Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ : εκπληξη προκάλεσε χθες βράδι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο παρεκκλήσιο του Μεγάλου Βασιλείου εντός της Σιβιτανιδείου Σχολής στη Καλλιθέα ζητώντας επί της ουσίας να δεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσει με την ΝΔ!

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΚΛΠΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΛΥΤΑ  ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΥΡΩ ΤΗΣ !
ΕΝΩ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ  ΤΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ  ΣΥΝΗΦΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΗ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΡΟΦΗΣ -ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!!

Δήλωσε πως «ο θόρυβος όταν δεν υπάρχει συνεργασία θα συνεχίζει να μας κουράζει όταν ο καθένας παίζει το βιολί του»

Επιπλέον, ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε πως «για παράδειγμα όλοι λαχταράμε να έχουμε άκουσμα μουσικής, να έχουμε μια ορχήστρα. Δε μας φτάνει, όμως, να έχουμε κάποιον που θα παίζει μόνο βιολί ή κάποιον που θα παίζει μόνο αρμόνιο, χρειάζονται όλα τα όργανα... Επίσης αν υπάρχει κάποιος που δεν είναι καλός, θα δημιουργείται θόρυβος και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο».

Ο Αρχιεπίσκοπος είπε με νόημα πως «Δεν υπόσχεται κανείς ότι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας τη Γη παράδεισο, αλλά μπορούμε να μην την κάνουμε κόλαση».

Η δήλωση αυτή έρχεται να "κουμπώσει" με την δήλωση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μανώλη Γλέζου,καθώς μίλησε για υπό όρους συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!

Συγκεκριμένα, ο κ. Γλέζος είπε: «Όσο για την πρόταση που μας ήρθε δείχνει ότι η ΝΔ αποδέχεται ότι έχει χάσει την δύναμή της γι αυτό και ζητά συγκυβέρνηση. Δηλαδή να
συγκυβερνήσει το ναδίρ με το ζενίθ» και πρόσθεσε: «Θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα σταματήσει να αρπάζει από τον λαό για να σώσει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό, δεν πιστεύω συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση».


ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ Κ. ΓΛΕΖΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΝ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΑ  ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ !!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!



Σε συνδυασμό με την πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Έθνος της Κυριακής όπου το 58% των πολιτών θέλει κυβέρνηση συνεργασίας ανάμεσα στην Αριστερά και τη Δεξιά, καθίσταται πλέον εμφανές ότι υπάρχει ένα "σπρώξιμο" για την δημιουργία συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.

Στην ΝΔ γνωρίζουν ότι θα είναι δεύτερο ή και τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές και ελπίζουν ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα κερδίσουν περισσότερες περιφέρειες από τον ΣΥΡΙΖΑ ποντάροντας στις τοπικές ισορροπίες και θεωρώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τις απαραίτητες συμμαχίες.

Όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν από 16% μέχρι 19% (οι φιλικές προς την ΝΔ) στην πρόθεση ψήφου για την "γαλάζια" παράταξη, που σημαίνει ότι μπορέι να γίνει 15 και 14% στην κάλπη.Στην ΝΔ γνωρίζουν ότι δεν θα έχει πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση εθνικών εκλογών.

Γνωρίζουν επίσης ότι με 23% μαζί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν στέκεται κυβέρνηση, παρά τον ευσεβή πόθο των Γερμανών να κρατηθεί η κυβέρνηση αυτή ακόμα και με 20% αθροιστικά!

Σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ένα άθροισμα 27-28% και με επικράτηση στα 2/3 των περιφερειών στις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρεψει να συνεχίσουν να κυβερνούν.

Όμως Αττική και Θεσσαλονίκη ήδη είναι χαμένες. Δεν μπορούν να κυβερνήσουν και δεν θέλουν να διαλυθεί η τωρινή Βουλή. Θέλουν μεγάλο συνασπισμό, με αυτή τη Βουλή και με το ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει.

Το "τυρί" που θα προσφέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ για να εισέλθει στον συνασπισμό-"φάκα" θα είναι η προγραμματική συμφωνία ότι θα βγούμε από το Μνημόνιο εντός του 2014

Όμως στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να φτιάξουν τον δικό τους κυβερνητικό συνασπισμό με την συμμετοχή των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ (για την οποία πιστεύουν ότι θα καταφέρει να μπει έστω οριακά στην Βουλή) και με μέρος του ΠΑΣΟΚ ή ενός κεντροαριστερού σχήματος μαζί με το ΠΑΣΟΚ που θα αποσπάσει ποσοσ΄το 5-7% στις εκλογές.

Με δεδομένο ότι ο ξένος παράγοντας και ειδικά ο αμερικανικός θα έβλεπε πολύ ευχάριστα μια τέτοια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν αποκλείεται ειδικά αν στην ΝΔ υπάρξει μετεκλογικά και αλλαγή ηγεσίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
σημ. με τα κεφαλαια ειναι του ιστολογιου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.