενέδικτο μέσα από δημοσιεύματα αλλά και την τρίτομη καταγραφή οικονομικών και όχι μόνο σκανδάλων... Κατάφεραν έτσι να προωθήσουν τον λεγόμενο μαύρο πάπα, ονομασία που έλαβε λόγω της αρχηγικής θέσης που είχε στο τάγμα των Ιησουϊτών!
Ήδη στα πρώτα δημόσια δείγματα του ο νέος πάπας με τη βοήθεια της κατευθυνόμενης προσχεδιασμένης και ανάλογης με πολιτικούς αρχηγούς προβολής του πείθει τις μάζες της Δύσης... Και μαζί μ’ αυτές πείθει και τους δικούς μας οικουμενιστές Ορθοδόξους Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους και Μητροπολίτες που εμμένουν και επιδιώκουν να διαλέγονται στην ουσία όχι με μία αιρετική Εκκλησία αλλά με μία αμιγώς εγκληματική μαφιόζικη οργάνωση...
 
Ένας Δούλος Κυρίου
Πηγή : www.orthodoxia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.