Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ -Η δολοφονική μηχανή … που λέγεται « σύγχρονη ιατρική

Όλα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να παγιδευθεί η ανθρωπότητα σε μια κόλαση όπου βασιλεύουν οι αρρώστιες και ο θάνατος


David Icke :
Η δολοφονική μηχανή … που λέγεται « σύγχρονη ιατρική »Μέρος Α
Πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι είμαστε ελεύθεροι όταν δεν έχουμε καν το δικαίωμα να αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα επιλέξουμε για το ίδιο μας το σώμα που καταρρέει;
Για σκεφτείτε το....
Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει ξεκάθαρα ότι ο φασισμός βασιλεύει στον κόσμο που ζούμε.
Το μέγεθος της επίθεσης ενάντια στην υγεία των ανθρώπων μπορεί να φανεί απ’ την παρακάτω ιστορία:
Μας λένε να φοβόμαστε τον ήλιο και να μένουμε μακριά απ’ αυτόν ή να απλώνουμε πάνω μας χημικές αντηλιακές κρέμες για να προστατευθούμε από τον καρκίνο του δέρματος.
Κατά τον ίδιο τρόπο, μας λένε να φοβόμαστε τη χοληστερόλη και να προσπαθούμε να την κρατήσουμε χαμηλά, μειώνοντας την κατανάλωση ζωικών λιπαρών και παίρνοντας φάρμακα γνωστά ως στατίνες που αποφέρουν κέρδη πολλών δισεκατομμυρίων στις φαρμακοβιομηχανίες, για να αποτρέψουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπαθειών.
Αλλά όπως μου είπε ο Mike Lambert αυτή την εβδομάδα και οι δύο αυτές εκστρατείες – ενάντια στην έκθεση στον ήλιο και ενάντια στη χοληστερόλη – μαζί με τη συνακόλουθη προπαγάνδα τους είναι κατά βάση συνδεδεμένες μεταξύ τους και έχουν σχεδιαστεί για να μας καταστρέψουν σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά, όπως θα σας εξηγήσω παρακάτω.
Ο στόχος τους είναι η μείωση της ποσότητας μιας ουσίας που λέγεται βιταμίνη D3 και η οποία παράγεται όταν το δέρμα μας εκτίθεται στις υπεριώδεις ακτίνες B του ήλιου (UVB) ενώ μπορούμε επίσης να τη βρούμε σε τροφές όπως τα λιπαρά ψάρια, το κρέας, τα μανιτάρια και τα αυγά.
Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D3 σχετίζεται με καταστάσεις όπως ραχίτιδα, απώλεια οστικής μάζας, καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδή αρθρίτιδα, διαβήτη, Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ. Η έλλειψη της βιταμίνης D3 μπορεί επίσης να προκαλέσει κατάθλιψη.
Όταν πασαλείφεστε με αντηλιακές κρέμες μπλοκάρετε την απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας που είναι απαραίτητη για την παραγωγή
της βιταμίνης D3 απ’ το σώμα και οι χημικές ουσίες της αντηλιακής κρέμας είναι αυτές που προκαλούν τον καρκίνο του δέρματος – όχι ο ήλιος!!!!!

