Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"ΜΕΣΩ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ" ΘΑΥΜΑΤΑ !!!!(ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ)


ΣΤΗ  Jackson. Ο MJ επιστρέφει έστω ... και σε ολόγραμμα!
Ο θρύλος της μουσικής  του Michael  Jackson , επέστρεψε! Όχι δεν μιλάμε ότι επιβεβαιώθηκε κάποια από τις γνωστές θεωρίες συνομωσίας, οι οποίες θέλουν το βασιλιά της ποπ, να έχει πέσει θύμα απαγωγής από εξωγήινους ή ότι δεν απεβίωσε ποτέ και ο θάνατος του δεν ήταν παρά μία καλοστημένη φάρσα για να γλιτώσει από τους illuminati .. . Στα διάσημα βραβεία Μουσικής Billboard Music Awards,, o Michael Jackson επέστρεψε Στη Σκηνή ΜΕ ΤΗ Μορφη  ολογράμματος .
Οι διοργανωτές των βραβείων κατάφεραν να προκαλέσουν πανικό, εμφανίζοντας τον MJ στη σκηνή μαζί με αληθινούς και ολογραφικούς χορευτές που ήταν πλαισιωμένοι από πολλά φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. Ο άρχοντας της ποπ τραγούδησε και χόρεψε, κάνοντας τις συνηθισμένες εντυπωσιακές κινήσεις του, παρουσιάζοντας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το κομμάτι  Slave  με  το  Rhythm , το οποίο βρίσκεται στο πιο πρόσφατο  Xscape  άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει ανέκδοτα τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη μουσική βιομηχανία, καθώς και στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε ολόγραμμα ο διάσημος ράπερ Tupac, με το κόστος της ολογραμμικής του προβολής να ανέρχεται στα  400.000  δολαρια!
Michael.Jackson_Hologram2
ΕΙΝΑΙ ΤΟ εκκλπηκτικό ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Μπορει Τελικά Η.  Σύγχρονη Τεχνολογία , καθώς πλέον μπορεί να φέρει στη ζωή ακόμη και καλλιτέχνες που δεν βρίσκονται ανάμεσα μας.
Βεβαια το ερωτημα ειναι θα μεινουν μονο για στον καλιτεχνικο χωρο η' θα προχωρησουν και πιο περα ωστε να δημιουργησουν <<πνευματικο πανικο>> στην ανθρωποτητα ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.