Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ Η΄ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ;

Ότι η χώρα ισλαμοποιείται και σε 20 χρόνια από σήμερα δεν θα είναι πλέον Ορθόδοξο κράτος, προειδοποιεί ο  Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, με άρθρο του παρέμβαση στο προσωπικό του ιστολόγιο με τον καθόλα απαισιόδοξο αλλά πραγματιστικό τίτλο “Αντίο Ελλάδα μας! Αντίο Αγία Ορθοδοξία μας!”
Κατηγορεί μάλλιστα ότι η επέκταση του Ισλάμ στην Ελλάδα γίνεται με ενίσχυση των ελληνικών κυβερνήσεων αλλά και των “εξαγορασμένων από το Κεφάλαιο ΜΜΕ”, τα οποία δεν ενημερώνουν το αναγνωστικό τους κοινό για το τι συμβαίνει πραγματικά!
Το Τζαμί του Βοτανικού που θα ανεγερθεί με κρατικά κονδύλια “δηλαδή του Ορθόδοξου λαού” σηματοδοτεί  την αρχή της εδαφικής κυριαρχίας του Ισλάμ στην Ελλάδα.
 Υποστήριξε οτι αυτό θα εφαρμόζεται σταδιακά, ήρεμα και ασυναίσθητα και θα πραγματοποιηθεί αυτό που κάποτε είχε εξαγγείλει ο Τούρκος Πρόεδρος Τουργκούτ Οζάλ: «Θα κυριεύσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων των Τούρκων πολιτών της»!
Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! 
 Και καταλήγει ότι σε λίγα χρονια θα έχουμε γίνει σκλάβοι των οικονομικών μεταναστών χωρίς να έχει πέσει τουφεκια!Αναφέρει μάλλιστα ότι οι λαθρομεταναστες θα καταφθάνουν στην χώρα μας με κάθε “τρόπο και μέσον” εννοώντας ότι αυτό γίνεται βάση σχεδίου από ξένα κέντρα εξουσίας.

Η' ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΥΑ ΛΟΓΙΑ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.