Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΟ <<ΤΟ ΑΡΩΜΑ >> ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ !!!

 

Για πρώτη φορά Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Μασονικών Στοών για την αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων
.

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Διαφορετικά Τάγματα του λεγόμενου Ελευθεροτεκτονισμού (Franc-maçonnerie) υπέγραψαν  κοινό  ανακοινωθέν. Καλούν τα μέλη τους και όλους τους πολίτες σε μη αποχή από τις ευρωεκλογές αλλά και τους δίνουν συγκεκριμένες ντιρεκτίβες πολιτικής ψήφου.  Το δελτίο Τύπου υπογράφεται από τη Μεγάλη Γυναικεία Στοά της Γαλλίας, τη Μεγάλη Στοά της Γαλλίας, τον Μεγάλο Ανατολικό της Γαλλίας, τη Μεγάλη Μεικτή Στοά της Γαλλίας και τη Μεγάλη Γυναικεία Στοά του  Memphis Misraim (media press 22/05/14).
Αυτό που ανησυχεί τους “Μεγάλους Δασκάλους” των Στοών είναι η άνοδος του Ευρωσκεπτικισμού  που μπορεί να επιφέρει τόσο αποχή απ΄τις κάλπες όσο και στροφή σε εναλλακτικές πέραν των  σοσιαλιστών, φιλελευθέρων όπου  τα δίκτυά τους εκτείνονται .Τους  προβληματίζει επίσης  η εξάπλωση του αισθήματος στο γαλλικό λαό μιας απόρριψης του σύγχρονου πολιτικού συστήματος και μιας βαθειάς απογοήτευσης που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα νέο πολιτικό ρεύμα. Δεν μένουν μόνο στις διαπιστώσεις αλλά δίνουν και συγκεκριμένη πολιτική γραμμή με αποφατικό τρόπο:
όχι σε ψήφο διαμαρτυρίας υπέρ υποψηφίων που εκπροσωπούν κινήματα ή κόμματα ακραία, λαϊκίστικα, ευρωφοβικά, ρατσιστικά, αντισημιτικά, ομοφοβικά.”
Με την κοινή τους ανακοίνωση καλούν όλους τους Γάλλους να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Μαίου 2014, “διότι μια μαζική αποχή θα σηματοδοτήσει την ανάσχεση κάθε προόδου…και θα αποτελέσει απειλή για τη Δημοκρατία σε όλην την Ευρωπαική Ένωση που εδώ και 60 χρόνια υπερασπίζεται τις ανθρωπιστικές αξίες…”
66a8986a-d1ac-11e1-b3da-5c1cb164157b-493x328
macon
Είναι τόσο έντονο το ενδιαφέρον της Μασονίας για τα εκλογικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών , ώστε έχει ήδη προγραμματισθεί για τις 28 Μαΐου 2014 το 1° Φόρουμ των Φιλελεύθερων και Αδογμάτιστων Μασονικών Ταγμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1°Forum des Obédiences maçonniques libérales et adogmatiques de l’Union Européenne  ), στην έδρα του Μεγάλου Ανατολικού στο Παρίσι.
GODF-bilan-élections-européennes-mpi
Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια πανευρωπαϊκή συνάντηση όλων των Μασονικών Στοών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.