Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ

Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ


Μας λένε και μας ξαναλένε ότι η Ελλάδα έφθασε στο τέλος της ιστορικής πορείας της, ότι έχει εξαντληθεί, ότι πρέπει να μπει στην χοάνη της Νέας Τάξεως Πραγμάτων ή Νέας Εποχής και να γίνει ένα πολυεθνικό, πολυφυλετικό και πολυπολιτισμικό συνονθύλευμα, μια σύγχρονη Βαβέλ. όπως η Αμερική, της οποίας ο πολιτισμός αρχίζει και τελειώνει στο δολλάριο, όπως έλεγε κι ο "εθνικός" τους διανοούμενος Έμερσον: "Τρία είναι τα στοιχεία του αμερικανικού πολιτισμού, το δολάριο, το δολάριο, το δολάριο. Όλα τα άλλα που έχει είναι ξένα".

Λένε λοιπόν και ξαναλένε συνεχώς το ίδιο κακόηχο και κακόζηλο τροπάρι, με πολλούς τρόπους, σαν τα νέγρικα τραγούδια τους, για να το εμπεδώσουμε, να το χωνέψουμε και να το πάρουμε απόφαση, ότι "φάγαμε τα ψωμιά μας" και παραπέρα δεν έχει να προχωρήσει το Γένος των Ελλήνων. Και αυτή είναι μια τεράστια πλάνη, που σέρνει τους Νεοεποχίτες από την μύτη! Γιατί αυτή είναι πλαστή και αφύσικη αντίληψη είναι τελείως ψεύτικη, αβάσιμη και ανιστόρητη.

Προσπαθούν ιδιαίτερα να φυτέψουν την αντίληψη αυτή στην συνείδηση των απληροφόρητων παιδιών μας, για να τα παρασύρουν στην νοοτροπία του "τίποτε δεν γίνεται πια", στο "δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς προστάτες" και ότι ο "εκσυχρονισμός" και η "παγκοσμιοποίηση" είναι μονόδρομος και αναγκαστική πορεία προς το μέλλον. Παραβλέπουν τα μαζικά και δυναμικά συλλαλητήρια και τις διαμαρτυρίες που γίνονται συνεχώς στην Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αυστραλία και πρόσφατα και στην Ασία. Και μαζί με αυτήν την βασική προπαγάνδα, έχουν ως περιτύλιγμα παραπλανητικό τα πρότυπα της υλικής ευζωίας, του ευδαιμονισμού ως ιδανικού τρόπου ζωής, την ευκολία σε όλα, και γενικώς τον αμερικανικό τρόπο διαβιώσεως, όπου κυριαρχούν η Κόκα Κόλα, η τσίχλα, τα χάμπουρκερ και η ροκ μουσική. Όλα εύκολα κι ευχάριστα, στα πλαίσια ενός αχαλίνωτου σεξουαλισμού, όπου όλα επιτρέπονται, ακόμα και οι διαστροφές (ομοφυλοφιλία), τα διαζύγια, το κέφι της στιγμής και πάνω απ' όλα "η θρησκεία του χρήματος".

Η ελληνική νεολαία όμως, θα πρέπει να αντισταθεί. Στηριγμένη στην βαθύρριζη Παράδοση του τόπου, όσο κι αν γοητεύεται προσωρινά και περιστασιακά από τον εύκολο ηδονισμό στην κρίσιμη ηλικία της πρώτης νεότητος πρέπει να αντιδράσει και να μην  υποταχθεί. Γιατί έχει μέσα της ψυχή και ποιότητα. Έχει φιλότιμο, ευγένεια και λεβεντιά. Πρέπει να σέβεται και να αγαπά την Πατρίδα και τις αξίες της, τα σύμβολα και την ιερή παρακαταθήκη της, την σημαία, τον εθνικό ύμνο της, την ιστορία, την ελευθερία και την δικαιοσύνη.

