Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Αγόρι μὲ αὐτισμὸ ἀπεκαταστάθη μέσῳ διατροφῆς! (Βίντεο)

ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ!!!


Ἀγόρι μὲ αὐτισμὸ ἀπεκαταστάθη μέσῳ διατροφῆς! (Βίντεο)Τα ποσοστά εμφάνισης αυτισμού αυξάνονται συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο και γίνονται προσπάθειες σχετικά με την εύρεση μιας αποτελεσματικής θεραπείας ή μείωσης των συμπτωμάτων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Στην περίπτωση ενός συγκεκριμένου αυτιστικού αγοριού, του Ethan Fox, υπήρξαν πολλά σημάδια βελτίωσης όταν έγιναν αλλαγές στη διατροφή του, από την οποία αφαιρέθηκε εντελώς η γλουτένη και τα γαλακτοκομικά.

Αυτισμός ασθένεια ή δηλητηρίαση; 

Οι γονείς του Ethan ακολούθησαν τις συμβουλές του δρ Kenneth Bock, ο οποίος είναι ειδικός στον αυτισμό και συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να θεραπεύσετε τις νέες παιδικές ασθένειες: αυτισμό, σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, άσθμα και αλλεργίες» (Healing The New Childhood Epidemics: Autism, ADHD, Asthma and Allergies). Πιστεύεται πλέον ότι μια αλλαγή στη διατροφή η οποία δεν θα περιλαμβάνει γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να βοηθήσει κατά 60% τα παιδιά που πάσχουν από αυτισμό.

Αυτισμός και εμβόλια η τελευταία ”καινούρια” μελέτη σε πάνω απο

1 000 000 παιδιά.

To 2006, o Ethan διαγνώστηκε με αυτισμό. Οι γονείς του προσπάθησαν ερευνήσουν τρόπους αντιμετώπισης ώσπου έπεσαν στην έρευνα του Δρ. Kenneth Bock. Η αλλαγή στο παιδί τους ήταν άμεση. Σήμερα ο Ethan είναι ένα απολύτως φυσιολογικό παιδί και μάλιστα αριστούχος μαθητής.
Διαβάστε επίσης το ενδιαφέρον άρθρο:

Ναί! Υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης του αυτισμού!

 Στο βίντεο που ακολουθεί περιγράφεται η συγκεκριμένη ιστορία με περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες.
φύτρο ,ΦΙΛΟΝΟΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.