Φυσικά θα καείτε αν καθίσετε υπερβολική ώρα στον ήλιο – αυτό είναι μια άλλη ιστορία και δική σας επιλογή – αλλά χρειάζεστε λίγη ωρίτσα έξω στη λιακάδα για να αποκτήσετε μια επαρκή ημερήσια δόση βιταμίνης D3 (στην πραγματικότητα δεν είναι βιταμίνη αλλά ορμόνη όπως μου λέει ο Mike Lambert).
Η χρονική διάρκεια της απαραίτητης έκθεσης στον ήλιο είναι περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα τη μέρα για τα άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και 3 με 6 φορές περισσότερη για τα άτομα με σκουρόχρωμη επιδερμίδα.
Ορίστε λοιπόν πια είναι η σύνδεση με την εκστρατεία που έχουν εξαπολύσει εδώ και πολλά χρόνια ενάντια στη χοληστερόλη – η χοληστερόλη είναι αυτή που μεταβολίζει (προκαλεί μια χημική αντίδραση που μετατρέπει) τις ακτίνες του ήλιου σε βιταμίνη D3.
Ο συνδυασμός αντηλιακών και μειωμένης χοληστερόλης έχει ως επακόλουθο την ανεπάρκεια βιταμίνης D3 και έτσι υπάρχουν περισσότερες περιπτώσεις καρκίνων, σκλήρυνσης κατά πλάκας, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, διαβήτη, Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, παθήσεων των οστών, κατάθλιψης και νοητικής υστέρησης.
Η εμμονή με τις χαμηλές σε λιπαρά και χοληστερόλη δίαιτες είναι σχεδιασμένη απ’ αυτούς που δουλεύουν παρασκηνιακά ώστε να οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια τον κόσμο στις παραπάνω ασθένειες αλλά και σε άλλες.
Η χοληστερόλη αποτελεί ένα βασικό δομικό στοιχείο των κυττάρων και όπως λέει ο Mike Lambert είναι απαραίτητη για … το σώμα, τα μαλλιά, το δέρμα, την αναδόμηση των νυχιών, τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την παραγωγή των ορμονών συμπεριλαμβανομένων των αρσενικών και των θηλυκών σεξουαλικών ορμονών, για να μπορούν τα κύτταρα να απορροφούν θρεπτικά συστατικά και να αποβάλλουν τις άχρηστες ουσίες, για την αποκατάσταση των τραυματισμένων μυών συμπεριλαμβανομένου και του καρδιακού μυ.
Επίσης η μειωμένη χοληστερόλη ανακόπτει τη διαδικασία ανάπτυξης και επιδιόρθωσης των κυττάρων ενώ ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη και σκέφτονται την αυτοκτονία έχουν βρεθεί να έχουν χαμηλή χοληστερόλη. Υπάρχει μεγαλύτερη ειρωνεία απ’ το να μειώνουν την ποσότητα ενός στοιχείου βασικού για την επιδιόρθωση του καρδιακού μυ δήθεν για να προστατέψουν τον κόσμο απ’ τις καρδιοπάθειες, ακόμα και όταν κάποιος έχει υποστεί ζημιά στον καρδιακό μυ; Γνωρίζετε ότι περίπου το 75% αυτών που παθαίνουν ανακοπή έχουν φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης;
Αυτό είναι το βασικό μοτίβο που παρατηρεί κανείς όταν εμβαθύνει αρκετά την έρευνα του για την παγκόσμια συνωμοσία. Τα πράγματα που είναι τα πιο σημαντικά για την ευημερία του ανθρώπου και για τη σωματική, τη νοητική και τη συναισθηματική του υγεία, δαιμονοποιούνται από το σύστημα για να μας κάνει να τα φοβόμαστε – όπως ακριβώς δαιμονοποιούν το διοξείδιο του άνθρακα, ένα βασικό συστατικό για τη ζωή στη Γη.
Η πλεκτάνη είναι τόσο καλοστημένη που ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας των περισσότερων ερευνητών και συγγραφέων που ασχολούνται με τις θεωρίες συνωμοσίας. Η «θεραπεία» για τη χοληστερόλη – η «θεραπεία» για ένα συστατικό βασικό για τη λειτουργία του σώματος – είναι τα φάρμακα που λέγονται στατίνες και τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να χαμηλώνουν τη χοληστερόλη και έχουν ως αποτέλεσμα όλες τις συνέπειες που περιέγραψα παραπάνω και πολλές άλλες ακόμα.

Περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι παίρνουν τακτικά αυτά τα φάρμακα τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο (τα οποία στοιχίζουν κάθε χρόνο 450 εκατομμύρια λίρες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας) και υπολογίζεται ότι 40 εκατομμύρια άνθρωποι τα χρησιμοποιούν στις Η.Π.Α.
Τώρα μάλιστα η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής έχει δώσει οδηγίες και επιδιώκει να εξετάζονται τα παιδιά από δύο χρονών για τα επίπεδα της χοληστερόλης τους και μερικά να αρχίζουν τη «θεραπεία» τους με στατίνες από την ηλικία των οκτώ ετών.
Αλλά εδώ είναι το ζουμί …
Οι στατίνες μπλοκάρουν την παραγωγή μιας ουσίας απ’ το συκώτι που λέγεται συνένζυμο Q10 (CoQ10) πράγμα το οποίο στη συνέχεια μπλοκάρει την παραγωγή χοληστερόλης – μια μελέτη του πανεπιστημίου της Κολούμπια αποκάλυψε ότι τα επίπεδα του συνένζυμου Q10 μειώνονταν κατά 50% μέσα σε 30 μόλις μέρες απ’ την έναρξη της « θεραπευτικής » αγωγής με στατίνες.
Κι όμως το συνένζυμο Q10 έχει ζωτική σημασία για την παραγωγή ενέργειας στους μυς και χωρίς αυτό ο καρδιακός μυς δε λειτουργεί σωστά πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανεπάρκεια!
Όπως λέει ο Mike Lambert, οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι αν τα επίπεδα του συνένζυμου Q10 πέσουν κατά 75% τότε το παιχνίδι έχει τελειώσει.
Ο Mike έχει να πει ακόμα: «Όταν πλησιάζουμε την ηλικία των 80 ετών (ή και πολύ νωρίτερα), η ικανότητα του σώματος μας να παράγει το συνένζυμο Q10 πέφτει κατακόρυφα, μειώνεται κατά 65%, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει όταν κάποιος ηλικιωμένος παίρνει στατίνες».
Επίσης μας ενθαρρύνουν να καταναλώνουμε τα λεγόμενα τρανς λιπαρά, γνωστά κυρίως ως ακόρεστα λιπαρά, για να προστατέψουμε την καρδιά μας παρότι σε κλινικές μελέτες που έχουν γίνει το συγκεκριμένο είδος λιπαρών έχει βρεθεί να σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου!
Για μια ακόμα φορά, εδώ και πολλά χρόνια συναντώ το ίδιο πράγμα, η αλήθεια είναι το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που μας λένε και το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο απ’ αυτό που υποστηρίζουν τα καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών και ο στρατός γουρουνιών τους που κατέχει κυβερνητικά αξιώματα, το ιατρικό κατεστημένο και τα Μ.Μ.Ε.
Άλλες παρενέργειες από τις στατίνες περιλαμβάνουν τον αυξημένο κίνδυνο ηπατικής και νεφρικής ανεπάρκειας, τις μυοπάθειες, τον καταρράκτη, τη δυσκοιλιότητα ή τη διάρροια, τους πονοκεφάλους, την αϋπνία, την απώλεια όρεξης, τον πόνο ή την απώλεια της αίσθησης στις νευρικές απολήξεις, νοητικές και νευρολογικές διαταραχές όπως έντονη νευρικότητα και απώλεια μνήμης.
Ο Σουηδός γιατρός και ειδικός στη χοληστερόλη Dr Uffe Ravnskov ανέφερε σχετικά με τις παρενέργειες των στατινών: «Η χοληστερόλη έχει ζωτική σημασία για την ανάπτυξη και τη λειτουργία του εγκεφάλου γι’ αυτό δε μου κάνει εντύπωση που εμφανίζονται διάφορα ψυχολογικά προβλήματα ».
Οι κλινικές δοκιμές των φαρμάκων είναι στημένες ως συνήθως και τα αποτελέσματα τους αλλοιώνονται για να παραμείνουν κρυφές οι αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχουν. Ο Dr Ravnskov λέει ότι ο λόγος για τον οποίο οι στατίνες θεωρούνται ασφαλή φάρμακα είναι το ότι στις κλινικές δοκιμές δε συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι που είναι πιθανό να παρουσιάσουν προβλήματα υγείας.
Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε μια τέτοια «δοκιμή», τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν το 2005 στο ιατρικό περιοδικό της Νέας Αγγλίας (New England Journal of Medicine), το 46% από τους 18.000 ανθρώπους που είχαν επιλεγεί αρχικά αποκλείστηκε είτε επειδή είχε κάποια ασθένεια είτε επειδή δεν είχε την επιθυμητή ανταπόκριση στο φάρμακο.
Σπουδαία δοκιμή!

Οι φαρμακοβιομηχανίες έρχονται – θέλουμε μόνο το καλό σου …
Μιλάμε για μεγάλη σαπίλα και όπως πάντα ο στόχος που επιδιώκεται είναι η καταστροφή της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων σε μαζική κλίμακα με απώτερο σκοπό την εξολόθρευση των ηλικιωμένων και τον αποπληθυσμό γενικότερα. Κι αυτό είναι απλώς ένα απ’ τα εκατομμύρια παραδείγματα που υπάρχουν.
Γι’ αυτό το λόγο οι σύγχρονες ποικιλίες φρούτων και λαχανικών έχουν τροποποιηθεί ώστε να έχουν μια πολύ μικρή περιεκτικότητα σε σαλβεστρόλες – που είναι φυσικές αντικαρκινικές ουσίες – και γι’αυτό στη σύγχρονη εκβιομηχανισμένη γεωργία χρησιμοποιούνται μυκητοκτόνα χημικά για να σκοτώνονται οι μύκητες με τεχνητό τρόπο ώστε να μη βρεθούν τα φυτά στην ανάγκη να κατασκευάσουν σαλβεστρόλες για να προστατευθούν.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορείς να βρεις αξιόλογες ποσότητες από σαλβεστρόλες μόνο στα βιολογικά προϊόντα (ο όρος αυτός έχει εκφυλιστεί και έχει αλλοιωθεί η έννοια του εξαιτίας των αλυσίδων σουπερμάρκετ και πολλών προμηθευτών) και γι’ αυτό τα καρτέλ της βιοτεχνολογίας έχουν εξαπολύσει μια μεγάλη εκστρατεία ενάντια στη βιολογική γεωργία.
Επίσης μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα πιο διαδεδομένα μυκητοκτόνα που παράγονται από τις μεγάλες εταιρίες βιοτεχνολογίας σταματούν τη χημική αντίδραση που μετατρέπει τις σαλβεστρόλες στις αντικαρκινικές ουσίες που τις προορίζει η φύση να είναι.

Ούτε είναι τυχαίο το ότι η φθορίωση του νερού στα υδραγωγεία έχει ολέθριες συνέπειες για το μυαλό και το σώμα των ανθρώπων. Όλα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να παγιδευθεί η ανθρωπότητα σε μια κόλαση όπου βασιλεύουν οι αρρώστιες και ο θάνατος και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να μπει ένα τέλος σε αυτή την παγκόσμια γενοκτονία.
Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για την απραξία. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να σωπαίνουμε. Με τόσα πολλά στοιχεία που έχουμε διαθέσιμα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.