Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Άσβεστο το μίσος του πάπα για τους Ορθοδόξους της ανατολικής Ουκρανίας,το Βατικανό,ξεκίνησε οικονομική εκστρατεία για να αγοραστούν όπλα για το Κιέβο!!!



Παν-παπικό έρανο σε παγκόσμιο επίπεδο για να ενισχυθούν οι φασίστες του Κιέβου,εξήγγειλε ο Πάπας ης Ρώμης.
Τον Πάπα να καταράσθε»έλεγαν όλοι οι μεγάλοι αντιπαπικοί πατέρες και ήξεραν πολύ καλά γιατί το έλεγαν.
Εκατοντάδες Ουκρανοί παπικοί και ουνίτες,υποδέχθηκαν ως ήρωα σήμερα(βλ.φώτο) στο Βατικανό,τον Πάπα Ρώμης για να τον ευχαριστήσουν,για τον παν-παπικό έρανο που ξεκίνησε,για να ενισχυθεί με οπλισμό το φασιστικό καθεστώς του Κιέβου,για να σκοτώνουν οι εγκληματίες του ΝΑΤΟ,ακόμα περισσότερους Ορθοδόξους στα ανατολικά της χώρας.
Αμετανόητος ο μέγας αυτός υποκριτής,αφού πέταξε την φόλα της αγαπολογίας στην Μυτιλήνη,με την επιστροφή του στην Ρώμη,ανέδειξε τα ιμάτια του αιμοσταγούς »σταυροφόρου»που ουδέποτε αποχωρίζεται.
Να τον χαίρονται τα κουτορνίθια των εδώ ρασοφορούντων,που του έδωσαν γη και ύδωρ στην Μυτιλήνη για να αναπτύξει την προπαγάνδα του.Μετά την Γιουγκοσλαβία,όπου οι παπικές κοινότητες ανα τον κόσμο,στήριξαν οικονομικά με την εντολή του Βατικανού,Κροάτες και Βόσνιους Μουσουλμάνους,για να ηττηθούν οι Ορθόδοξοι Σέρβοι,η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Αφιερωμένη η είδηση,ειδικά σε όλους αυτούς που θεωρούν πως ο πόλεμος στην Ουκρανία,δεν είναι θρησκευτικός.Ο Πάπας τον »ευλόγησε»,ο Πάπας τον συνέχιζει και με σημείο αναφοράς αυτόν θα τελειώσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.