Επειδή όμως η επίθεση της Παγκοσμιοποίησης εναντίον μας είναι πολυμέτωπη και πολυεπίπεδη, οι ξένοι επιτελείς της έχουν μεθοδεύσει πολλά χτυπήματα, (στην γλώσσα, την παιδεία, την ιστορία, κ.α.) και έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα πιο σατανικό σχέδιο για την γρήγορη υποταγή και την διάλυση του Ελληνισμού: την πληθυσμιακή αλλοίωση του τόπου.

Ήδη ξεπερνούν το ένα - δύο εκατομμύρια οι ξένοι λαθρομετανάστες στην χώρα μας, και ριζώνουν μέρα με την μέρα ως μόνιμοι κάτοικοι, ώστε σύντομα να πολλαπλασιασθούν εκρηκτικά με την πολυτεκνία που τους διακρίνει. Οι στατιστικές αναφέρουν ότι ακόμα και μέσα στην Αθήνα (περιοχές Κολιάτσου, Αμερικής, Βάθης, Πατησίων, Εξαρχείων και αλλού) στα σχολεία υπερτερούν αριθμητικά οι αλλοδαποί μαθητές. Ενώ στις επαρχίες τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Έτσι φτάσαμε οι δύο στους δέκα κατοίκους αυτής της χώρας να είναι ξένοι λαθρομετανάστες και μάλιστα φτωχοί και πεινασμένοι και κυρίως μουσουλμάνοι, δηλαδή ξένοι παντελώς στην γλώσσα και την πνευματική παράδοση του τόπου.

Συχνά διοχετεύεται στην δημοσιότητα η πληροφορία ότι στο άμεσο μέλλον θα εισέλθουν παράνομα στην χώρα μας (γιατί νόμιμα δεν τους κάλεσε κανείς) άλλα τρία έως τέσσερα εκατομμύρια ξένοι μετανάστες, οι οποίοι σύντομα θα διαλύσουν πληθυσμιακά την Ελλάδα, και οι Έλληνες θα καταντήσουν ως ξένοι στον τόπο τους και άλλοι θα αποφασίζουν και θα εκλέγουν την κυβέρνηση της χώρας. Η μικρή πληθυσμιακώς Ελλάδα, δεν μπορεί να δεχθεί και διαθρέψει ούτε το ένα δέκατο από τους ξένους μετανάστες.

Οι Έλληνες από πάντα βοηθούν και σέβονται τους ξένους ως ανθρώπους και πλάσματα αυτού του πλανήτη και μισούν φανερά και αντιδρούν στον αναγκαστικό και μεθοδευμένο εποικισμό της χώρας από τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έτσι που να γίνει δύσκολη και άθλια η ζωή για όλους. Μας οδηγούν ταχύτατα στην κοινωνία του ένας Έλληνας - ένας ξένος και στο τέλος δύο ξένοι - ένας Έλληνας ή και περισσότερο, ώστε να μην υπάρχει πια κοινωνική, εθνική, ιστορική, γλωσσική, πνευματική και θρησκευτική συνοχή και ο τόπος μας θα πάψει να λέγεται Ελλάδα και θα την αποκαλούν όπως τα Σκόπια: Η Πρώην Δημοκρατία της Ελλάδος!...

Ίσως να φαίνονται αυτά υπερβολικά σε μερικούς απληροφόρητους. Όλοι όμως βλέπουμε και ζούμε πια ανάμεσα σε ξένους που δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν την διαφορετικότητά τους και όχι σπάνια την αντιπάθεια και το μίσος τους με τρόπο θρασύ κι ακόμα καίνε ελληνικές σημαίες στα γήπεδα και τα συλλαλητήριά τους και μιλούν εχθρικά από τα "παράθυρα της τηλεοράσεως", όταν γίνεται λόγος για τους λαθρομετανάστες. Σήμερα δεν υπάρχει χωριό ή γειτονιά και νησί στην Ελλάδα που να μην έχει κατακλυσθεί από ξένους λαθρομετανάστες, που προσφέρονται για "μαύρη εργασία" και μολονότι η ανεργία στην χώρα μας ξεπέρασε το 20% αυτοί στέλνουν κάθε μήνα εμβάσματα δισεκατομμυρίων στις χώρες τους.

