Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Η Γερμανία διδάσκει στους μετανάστες το σεξ με νέα ιστοσελίδα προωθώντας την διαφυλετική επαφή

σχολιο ιστολογιου μας: ζητουμε προκαταβολικα συγνωμη γι αυτα που θα δειτε και θα διαβασετε αλλα επρεπε να τα δημοσιευσουμε για να δειτε τι μας ετοιμαζουν οι σκοταδιστες.

ZANZU
Με τις κατηγορίες του βιασμού και άλλων αδικημάτων να προβάλλουν κατά των μεταναστών, η Γερμανία έχει ξεκινήσει μια ειδική ιστοσελίδα για να εκπαιδεύσει τους νέους σχετικά με τις ευρωπαϊκές αξίες της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας, προωθώντας ουσιαστικά ταυτόχρονα και το διαφυλετικό σεξ μεταξύ των μη λευκών μεταναστών και των Ευρωπαίων.
Ο νέος δικτυακός τόπος, που ονομάζεται “Zanzu-Το σώμα μου με λέξεις και εικόνες“, έχει συσταθεί από το Υπουργείο Υγείας Bundeszentrale für gesundheitliche Ο Aufklarung (“Ομοσπονδιακό Κέντρο Αγωγής Υγείας,” BZgA), σε συνεργασία με ένα Βελγικό-χρηματοδοτούμενο από την κυβέρνηση-“Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης Σεξουαλικής Υγείας” που ονομάζεται Sensoa.
Στο εισαγωγικό βίντεο, η ιστοσελίδα αναφέρει ρητά ότι σκοπός της είναι να δώσει “συμβουλές σχετικά με το σεξ και τη σεξουαλικότητα για τους μετανάστες που δεν έχουν ζήσει καιρό στη Γερμανία.”
Χωρισμένη σε έξι κύρια “θέματα”, η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί σεξουαλικά σχέδια για να απεικονίσει το διαφυλετικό σεξ όσο το δυνατόν συχνότερα.
Επιπλέον, η ιστοσελίδα προωθεί επίσης την ομοφυλοφιλία, τον λεσβιασμό, την αμφισεξουαλικότητα, και την “τρανσεξουαλικότητα”.
zanzu-arabic
Η ιστοσελίδα έχει συνταχθεί στα αραβικά, περσικά, τουρκικά, και εννέα ευρωπαϊκές γλώσσες, αλλά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και τα θέματα που συζητά καθιστούν σαφές ότι απευθύνεται σε άτομα του τρίτου κόσμου.

Ένα άλλο τμήμα της ιστοσελίδας, με τίτλο «Δικαιώματα και νόμος», επιχειρεί να εξηγήσει ότι δεν θα πρέπει να συμμετάσχουν στη σεξουαλική βία κατά των γυναικών.
Σεξουαλική βία
Σεξουαλική βία είναι όταν κάποιος σας απειλεί, χρησιμοποιεί βία προς το μέρος σας ή εκμεταλλεύεται την ανυπεράσπιστη θέση σας προκειμένου να κάνει σεξ μαζί σας. Αυτό είναι έγκλημα. Μερικές μορφές σεξουαλικής βίας είναι ο σεξουαλικός εξαναγκασμός, η σεξουαλική κακοποίηση και ο βιασμός. Οι άνθρωποι που διαπράττουν σεξουαλική βία μπορεί να τιμωρηθούν αυστηρά για αυτό.
Είναι επίσης μια μορφή σεξουαλικής βίας αν κάποιος σας επιτίθεται με λέξεις ή ενέργειες που είναι σεξουαλικές και αν κάποιος θέλει να σας ταπεινώσει με αυτόν τον τρόπο.
Έτσι, για παράδειγμα: κάποιος
κάνει αγενή σχόλια σχετικά με εσάς παρουσία σας,
σας αγγίζει,
παρενοχλεί στο τηλέφωνο ή μέσω e-mail ή SMS,
σας δείχνει πορνογραφικές εικόνες ή ταινίες παρά τη θέλησή σας.
Παρεμπιπτόντως: οι γυναίκες και τα κορίτσια επηρεάζονται συχνά, αλλά οι άνδρες και τα αγόρια μπορούν επίσης να επηρεαστούν.
what-is-sexual-violence
Σε μια άλλη ενότητα με τίτλο “Γυναικείος ακρωτηριασμός γεννητικών οργάνων” οι μετανάστες ενημερώνονται ότι ο “ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων επίσης ονομάζεται γυναικεία περιτομή”, και ότι ακόμα κι αν “γίνεται για πολιτιστικούς λόγους”, είναι “παράνομος στην Ευρώπη” και “απαγορεύεται από το νόμο.”
Το Zanzu διδάσκει επίσης τους μετανάστες πώς να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή, αποκαλύπτοντας ότι η συνουσία μπορεί να πραγματοποιηθεί “καθισμένοι, όρθιοι ή οκλαδόν”, καθώς και στο κρεβάτι.
56e1d8c6c461884f7f8b4600
Περιγράφει επίσης πέντε διαφορετικές σεξουαλικές θέσεις, ενώ ενημερώνει τους μετανάστες ότι το σεξ μπορεί να γίνει πιο ευχάριστο από “διαφορετικές κινήσεις σε ταχύτητα, ρυθμό και ένταση.”
Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να είναι στο τέλος παραλαβής του στοματικού σεξ, αν και συμβουλεύει τις γυναίκες “να μην καταπίνουν”.
Έχοντας επίγνωση του γεγονότος ότι πολλοί πρόσφυγες φτάνουν στην Γερμανία χωρίς σύντροφο, οι εμπειρογνώμονες προνοητικά αφιερώνουν μια σελίδα για τον αυνανισμό.
“Ο αυνανισμός δεν είναι επιβλαβής”, τονίζει το Zanzu.
Το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας αποκαλύπτει επίσης ότι το πορνό μπορεί να χρησιμοποιηθεί “για να ξυπνήσει σεξουαλικά.”
Είναι εκεί, στα τμήματα που ασχολούνται με “Τα είδη του σεξ” που η ακούσια ή εκούσια πρόθεση της ιστοσελίδας γίνεται σαφής. Καθώς η ιστοσελίδα απευθύνεται ειδικά σε μετανάστες και όχι Γερμανούς, το νόημα δεν μπορεί να είναι λάθος: ότι οι μη λευκοί πρέπει να θεωρούν το σεξ με λευκούς Γερμανούς ως νόρμα.
casual_sex-page

56e1dd6fc46188b4068b4611
Η επίσημη αυτή ιστοσελίδα της Γερμανικής κυβέρνησης προφανώς δράττεται της ευκαιρίας για την προώθηση-με τη μορφή ενημέρωσης- βασικών στόχων της παγκοσμιοποίησης: της «πολυπολιτισμικότητας», της επιμιξίας, αλλά και της ομοφυλοφιλίας, επονομαζόμενα ως “Ευρωπαϊκές αξίες”.
Πηγές πληροφοριών:
http://newobserveronline.com/german-govt-promotes-interracial-sex/
https://www.rt.com/news/335185-germany-migrants-sex-rape-website/
 http://offtherecord.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.