Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΠΑΡΙΣΙ/ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ KAI ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣE ΣΥΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ


الأساقفة اختطفت
Η γαλλική οργάνωση νεολαίας ”Civitas”, σε συνεργασία με τις ενώσεις ”Le Rassemblement pour la Syrie en France” και ”L’Union des Patriotes Syriens en France”, οργάνωσαν χθες το βράδυ μια διαδήλωση κατά των πολιτικών που εκπονεί ο François Hollande, η γαλλική κυβέρνηση και το καθεστώς των Al Saoud, που υποστηρίζουν τα τρομοκρατικά δίκτυα σε Συρία,Ιράκ,Αίγυπτο και σε όλη τη ΜΑνατολή.
 
Οι συμμετέχοντες στη διαδήλωση που ήταν γάλλοι αλλά και μέλη της συριακής διασποράς σε Γαλλία και Βέλγιο κατηγόρησαν το καθεστώς των Al Saoud αλλά και τη κυβέρνηση Hollande για την ευθύνη τους στις διαπρατόμενες σφαγές κατά των λαών της Μ Ανατολής.Κατήγγειλαν το διωγμό που υφίστανται οι χριστιανικές μειονότητες.

Κρατούσαν γαλλικές και συριακές σημαίες και πορτραίτα του προέδρου Bachar al-Assad ενώ φώναζαν συνθήματα υποστήριξης για Συρία και κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών.
Ο επικεφαλής της ένωσης ”Civitas”, Alain Escada, ανέφερε ότι οι διαπρατόμενες σφαγές από τα τρομοκρατικά δίκτυα στη Συρία και σε άλλες χώρες της περιοχής είναι ο καρπός των πολιτικών του άξονα που εκτείνεται από Washington σε Tel-Aviv, μέσω Σαουδικής Αραβίας, Qatar, Koweït, Bahreïn και Τουρκίας. Sana 21/6/15
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.