Πέραν όμως αυτών των φαινομένων της ξενηλασίας, που συνεχίζεται ασταμάτητα, πότε από βορρά και πότε εξ ανατολών, έχουμε και την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητός τους με την συνεργασία πονηρών Ελλήνων, και αφθονούν δυστυχώς τα λαθρεμπόρια όπλων, ναρκωτικών και λευκής σαρκός, με αυτονόητες τις πολλές και αρνητικές επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο. 

Η πληθυσμιακή αυτή αλλοίωση, που παίρνει διαστάσεις μεγάλες μέρα με την μέρα, τείνει να γίνει το πρώτο εθνικό πρόβλημα, μια πολυδιάστατη εκρηκτική πραγματικότητα, αλλά οι κυβερνώντες Γραικύλοι κάνουν ότι δεν κατανοούν την απειλή και τον κίνδυνο αυτό. Οι έξωθεν εντολές και οι έσωθεν πολιτικές έχου μεταβάλει την χώρα μας σε ένα ξέφραγο αμπέλι, όπου ο καθένας μπαίνει ελεύθερα και κάνει ό, τι νομίζει και ό, τι θέλει, αφού ο κανένας δεν τον σταματά και δεν τον ελέγχει.

Η πληθυσμιακή αλλοίωση έχει επιχειρηθεί στο παρελθόν και από άλλες κοσμοκρατορικές δυνάμεις και κυρίως κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας, με μετακινήσεις πληθυσμών, αλλά δεν είχαν την έκταση και την οργάνωση που έχει σήμερα το φαινόμενο αυτό και δεν το χειραγωγούσαν οι δυνάμεις που το κατευθύνουν σήμερα με οργανωμένο σχέδιο και καταχθόνιους σκοπούς. Τότε ήθελαν οι κρατούντες να αποτρέψουν την ανάπτυξη δυνάμεων αντιστάσεως κατά της κυριαρχίας τους. Σήμερα η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θέλει καθόλου να υπάρχει συμπαγής λαός και έθνος, που δεν θα προσκυνά την δική τους κοσμοκρατορία. Οι άφρονες της Παγκοσμιοποιήσεως νομίζουν ότι η τύχη του κόσμου και των ανθρώπων βρίσκεται στα χέρια τους, επειδή έχουν τον έλεγχο της οικονομίας, των ΜΜΕ και των "έξυπνων όπλων". Πλανώνται όμως πλάνην οικτρά και δεν θα αργήσουν να δουν τα εγκληματικά σχέδιά τους να καταρρέουν και να στρέφονται εναντίον τους, όπως έγινε και με τους άλλους ανιστόρητους κοσμοκράτορες του παρελθόντος.

Μέγας λοιπόν και πρώτος ο κίνδυνος της ραγδαίας πληθυσμιακής αλλοιώσεως της χώρας μας ο οποίος αν συνδυασθεί με την απάλειψη της εθνικότητος από τις νέες ταυτότητες, τότε ίσως να κάνει ακόμα πιο φανερά τα σκοτεινά σχέδια των ανόμων της Παγκοσμιοποιήσεως, που θέλουν τους λαούς ανακατεμένους σε μια πληθυσμιακή "σούπα", χωρίς ρίζες και ερείσματα και εθνικά χαρακτηριστικά, ώστε να προσκυνούν πιο εύκολα την κυριαρχία τους. Δεν θα πετύχουν όμως τον σκοπό τους. Σ' αυτά εδώ τα χώματα τα ποτισμένα με το αίμα τόσων ηρώων δεν μας επιτρέπεται να αδιαφορούμε. Ένα κερί για να κρατήσει την φλόγα αναμμένη αναλώνει τον ίδιο του τον εαυτό έως ότου χαθεί. Έτσι κι εμείς πρέπει να θυσιάσουμε τον εαυτό μας και τα προσωπικά μας οφέλη για να κρατήσουμε την φλόγα της ελευθερίας αναμμένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.