Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ-Ο Μ.Ε. Ιερός και Αποστολικός κανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ!

Διορίζει ότι όποιος επίσκοπος ή πρεσβύτερος ή διάκονος,ήθελε να συμπροσευχηθεί με αιρετικούς να ΚΑΘΑΙΡΕΙΤΑΙ.
Αν συλλειτουργήσει και συνκοινωνήσει με αιρετικούς τότε να ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ!

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ ;

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τις συμπροσευχές και τα συλλείτουργα που κάνει με τους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ καταπατεί τους Αγίους και Ιερούς Κανόνες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Γιαυτο το λόγο οι ΠΑΤΕΡΕΣ της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου ΔΙΕΚΟΨΑΝ το μνημόσυνο του ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ, δεν τον αναγνωρίζουν σαν ΟΡΘΟΔΟΞΟ, αλλά σαν ΑΙΡΕΤΙΚΟ και ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Ε ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ !!!

Το 1276 ο Πατριαρχης Ιωάννης Βέκκος,συλλειτούργησε και συμπροσευχήθηκε στη Ρώμη με τον Αιρετικό ΠΑΠΑ καταπατώντας τους Ιερούς Κανόνες.Όταν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη οι επίσκοποι και όλοι οι ιερείς διέκοψαν το μνημόσυνο του χαρακτηρίζοντας τον ως προδότη της Ορθοδοξίας.
Ο Πατριαρχης τότε άρχισε σκληρούς διωγμούς,εξορίες,αποσχηματισμούς και φυλακίσεις εναντίον τους.Με διαταγή του Αυτοκράτορα και καθ' υπόδειξη του Πατριάρχη πήγε με στρατό στο Άγιο Ορος και όσοι μοναχοί δεν τον μνημόνευαν,τους θανάτωσε .Στο Πρωτοτάτο και στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου τους κρέμασε και τους απαγχόνισε,στην Ιερα Μονη Ζωγράφου τους έκαψαν ζωντανούς,στην Ιερά Μονή Ιβήρων τους έπνιξαν στην θαλασσα.Η Ι.Μ. που τους υποδέχθηκε,συλλειτούργησε και μνημόνευσε τον Πατριάρχη ήταν η Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.οι Ιερομόναχοι που μνημόνευσαν τον Λατινόφρων Πατριάρχη Ιωάννη Βέκκο κατα την εκταφή τους,τους βρήκαν αδιάλυτους,Τυμπανιαίους,γεμάτο όλο το σώμα τους με τρίχες και με δυσώδη οσμή.

ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ !!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.