Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Επίσημος διδάκτορας του Καθολικού Ινστιτούτου της Γαλλίας ο Βαρθολομαίος

ΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ  ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ .....ΑΚΟΜΗ ΘΑ <<ΕΤΡΕΧΑΝ>>!!!
ΕΝΩ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ <<ΘΕΜΕΛΙΑ>> ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!


Την Πέμπτη, με τον τίτλο του Επίτιμου Διδάκτορα του Καθολικού Ινστιτούτου Παρισίων θα βραβευθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ακαδημαϊκής συνεδρίασης, στις 19.00 ώρα Ελλάδας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος βρίσκεται στο Παρίσι για τριήμερη επίσκεψη και το πρωί της Πέμπτης θα συμμετάσχει στη Θεία Λειτουργία για τους Τρεις Ιεράρχες, που θα γίνει στην ελληνική Μητρόπολη Παρισίων Άγιος Στέφανος, ενώ το μεσημέρι είναι προσκεκλημένος να γευματίσει στην τουρκική πρεσβεία.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του ο Πατριάρχης συμμετείχε σε Διάσκεψη που έγινε στη Γαλλική Ακαδημία Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών, ενώ παρέστη σε εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ορθόδοξες οργανώσεις και είχε επαφές στο γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών. 

Ο Πατριάρχης θα αναχωρήσει από το Παρίσι την Παρασκευή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.