Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Ποιοί απαρτίζουν την Ένωση Αθέων

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε κάποια “Ένωση Αθέων” που την Μεγάλη Παρασκευή διοργανώνει “γιορτές κρεατοφαγίας” που διαφημίζει δέοντως προκειμένου να προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα.

Φυσικά η συγκεκριμένη “Ένωση Αθέων” ενοχλείται αποκλειστικά από τα Χριστιανικά ήθη και έθιμα, και αρκετοί αναρωτιούνται γιατί δεν είδαμε ανάλογες κινήσεις της εν λόγω “ένωσης” κατά την περίοδο του ραμαζανιού, ή γιατί δεν πηγαίνουν στα γκέτο των Ινδών να ψήσουν μοσχαρίσιες μπριζόλες.

Εκτός από την προφανή απάντηση, ότι δηλαδή σε μια τέτοια περίπτωση θα κατέληγαν οι ίδιοι στο σφαγείο οπότε και προτιμούν την εύκολη λύση που είναι να προκαλούν τους Χριστιανούς, υπάρχει και ένα βαθύτερο αίτιο.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, τα πρόσωπα που απαρτίζουν την “Ένωση Αθέων” είναι τα ίδια πρόσωπα που συναντώνται και σε άλλες παρόμοιες “ενώσεις”, και τα οποία έχουν σαν βασικό άξονα την ανωμαλία τους και την ομοφυλοφιλική τους ταυτότητα.



Τα ίδια άτομα κάνουν αισθητή την παρουσία τους τόσο στα ανώμαλα gay parade, όσο και σε διάφορες αντιρατσιστικές πορείες όπου και παρελαύνουν με τις σημαίες της “Ένωσης Αθέων” και ποζάρουν δίπλα στις σημαίες του ΚΕΕΡΦΑ.


Στην παρακάτω φωτογραφία ο μπροστάρης της “Ένωσης Αθέων” μας δείχνει και την οπίσθια όψη του, την οποία και προφανώς είναι συνηθισμένος να επιδεικνύει, και στην οποία αναγράφονται τα διάφορα πιστεύω του, στα οποία περιλαμβάνεται όχι μόνο ο αντιρατσισμός και ο αντιφασισμός, αλλά και η χορτοφαγία(!).


Το πως γίνεται ο δήθεν χορτοφάγος να είναι και μπροστάρης μιας “ένωσης” που κυρήττει επιδεικτικά την κρεατοφαγία έχει μία απλή εξήγηση: Ο πραγματικός σκοπός αυτών των “ενώσεων” δεν είναι η αθεΐα αλλά η ανωμαλία. Προκειμένου να μπορέσουν κάποιοι να μετατρέψουν την ανωμαλία και τη διαστροφή τους σε καθεστώς, βρίσκουν προφάσεις στον “αντιρατσισμό” ή την “ουδετεροθρησκεία” ή την “συμπαράσταση στους πρόσφυγες”. Αγνοούν βέβαια πως οι “πρόσφυγες” τους οποίους τώρα μυούν στον αντιρατσισμό όταν μπορέσουν θα τους εκτελέσουν παραδειγματικά όπως γίνεται στις περιοχές που ελέγχει σήμερα ο ISIS.

Μέχρι τότε όμως προκαλούν ανενόχλητα το θρησκευτικό συναίσθημα των Χριστιανών, καθώς
απολαμβάνουν όχι μόνο την προστασία του διεφθαρμένου κράτους που ενεργοποιείται μόνο όταν προσβάλλονται οι Εβραίοι, αλλά και την πονηρή αδιαφορία της εκκλησιαστικής ιεραρχίας της οποίας το νέο δόγμα μετά την αποδοχή του ιουδαϊσμού θα είναι και η επίσημη αποδοχή της ανωμαλίας.

Αυτά τα νοσηρά φαινόμενα δείχνουν πως η ομοφυλοφιλία και η ανωμαλία είναι δύσκολο πλέον να αντιμετωπίζεται σαν μία απλή προσωπική ιδιαιτερότητα, αλλά σαν μια νοσηρότητα που επιδιώκει την συνολική ανωμαλοποίηση της κοινωνίας. Δεν θα σταματήσουν σε τίποτα αν δεν επιβάλλουν στους άλλους τη θρησκεία τους, που δεν είναι η αθεΐα αλλά η ανωμαλία και ο σατανισμός, και στην πορεία θα επικαλεστούν πολλά προσωπεία, όχι μόνο του αντιρατσισμού και του αντιφασισμού αλλά και της κρεοφαγίας και της φυτοφαγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.