Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ"

ΠΡΟΚΛΗΣΗ απ΄την Ουγγαρία: «Δε θέλουμε μετανάστες- Στείλτε τους στην Ελλάδα!»

ΠΡΟΚΛΗΣΗ απ΄την Ουγγαρία: «Δε θέλουμε μετανάστες- Στείλτε τους στην Ελλάδα!»

Η Ουγγαρία είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο έχει σοβαρό πρόβλημα «χωρητικότητας» σε ό,τι αφορά τους παράτυπους μετανάστες, τόνισε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Τσγιάρτο.

Ο επικεφαλής της ουγγρικής διπλωματίας κάλεσε μάλιστα τις χώρες της Ε.Ε. που θέλουν να στείλουν πίσω στην πρώτη χώρα υποδοχής παράτυπους μετανάστες να τους στείλουν στην Ελλάδα, αφού από εκεί εισέρχονται στην ΠΓΔΜ, στη Σερβία και τελικά στην Ουγγαρία.
EURONEWS
Η Ουγγαρία «κλείνει την πόρτα» στους πρόσφυγες
«Εργαζόμαστε για να λύσουμε το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα χωρητικότητας το συντομότερο δυνατό, για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας έναντι της Ε.Ε. σε σχέση με τη μετανάστευση», τόνισε ο κ. Τσγιάρτο.
Η ουγγρική κυβέρνηση ενημερώθηκε από την Αυστρία και άλλες 10 χώρες - μέλη της Ε.Ε. ότι σκοπεύουν να στείλουν στην Ουγγαρία παράτυπους μετανάστες, καθώς θεωρούν την Ουγγαρία ως την πρώτη χώρα της Ε.Ε. στην οποία οι τελευταίοι εισήλθαν και, σύμφωνα με το Δουβλίνο 2, εκεί πρέπει να κριθεί εάν θα τους χορηγηθεί ή όχι άσυλο.
Οι Ούγγροι διαφωνούν, δεν δέχονται την επιστροφή των μεταναστών και αντιπροτείνουν να σταλούν στην Ελλάδα.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.