Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ -ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ !!!

 
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ RUSSIA TODAY!!!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .
ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!
 Εγκληματική ενέργεια κατά την χθεσινή εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη των  Ελλήνορθοδοξων  Πατριωτών κατά της ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας.
Αναρχικοί έστησαν καρτέρι στον κύριο ομιλητή ελληνόψυχο ψυχίατρο Γεώργιο Σύρπη κατά την μετάβασή του στον χώρο της συγκέντρωσης. Τον έβρισαν τον λήστεψαν (του αφαίρεσαν το έγγραφο της ομιλίας του, κινητό, χρήματα, σακάκι, κλπ) και τον ξυλοκόπησαν.
Θα το αναφέρει κάποιο ΜΜΕ; Θα συλλάβει κάποιον η Αστυνομία;
Οι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες εχθές επιτέθηκαν με λοστούς σε 2 άτομα στο λευκό πύργο (Θεσσαλονίκη) γιατί υποψιάστηκαν ότι ήταν μέλη του “Ιερός λόχος 2012”.
Την αγωνιστική συγκέντρωση ακολούθησε μαχητική  πορεία, που συνεχίστηκε απρόσκοπτα παρά την δυνατή βροχή αλλά και το χαλάζι που έπεσε κατά την διεξαγωγή της.
 


Όλα αυτά με την ανοχή της αστυνομίας και του ανθελληνικού πολιτικού συστήματος, που επέτρεψε σε 150 κόκκινους φασίστες (αριστεριστές, αναρχικούς, ΚΕΕΦΡΑ) να πραγματοποιήσουν παράνομη αντισυγκέντρωση και να φτάσουν λίγα μόλις μέτρα μακρυά από την νόμιμα προγραμματισμένη συγκέντρωση, να ασκούν face control και απρόκλητα να λιντσάρουν όποιον υπέθεταν ότι πήγαινε στην συγκέντρωση μας.
Ακόμη και οι ίδιοι οι αναρχικοί στην επίσημη σελίδα τους παραδέχονται ότι δύο άτομα χτυπήθηκαν επειδή τους πέρασαν για "μέλη του Ιερού Λόχου"!
Σε άλλο "περιστατικό" επιβεβαιώνουν ότι χτυπήθηκε άτομο επειδή "κουβαλούσε (Ελληνική) σημαία"!










  

                                    




Κουκουλοφόροι, κρανοφόροι και παλουκοφόροι, έφθασαν ανενόχλητοι μέχρι τον Λευκό Πύργο, όπου και παρέμειναν επί πολλές ώρες, για να τραμπουκίσουν.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ   

Ευχαριστούμε θερμά τα πατριωτικά και ορθόδοξα σωματεία που στήριξαν την συγκέντρωση (Ιερός Λόχος 2012, Κίνηση Πολιτών Καβάλας, Ελληνικός Σύνδεσμος "Ελληνοκρατείν", "Δεσμοί Ελλήνων", Ορθόδοξος Σύλλογος "Άγιος Βασίλειος", Ορθόδοξος Σύλλογος "Άγιος Ιωάννης Θεολόγος" Καβάλας, Πατριωτική Κίνηση Θεσσαλονίκης, Ελληνορθόδοξος σύλλογος "Παρακαταθήκη").
Επί τέλους έσπασε η ομερτά της σιωπής. Οι  Έλληνες έχουν κι αυτοί δικαίωμα να βγαίνουν τον δρόμο και να διαδηλώνουν για όσα ολέθρια συμβαίνουν στην πατρίδα μας.
 Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ " ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο "ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ" ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.